A Merge után nem támogatja az Ethereumot az Antpool

-

Az Antpool, a Bitmainhez kapcsolódó bitcoinbányász pool bejelentette, hogy a kriptobányászat nem fog ethereumszámlákat kezelni a Merge bevezetése után.
A bányászpool arra kéri a résztvevő Antpool-bányászokat, hogy szeptember 3-ig adják meg az ethereumkiutalási címüket, hogy megkapják az Antpool által összegyűjtött ethereumot.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az Antpool a Merge után nem támogatja tovább az Ethereumot

Augusztus 27-én, szombaton az Antpool kriptopénzbányászpool közölte az ügyfelekkel, hogy a Merge után nem fog többé ETH-eszközöket fenntartani.
Az ügyfeleknek szeptember 3-ig van idejük megadni egy ETH-címet, hogy begyűjthessék az Antpool ethereumbányászata által bányászott maradék ethereumot.
A statisztikák szerint valamivel több mint 1000 terahash/másodperc (TH/s) hashrátát szánnak az ETH-blokkláncra, és az Antpool a tizedik legnagyobb ETH bányászpool a hashrátát tekintve.
A hashrate tekintetében a legnagyobb ETH-bányászpool az Ethermine, amely 263 terahash hashpowerrel rendelkezik, szemben az Antpool 17,9 terahash-jával.
Az Ethermine is bejelentette, hogy leállítja az ETH eszközök támogatását, és nem bányássza az ETH új PoW verzióját. Az Antpool kijelentette, hogy a Merge némi cenzúrakockázattal jár, és a pool a jövő hónapban fogja szétosztani a maradék ETH-t, amit az Antpool bányászott.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

„Mivel az ETH 2.0 (The Merge) a cenzúra kockázatával jár együtt a különböző országok között, az Antpool az ügyfelek eszközeinek biztonsága érdekében nem fogja tudni fenntartani a felhasználók ETH eszközeit a PoS-láncon” – részletezte a bányászpool szombaton.
Az Antpool azt is megemlítette, hogy a pool a Satoshi Nakamoto által létrehozott decentralizált proof-of-work mellett áll ki, és „teljes mértékben támogatja a BTC, ETC és más PoW-tokeneket.”
Az Antpool hozzátette:

„Az Antpool továbbra is biztosítja az Ethash bányászpool szolgáltatásait azon felhasználók számára, akik továbbra is Ethash tokeneket terveznek bányászni, mint például [Ethereum Classic], és mindent megtesz a hash teljesítmény stabilitásának és az eszközbiztonságnak a biztosítása érdekében.”

A hír az Antpool július 26-i bejelentését követi, amikor a bányászpool vezérigazgatója, Lv Lei a Bitmain bányászati csúcstalálkozóján kifejtette, hogy a cég 10 millió dollárt fektetett be az Ethereum Classic (ETC) megerősítésére.
Az ETC hashrátája 2022. augusztus 26-án, a 15.817.701-es blokk magasságában ismét megdöntötte az újabb történelmi csúcsot, amikor is elérte a 39,58 terahash/másodperc (TH/s) értéket.

Olvastad már? Megjelent a friss ütemterv a Cardano frissítéséről

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 06.07.

Prémium Bitcoin  Az Egyesült Államok továbbra is szabályozási nyomást gyakorol a kriptovalutákra, és a Binance tőzsde ismét a figyelem középpontjába került. Egy korábbi, márciusi CFTC-bejelentés után az amerikai...

A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

A CNBC-nek adott keddi interjújában Gary Gensler, az amerikai értékpapír és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke határozottan kifejtette álláspontját a digitális valutákkal kapcsolatban: "Nincs szükségünk több digitális...

Litecoin technikai elemzés 06.06

Prémium Litecoin Bár a legutóbbi amerikai SEC-bejelentés hasonlít a korábbi CFTC-bejelentéshez, az LTC-t nem említik értékpapírként. Ugyanakkor a MATIC, a SOL, az ADA és mások értékpapírként lettek kiemelve. Az...

Az ADA 7%-kal esik vissza a Binance-per miatt

A Cardano (ADA) tulajdonosok nem gondolták volna, hogy az elmúlt 24 órában 7,64%-ot zuhannak, amikor a token viszonylag jó szezont futott. Az amerikai tőzsdefelügyeletnek (SEC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!