A Merge után nem támogatja az Ethereumot az Antpool

-

Az Antpool, a Bitmainhez kapcsolódó bitcoinbányász pool bejelentette, hogy a kriptobányászat nem fog ethereumszámlákat kezelni a Merge bevezetése után.
A bányászpool arra kéri a résztvevő Antpool-bányászokat, hogy szeptember 3-ig adják meg az ethereumkiutalási címüket, hogy megkapják az Antpool által összegyűjtött ethereumot.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az Antpool a Merge után nem támogatja tovább az Ethereumot

Augusztus 27-én, szombaton az Antpool kriptopénzbányászpool közölte az ügyfelekkel, hogy a Merge után nem fog többé ETH-eszközöket fenntartani.
Az ügyfeleknek szeptember 3-ig van idejük megadni egy ETH-címet, hogy begyűjthessék az Antpool ethereumbányászata által bányászott maradék ethereumot.
A statisztikák szerint valamivel több mint 1000 terahash/másodperc (TH/s) hashrátát szánnak az ETH-blokkláncra, és az Antpool a tizedik legnagyobb ETH bányászpool a hashrátát tekintve.
A hashrate tekintetében a legnagyobb ETH-bányászpool az Ethermine, amely 263 terahash hashpowerrel rendelkezik, szemben az Antpool 17,9 terahash-jával.
Az Ethermine is bejelentette, hogy leállítja az ETH eszközök támogatását, és nem bányássza az ETH új PoW verzióját. Az Antpool kijelentette, hogy a Merge némi cenzúrakockázattal jár, és a pool a jövő hónapban fogja szétosztani a maradék ETH-t, amit az Antpool bányászott.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

„Mivel az ETH 2.0 (The Merge) a cenzúra kockázatával jár együtt a különböző országok között, az Antpool az ügyfelek eszközeinek biztonsága érdekében nem fogja tudni fenntartani a felhasználók ETH eszközeit a PoS-láncon” – részletezte a bányászpool szombaton.
Az Antpool azt is megemlítette, hogy a pool a Satoshi Nakamoto által létrehozott decentralizált proof-of-work mellett áll ki, és „teljes mértékben támogatja a BTC, ETC és más PoW-tokeneket.”
Az Antpool hozzátette:

„Az Antpool továbbra is biztosítja az Ethash bányászpool szolgáltatásait azon felhasználók számára, akik továbbra is Ethash tokeneket terveznek bányászni, mint például [Ethereum Classic], és mindent megtesz a hash teljesítmény stabilitásának és az eszközbiztonságnak a biztosítása érdekében.”

A hír az Antpool július 26-i bejelentését követi, amikor a bányászpool vezérigazgatója, Lv Lei a Bitmain bányászati csúcstalálkozóján kifejtette, hogy a cég 10 millió dollárt fektetett be az Ethereum Classic (ETC) megerősítésére.
Az ETC hashrátája 2022. augusztus 26-án, a 15.817.701-es blokk magasságában ismét megdöntötte az újabb történelmi csúcsot, amikor is elérte a 39,58 terahash/másodperc (TH/s) értéket.

Olvastad már? Megjelent a friss ütemterv a Cardano frissítéséről

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

A BlackRock is a bitcoin felezéssel foglalkozik

A világ legnagyobb befektetési cége, a 10,5 billió dollárt kezelő Blackrock egy saját videóban magyarázta el a felezés hatását a bitcoinra, és azt, hogy ez...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!