A Meme Kombat lehet az új Pepe? Már 1,75 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésén

-


Vendégbejegyzés


A mém érmék a kriptopiac fellendülésének szerves részei. Gondoljunk csak a Dogecoin-ra (DOGE) és a Shiba Inu-ra (SHIB), melyek számottevő hozamokat értek el.

A Meme Kombat (MK) egy új mém érme, mely máris felkeltette a befektetők figyelmét, hiszen a rövid ideje tartó előértékesítése során máris több, mint 1,75 millió dollárt halmozott fel.

A nagy siker okainak nyomába eredtünk, és a kriptoközösséggel együtt elgondolkodunk azon, hogy az MK lemásolhatja-e a Pepe (PEPE) érme kitűnő receptjét, mellyel tavaly májusban óriási nyereséggel ajándékozta meg a legkorábban lépő befektetőket.

A Meme Kombat legfőbb tulajdonságai és működése

Meme Kombat

A Meme Kombat csapata kombinálja egymással a játékot, a tokenek lekötését, és még számos fogadási funkciót is, azért, hogy felfrissülést hozzon a mém érmék világába, és a platformjára csalogassa az érdeklődőket. 

A Meme Kombat fókuszában egy virtuális aréna áll, ahol a kedvelt mém érmék figurái csatáznak egymással a mesterséges intelligencia által vezényelt harcokban.

Ha a játékosok a PVP (játékos vs. játékos) módban játszott mérkőzések során sikeresen megjövendölik azok végeredményét, fényes jutalmakat és tokeneket gyűjthetnek be.

A fogadási rendszer azt is engedélyezi a felhasználóknak, hogy a Meme Kombat natív tokenjében, az MK-ban fogadjanak a csaták végkifejletére.

Az eredmények teljesen kiszámíthatatlanok, és ily módon az igazságos játék egyedi élményét biztosítja a résztvevők számára. 

Meme Kombat

A Meme Kombat staking mechanizmusa segítségével lehetővé teszi a token tulajdonosok számára, hogy akár 642%-os APY-t is elérjenek az MK lekötésével.

Az MK becsületes, decentralizált tokenomikája 50%-ot szán az előértékesítésre, 30%-ot a stakingre és a harci jutalmakra, valamint 10-10%-ot a közösségi jutalmakra és a likviditásra.

A Meme Kombatot a játékossága, a staking és a fogadási funkciói már most népszerű mém érmévé emelték fel. 

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

A Meme Kombat előértékesítése magabiztosan lépte túl az 1,75 millió dollárt 

A Meme Kombat előértékesítése igencsak meglódult, és már most hatalmas gyűjtési összegnél jár: ez a cikk írásának pillanatában egészen pontosan 1 756 450,89 dollár. 

Ebből a nagy számból látszik, hogy a korai befektetők előszeretettel használják ki a kedvezményes árban rejlő lehetőségeket. Ne feledd, az előértékesítés során a teljes tokenkészletnek csupán a fele érhető el, ezért annak, aki be szeretne fektetni, sietnie kell. 

Az előértékesítés szakaszos, melyek mindegyike 7 napig tart, és az ár szakszról-szakaszra 10%-kal emelkedik (jelenleg 0,205 dollár).

A csapat az áremelkedést ehhez hasonló vicces X bejegyzésekkel szokta bejelenteni:

A Meme Kombat komoly sikere rengeteg kérdést vet fel a jövőjével kapcsolatban, éppen ezért sok kriptoinfluencer is felvette a témái közé az MK tokent.

Itt van például Austin Hilton YouTuber, aki több mint 235 000 feliratkozója számára fedte fel a Meme Kombat játékfunkcióit.

A Meme Kombat iránti bizalmat alapítójának személye, Matt Whiteman is fokozza, mivel a kripto- és játéktér sokat tapasztalt szereplőjeként ismert.

A projekt vezetője, Whiteman olyan cégeknél gyűjtött tapasztalatot, mint a North Technologies és a Phat Loot DeFi, ami nem csak hogy növeli a Meme Kombat hitelességét, de táplálja is a Meme Kombat ambiciózus ütemterve körüli izgalmat.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

A Meme Kombat ütemterve a közösség növekedésének kulcsa

A platform nem áll meg az előértékesítés után, hanem hivatalos keretek között elindítja a játékplatformját, és a felhasználók végre “beléphetnek” az aréna területére. 

Már nagyon sokan várják az első szezon mémeinek csatáit, a jutalmakat, és a ranglista legjobb helyeiért való versengést.

A megjelenés után természetesen a fejlesztés nem áll le, folyamatosan jobbítják majd a játékmenetet, plusz új karakterekkel és játékmódokkal örvendeztetik meg a felhasználókat.

Ahogy a projekt fehér könyve is beszámol róla, a Meme Kombat csapatának tervei kiterjednek az MK token DEX tőzsdéken való jegyzésére is.

Hitük szerint azzal, hogy a token megjelenik például az Uniswap-on, sokkal hozzáférhetőbb és likvidebb lesz.

A projekt hosszútávú, elköteleződést elősegítő tervei között szerepel az értékes partnerségek kialakítása, és az is, hogy felhasználók visszajelzései alapján fejlessze az elkövetkező szezonok felépítését. 

A Meme Kombat vicces mémjei, valamint a kripto-, játék- és fogadási elemek oldalba való ágyazása nyomán könnyen lehet a PEPE utódja. 

Persze azt csak az idő tudja megmutatni, hogy a Meme Kombat céljai valóra válhatnak-e, erős alapjai vannak-e ahhoz, hogy a következő sikeres mém érme lehessen.

Az előértékesítést körülvevő érdeklődés miatt azonban jelenleg úgy gondoljuk, hogy az MK tokennel igenis érdemes közelebbről is megismerkedni.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!