A márciusi legjobb választások: Alulértékelt altcoinok felismerése

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac a napokban jelentős emelkedésnek volt tanúja, az altcoinok felülmúlták a Bitcoint, ami a befektetők érdeklődésének jelentős eltolódását jelzi az alacsonyabb piaci kapitalizációjú kriptovaluták felé.

Ez a trend akkor alakult ki, amikor a Bitcoin rövid időre új történelmi csúcsot ért el, mielőtt korrekción ment volna keresztül, ami olyan spekulációkat váltott ki, hogy az altcoinok meg fogják ismételni a Bitcoin sikerét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A 100 legnagyobb kriptovaluta alsó felének teljesítményét nyomon követő index, a MarketVecto Digital Assets 100 Index (MVDA) az elmúlt hónapban nagyjából 60%-os emelkedésről számolt be, ami felülmúlja a Bitcoin 56%-os nyereségét.

Ez a fellendülés egy szélesebb körű piaci rally része, az összes kriptovaluta összértéke több mint 800 milliárd dollárral nőtt.

A piaci elemzők szerint ez az elmozdulás azt jelzi, hogy a befektetők egyre inkább arra törekszenek, hogy portfóliójukat a Bitcoinon túl is diverzifikálják, és a kisebb, kevésbé ismert tokenek potenciálisan magasabb hozamát keresik.

A március számos lehetőséget kínál a növekedést keresők számára. Sok olyan altcoin van, amely túlszárnyalhatja a nagyobb nevű választásokat, beleértve a most debütáltakat is.

A legjobbak legjobbjai közül adunk egy gyors összefoglalót, mivel úgy érezzük, hogy mindegyikben van valami, ami miatt nagyon is érdemes lehet a jövőben.

Természetesen semmi sem garantált, és a piacon belül is nagy elmozdulások történhetnek.

ScapesMania nagy debütálása: Siker az első nap óta

A ScapesMania a meghökkentő előértékesítési diadala után hivatalosan is leszállt a tőzsdei piacra.

Az elképesztő 6,125 millió dolláros finanszírozással és a hatalmas 18.400 tulajdonossal eljött az idő, hogy a $MANIA előrehaladjon.

A nagyszerű belépése a PancakeSwap-ra, a Binance Smart Chain vezető DEX-ére, több mint 1 millió havi felhasználó figyelmét keltette fel.

A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT párokkal indult, az USDT pedig az erős közösségi preferencia miatt elsődleges likviditási forrásként szolgált.

Az altcoin indulás napjának eredményei

A ScapesMania debütáló kereskedési napja figyelemre méltó volt, jelezve a token erejét és ígéretes pályáját.

A tőzsdei bevezetést követő első 24 órában a tulajdonosok száma lenyűgözően stabilizálódott 18,48K-nál, és egyre több rajongó ismerte fel a projekt értékét és potenciálját.

altcoin

A kereskedési aktivitás elképesztő 2,25 millió dollárra ugrott, és szinte azonnal több mint 2535 vételt és 1651 eladást regisztráltak.

A ScapesMania nem csak hullámokat vert, hanem a kereskedési aktivitás szökőárát is kiváltotta, és néhány órán belül a DEXTools Hot Pairs listájának élére emelkedett.

altcoin

A ScapesMania népszerűségének kibontakoztatása

A ScapesMania megkülönbözteti magát azáltal, hogy távol tartja magát a piramisjátékoktól, szoros kapcsolatban marad a közönségével, és a kriptójátékok frissítő megközelítését mutatja be.

A játékosok itt belevethetik magukat a játékba anélkül, hogy belemerülnének a kriptokomplexitásba, miközben a tulajdonosok befolyást gyakorolhatnak a fejlesztésre, és alakíthatják az ökoszisztéma jövőjét.

A Web2 és a Web3 birodalmait összekötő ScapesMania minden érintett számára előnyös helyzetet kínál.

