A medvepiac jobb időszak az építkezésre

-

A medvepiacok gyakran azt eredményezik, hogy a befektetők szélsőséges félelmet mutatnak a piaci hangulatot mérő eszközökben.
A kriptotéli bizonytalanságok ellenére azonban egyesek inkább a benne rejlő lehetőségekre összpontosítanak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Alex Tapscott, a Ninepoint Digital Asset Group ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a medvepiac az építkezésre való összpontosítás ideje.
Tapscott kiemelte, hogy fontos, hogy a piaci árfolyamokon túlra tekintsünk, és meglássuk, milyen alapokat raknak le.

„A kriptotél mindig a legjobb időszak arra, hogy ezeket az alapkoncepciókat kialakítsuk, elvégezzük a munkát és építkezzünk a jövőre. A legutóbbi medvepiac hozta el nekünk az NFT forradalmat, a decentralizált pénzügyeket, a stablecoinokat és a play-to-earn szerencsejátékot.”

A vezető szerint a jelenlegi medvepiac is előkészíti az alapokat a Web3 teljes potenciáljának megvalósításához.
Tapscott példaként említette, hogy a decentralizált pénzügyek (DeFi) tovább növekedhetnek, és az új internet pénzügyi rendszereként folytathatják pályafutásukat.

„Ha a Bitcoin volt a pénzügyi szolgáltatások forradalmának szikrája, akkor a DeFi a gyorsító. A terjedő tűz sok olyan céget el fog emészteni, amelyek nem képesek megújulni, alkalmazkodni és felkarolni ezt az új iparágat.”

Az ügyvezető azt is megjegyezte, hogy az embereknek a decentralizált autonóm szervezetek (DAO) fejlődésére kell figyelniük. Tapscott szerint a DAO-k kiegészítik majd a vállalatokat, mint az erőforrások szervezésének módszerét.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA


A jelenlegi medvepiac során a kripto-eszközök mintegy 2 billió dollárt veszítettek, ami arra ösztönözte a mainstream médiát, hogy gyászjelentéseket írjon a Bitcoinról.
A kriptoveterán azonban arra biztatta a befektetőket, hogy őrizzék meg a nyugalmukat és keressék a lehetőségeket, mivel a medvepiacok gyakran vezetnek nagyszerű ötletek kialakulásához és új vállalkozások építéséhez.

„A kriptóban azok a legsikeresebbek, akik meg tudják őrizni a nyugalmukat és tovább tudnak lépni. Nem tudom, mikor ér véget ez a medvepiac, de nagyon bízom benne, hogy mint minden másnak, ennek is vége lesz.”

Az ügyvezető azt is kiemelte, hogy a kriptoárak lefelé tartó spirálja gyötrelmes, ha a befektetők rövid távú időtávot néznek.
Tapscott azonban azt is elmondta, hogy a fájdalom véget érhet, mivel úgy tűnik, hogy a befektetők kezdenek megnyugodni.

Olvastad már? Csökken a tőzsdék bitcoin-készlete

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin robbanásszerű emelkedése jöhet

Henrik Zeberg prominens kereskedő bikás kilátásait fejezte ki a Bitcoinról, több kulcsfontosságú tényezőre hivatkozva, amelyek alátámasztják álláspontját. Egy nemrégiben közzétett tweetjében Zeberg kiemelte a Bitcoin és...

Ethereum technikai elemzés 06.01.

Prémium Ethereum Az Ethereum árelemzése azt tükrözi, hogy a medvék átvették az irányítást a piac felett, miközben a bikák küzdenek a lendület visszaszerzéséért. Az eladási nyomás hatására...

Az amerikai befektetési bank TD Cowen bezárja kripto üzletágát

Az amerikai befektetési bank, a TD Cowen bejelentette, hogy egy évvel az indulás után bezárja kriptopénzekkel foglalkozó egységét, a Cowen Digitalt. A bank 2022 márciusában indította...

A Bitcoin újra túlszárnyalja magát, 2023 a BTC éve?

A Bitcoin meredek növekedése az amerikai bankválság közepette megerősítette a régóta támogatott narratíváját, miszerint biztonságos eszköz. Az elmúlt hónapokban a világ legnagyobb piaci tőkeértékű kriptoeszközének számító...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!