A mém érme piac felforrósodik, mivel Pepe elérte az ATH-t, és Raboo készen áll a Dogecoin kihívására

-


Vendégbejegyzés


A mémérmék piaca virágzik, és három név kerül a címlapokra: PEPE, Dogecoin és Raboo ($RABT).

A PEPE minden idők legmagasabb árfolyamát (ATH) érte el, a Raboo pedig az eredeti mém érme – a Dogecoin (DOGE) – kihívója lesz.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az elemzők előrejelzése szerint a Raboo 233%-kal nőhet az előértékesítés végére. Mit vár egy olyan érmétől, amely a 62 milliárd dolláros mémpiacot mozgatja?

A frissen létrehozott AI mém érme lehetővé teszi a mémek rajongóinak, hogy a közösségi médiát pénzzé tegyék a post-to-earn platformon keresztül.

Vessünk egy pillantást a mémérmék piacának jelenlegi helyzetére, a PEPE közelmúltbeli felfutására és a Raboo potenciális lehetőségére, hogy megkérdőjelezze a Dogecoin piaci pozícióját.

A PEPE minden idők legmagasabb szintjét éri el

A békás témájú mém érme a Pepe nemrég új történelmi csúcsot ért el . Ezt a társadalmi dominancia jelentős növekedése, valamint az év elején újonnan jóváhagyott tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) tették lehetővé.

Jelenleg 0,00001545 dolláron kereskednek vele, piaci értéke 6 milliárd dollár, és az elmúlt 24 órában 1,9 milliárd dollár volt a kereskedési volumen.

A PEPE jelenleg a 20. helyen áll a Coinmarketcap-on, ezzel az egyik legnagyobb coin a kriptopénz területen.

A Dogecoin árfolyam-emelkedést tapasztal

Az eredeti mémérmének is nevezett Dogecoin továbbra is egyre nagyobb teret nyer.

Jelenleg a Dogecoin élő árfolyama 0,1611 dollár, és erőteljes, 1,1 milliárd dolláros 24 órás kereskedési volument tart fenn.

Az eredeti mém érme jelenleg a CoinMarketCap 8. helyén áll, és továbbra is a kripto rajongók kedvence.

Az úttörő mém érme, amely viccnek indult, sikeresen komoly pénzügyi vonzerőre tett szert.

A Dogecoin hűséges közössége és megalapozott jelenléte miatt a mémek piacán számolni kell vele.

A Raboo a top 20 mémérme közé kerülésért száll harcba

A Raboo egy újonc a mém érmék piacán, és máris hullámokat vet az előértékesített tokenjeivel.

Raboo

Egyedi ajánlata van, mint AI-alapú mém érme és egy SocialFi hálózat, amely a mémeket pénzkereseti lehetőségként hasznosítja.

A Raboo innovatív módon találta meg a szórakozás és a pénzügyi tevékenységek kombinálását, hogy a kereskedőket nyereséges befektetésekre ösztönözze.

A projekt még az előértékesítés 3. szakaszában van, de máris lelkesedést váltott ki a piacon, miután túllépte az 1,5 millió dolláros finanszírozási rekordot.

A jelenlegi 1,8 milliárd token teljes kínálatával a kripto szakértők 233%-os fellendülést jósolnak az előértékesítés során, és elképesztő 100-szoros emelkedést az indulás napján.

Minden arra utal, hogy a Raboo a közeljövőben kulcsszereplővé válik, és a 62 milliárd dolláros mémpiac motorja lesz.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

A Raboo komoly növekedési potenciállal rendelkezik, amit számos, a legjobbnak ítélt kriptovásárlási útmutató is elismert.

A Raboo olyan módon használja a mesterséges intelligencia (AI) technológiát, ahogyan azt egyik elődje sem tette, így félelmetes erő a mém érmék piacán.

A SocialFi hálózatán keresztül a Raboo arra ösztönzi a felhasználókat, hogy vegyenek részt mémek ihlette versenyeken.

Az innovatív megközelítés potenciálisan felboríthatja a status quo-t, és kihívást jelenthet az olyan vezető mémérméknek, mint a Dogecoin és a PEPE.

A Raboo gyorsan megalapozza jelenlétét, és kulcsfontosságú szereplője lesz a top 20 mém érméért folytatott küzdelemnek.

Következtetés

A mém érmék piaca egyre forróbb, és a PEPE közelmúltbeli ATH-ja piaci pezsgést generált.

A Raboo, a mesterséges intelligenciával hajtott mém érme kihívást jelent a Dogecoin elsőségére.

Egyértelmű, hogy a mém érme itt van, hogy maradjon, mivel a piaca exponenciálisan növekszik.

Mivel a PEPE és a Dogecoin már vezető pozícióban van, a Raboo pedig erős versenyzőként tűnik fel, a mémérmék piacának jövője ígéretesnek tűnik.

A kripto rajongóknak azt tanácsoljuk, hogy a Raboo-t tekintsék az egyik legjobb érmének, amit most vásárolhatnak, hogy növeljék portfóliójukat.

A Raboo előértékesítésében itt vehetsz részt.
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

A SHIB nekiszomorodott a hacker incidens miatt, ám a Shiba Shootout túlélte a szégyent

Míg a Shiba Inu ($SHIB) érmék értéke  az az elmúlt nap során inkább csökkent, a város új sheriffje, a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) már 729 ezer...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!