A Meme Kombat lehet az új Pepe? Már 1,75 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésén

-


Vendégbejegyzés


A mém érmék a kriptopiac fellendülésének szerves részei. Gondoljunk csak a Dogecoin-ra (DOGE) és a Shiba Inu-ra (SHIB), melyek számottevő hozamokat értek el.

A Meme Kombat (MK) egy új mém érme, mely máris felkeltette a befektetők figyelmét, hiszen a rövid ideje tartó előértékesítése során máris több, mint 1,75 millió dollárt halmozott fel.

A nagy siker okainak nyomába eredtünk, és a kriptoközösséggel együtt elgondolkodunk azon, hogy az MK lemásolhatja-e a Pepe (PEPE) érme kitűnő receptjét, mellyel tavaly májusban óriási nyereséggel ajándékozta meg a legkorábban lépő befektetőket.

A Meme Kombat legfőbb tulajdonságai és működése

Meme Kombat

A Meme Kombat csapata kombinálja egymással a játékot, a tokenek lekötését, és még számos fogadási funkciót is, azért, hogy felfrissülést hozzon a mém érmék világába, és a platformjára csalogassa az érdeklődőket. 

A Meme Kombat fókuszában egy virtuális aréna áll, ahol a kedvelt mém érmék figurái csatáznak egymással a mesterséges intelligencia által vezényelt harcokban.

Ha a játékosok a PVP (játékos vs. játékos) módban játszott mérkőzések során sikeresen megjövendölik azok végeredményét, fényes jutalmakat és tokeneket gyűjthetnek be.

A fogadási rendszer azt is engedélyezi a felhasználóknak, hogy a Meme Kombat natív tokenjében, az MK-ban fogadjanak a csaták végkifejletére.

Az eredmények teljesen kiszámíthatatlanok, és ily módon az igazságos játék egyedi élményét biztosítja a résztvevők számára. 

Meme Kombat

A Meme Kombat staking mechanizmusa segítségével lehetővé teszi a token tulajdonosok számára, hogy akár 642%-os APY-t is elérjenek az MK lekötésével.

Az MK becsületes, decentralizált tokenomikája 50%-ot szán az előértékesítésre, 30%-ot a stakingre és a harci jutalmakra, valamint 10-10%-ot a közösségi jutalmakra és a likviditásra.

A Meme Kombatot a játékossága, a staking és a fogadási funkciói már most népszerű mém érmévé emelték fel. 

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

A Meme Kombat előértékesítése magabiztosan lépte túl az 1,75 millió dollárt 

A Meme Kombat előértékesítése igencsak meglódult, és már most hatalmas gyűjtési összegnél jár: ez a cikk írásának pillanatában egészen pontosan 1 756 450,89 dollár. 

Ebből a nagy számból látszik, hogy a korai befektetők előszeretettel használják ki a kedvezményes árban rejlő lehetőségeket. Ne feledd, az előértékesítés során a teljes tokenkészletnek csupán a fele érhető el, ezért annak, aki be szeretne fektetni, sietnie kell. 

Az előértékesítés szakaszos, melyek mindegyike 7 napig tart, és az ár szakszról-szakaszra 10%-kal emelkedik (jelenleg 0,205 dollár).

A csapat az áremelkedést ehhez hasonló vicces X bejegyzésekkel szokta bejelenteni:

A Meme Kombat komoly sikere rengeteg kérdést vet fel a jövőjével kapcsolatban, éppen ezért sok kriptoinfluencer is felvette a témái közé az MK tokent.

Itt van például Austin Hilton YouTuber, aki több mint 235 000 feliratkozója számára fedte fel a Meme Kombat játékfunkcióit.

A Meme Kombat iránti bizalmat alapítójának személye, Matt Whiteman is fokozza, mivel a kripto- és játéktér sokat tapasztalt szereplőjeként ismert.

A projekt vezetője, Whiteman olyan cégeknél gyűjtött tapasztalatot, mint a North Technologies és a Phat Loot DeFi, ami nem csak hogy növeli a Meme Kombat hitelességét, de táplálja is a Meme Kombat ambiciózus ütemterve körüli izgalmat.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

A Meme Kombat ütemterve a közösség növekedésének kulcsa

A platform nem áll meg az előértékesítés után, hanem hivatalos keretek között elindítja a játékplatformját, és a felhasználók végre “beléphetnek” az aréna területére. 

Már nagyon sokan várják az első szezon mémeinek csatáit, a jutalmakat, és a ranglista legjobb helyeiért való versengést.

A megjelenés után természetesen a fejlesztés nem áll le, folyamatosan jobbítják majd a játékmenetet, plusz új karakterekkel és játékmódokkal örvendeztetik meg a felhasználókat.

Ahogy a projekt fehér könyve is beszámol róla, a Meme Kombat csapatának tervei kiterjednek az MK token DEX tőzsdéken való jegyzésére is.

Hitük szerint azzal, hogy a token megjelenik például az Uniswap-on, sokkal hozzáférhetőbb és likvidebb lesz.

A projekt hosszútávú, elköteleződést elősegítő tervei között szerepel az értékes partnerségek kialakítása, és az is, hogy felhasználók visszajelzései alapján fejlessze az elkövetkező szezonok felépítését. 

A Meme Kombat vicces mémjei, valamint a kripto-, játék- és fogadási elemek oldalba való ágyazása nyomán könnyen lehet a PEPE utódja. 

Persze azt csak az idő tudja megmutatni, hogy a Meme Kombat céljai valóra válhatnak-e, erős alapjai vannak-e ahhoz, hogy a következő sikeres mém érme lehessen.

Az előértékesítést körülvevő érdeklődés miatt azonban jelenleg úgy gondoljuk, hogy az MK tokennel igenis érdemes közelebbről is megismerkedni.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre kisebb az USDT részesedése a tőzsdéken

Az USDT piaci részesedése a központosított kriptotőzsdéken 2024-ben 82%-ról 74%-ra csökkent. Bár az elmúlt években számos nagy horderejű összeomlás és árfolyam-ingadozás történt, a stablecoinok iránt...

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

A Shiba Inu ETF beindítja a pletykákat és 4.000%-os égési rátát vált ki, de ez a másik token gyorsabban fog égetni

Vendégbejegyzés A Shiba Inu (SHIB) közösség izgalomtól és spekulációktól pezseg egy lehetséges Shiba Inu ETF-ről szóló pletykák miatt. A pletyka nagy érdeklődést váltott ki, és a...

3 alulértékelt token 10-szeres emelkedésért idén!

Prémium A kriptopénzek piaca ezen a héten fokozott áringadozást mutatott, ami rávilágított a kriptopénz területen a vételi és eladási nyomás növekedésére. Emellett a top tokenek sikeresen újra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!