A Dogecoin nem igazán találja a helyét

-

A Tesla vezére, Elon Musk még áprilisban úgy nyilatkozott, hogy szívesen bevezetné a Twitterre a Dogecoint, mint fizetési megoldást.
A Tesla, a SpaceX és a Vegas Loop ellfogadja a tokeneket fizetőeszközként, de most úgy tűnik, Musk kihátrálása a Twitter mögül meghiúsítja majd a Dogecoin integrálását. Musk nemrégiben visszavonta a 44 milliárd dolláros vásárlási ajánlatát.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Erre válaszul a Twitter beperelte, mivel szerintük egyszerűen csak a részvények áresése miatt már túl magasnak tartja ezt az összeget.
A Dogecoin esetén számos kriptotőzsdei kereskedő úgy spekulált, hogy a tokenek árfolyama nagyot emelkedhet, hiszen a bevezetéssel nagyon megnőtt volna az elterjedése.
A Twitter jelenleg havi 330 millió felhasználóval büszkélkedhet, számukra lett volna elérhető a vicctoken.


Miután az üzlet visszavonása napvilágot látott július 8-án, a DOGE 19,5%-ot esett. Ezzel egy várt optimista mintázat is ellehetetlenült, amely az elemzők nézetei szerint 10 cent fölé tornázhatta volna az árfolyamot.
Az ár jelenleg egy több hónapja támaszként szolgáló csatornában mozog, 6 cent környékén, és egyelőre nehéz eldönteni, hogy innen merre indulhat tovább a jegyzés.
Ha az optimista forgatókönyv valósul meg, és kisebb raliba kezd a token, akkor 9 centig is emelkedhet. Itt viszont ellenállásba ütközhet, hiszen ez a trendvonal a tavaly május óta tartó esés felső határán van.
Ha az árfolyam nem tudja megtartani a jelenlegi szintet, és lefelé tör ki a csatornából, akkor akár 4 centig is zuhanhat, nagyjából egy 30%-os eséssel a július 13-i árról.
Ez a szint viszont egy akkumulációs trendvonalat takar, tavaly április óta nem ment ez alá az árfolyam.

Olvastad már? 3 ok, amiért a Solana lefuthatja az Ethereum 2018-as 5000%-os raliját

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 06.07.

Prémium Bitcoin  Az Egyesült Államok továbbra is szabályozási nyomást gyakorol a kriptovalutákra, és a Binance tőzsde ismét a figyelem középpontjába került. Egy korábbi, márciusi CFTC-bejelentés után az amerikai...

A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

A CNBC-nek adott keddi interjújában Gary Gensler, az amerikai értékpapír és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke határozottan kifejtette álláspontját a digitális valutákkal kapcsolatban: "Nincs szükségünk több digitális...

Litecoin technikai elemzés 06.06

Prémium Litecoin Bár a legutóbbi amerikai SEC-bejelentés hasonlít a korábbi CFTC-bejelentéshez, az LTC-t nem említik értékpapírként. Ugyanakkor a MATIC, a SOL, az ADA és mások értékpapírként lettek kiemelve. Az...

Az ADA 7%-kal esik vissza a Binance-per miatt

A Cardano (ADA) tulajdonosok nem gondolták volna, hogy az elmúlt 24 órában 7,64%-ot zuhannak, amikor a token viszonylag jó szezont futott. Az amerikai tőzsdefelügyeletnek (SEC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!