A Statista szerint 2027-re 19,12 milliárd dollárra prognosztizáltan, fellendülőben lévő alkalmi játékiparban a ScapesMania készen áll arra, hogy meglovagolja ezt a növekedési hullámot.

Mivel a Bitcoin felfutása által táplált jelenlegi bikafutás egy új altcoin-szezon kezdetét jelzi, az olyan szerencsejáték-tokenek, mint a ScapesMania, az élen járhatnak.

Mit kapnak a tulajdonosok?

A $MANIA-t elfogadókra számos előny vár:

  • A kiegyenlített tokenomika a cliff és a vesting segítségével elősegíti a stabilitást a kereslet-kínálat egyensúlyának fenntartásával.
  • A DAO kormányzás lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy befolyásolják az ökoszisztéma fejlődését a döntő fontosságú határozatokról való szavazáson keresztül.
  • A Staking Program további jutalmakat kínál a tokeneket feltöltő tagoknak.
  • A Token Utility Expansion megkülönbözteti a $MANIA-t, kivételes hasznosságot kínálva, amely többek között játékbeli valutaként szolgál, szavazati jogot biztosít a fejlődő DAO-ban, és lehetővé teszi a tétgyűjtést és a közösségi jutalmakat.
  • A ScapesMania okos szerződése átesett az ellenőrzésen, és zöld utat kapott a BlockSafu-tól, garantálva a megbízhatóságot és a biztonságot.

Jövőkép és kilátások

A ScapesMania az alaptermelés céljainak elérésével optimista jövő elé néz:

  • A csapat a termékfejlesztésre összpontosít, együttműködik tapasztalt játékfejlesztőkkel, és gondoskodik a belső tehetséggondozásról. Minden elért mérföldkő előreviszi a projektet.
  • A vállalat vizionárius vezérigazgatója által irányítva a csapat fáradhatatlanul finomítja az ötleteket, hogy azok tökéletesen megfeleljenek a célközönségnek.
  • A ScapesMania a bevezetés utáni szilárd marketingstratégiával támogatva, minden egyes stratégiai lépéssel újabb mérföldköveket ér el.

Közösségi ösztönzés

A kriptoközösség a ScapesMania izgalmától pezseg a népszerű platformokon.

A rajongók lelkesen csatlakoznak, akiket a projekt víziója és az aktív szerepvállalás lehetősége vonz. Még a bálnák is felfigyeltek rá, és a befizetések már meghaladják a 20 000 dollárt.

Csatlakozzon az akcióhoz most!

A PancakeSwapon való látványos debütálásával és innovatív játékkoncepciójával a ScapesMania fényesen ragyog a reflektorfényben.

A tőzsdére lépést követően a coin stabilan tartotta az árfolyamát, és szilárd kezdeti támogatást szerzett. Az új tulajdonosok számának ugrásszerű növekedése alátámasztja a hosszú távú potenciálba vetett erős hitet.

A projekt pályája nagymértékben függ a közösség erejétől, a fejlesztés előrehaladásától és a hatékony marketingstratégiáktól – mindazoktól a területektől, ahol a ScapesMania kiemelkedik, és izgalmas jövőt ígér.

Ne habozz tovább – biztosítsd a $MANIA tokenjeidet a PancakeSwap-on még ma. Csatlakozz a ScapesMania közösséghez, és lovagold meg az alkalmi játékok növekedési hullámát!

>>> Kezdd el a PancakeSwap-on – MANIA/WBNB, MANIA/USDT <<<<

Magic Square (SQR): A Web3 App Store forradalom úttörője

A Magic Square (SQR) a Web3 területén csap hullámokat innovatív alkalmazásboltjával, amely nemrég jelentett be egy jelentős, 66 millió dolláros támogatási programot.

A kezdeményezés célja az ökoszisztéma megerősítése azáltal, hogy pénzügyi támogatást nyújt a platformján szereplő alkalmazásoknak és játékoknak.

A Magic Square (SQR) 120 millió Magic Square (SQR) token kötelezettségvállalásával, ami a teljes kínálat 12%-ának felel meg, a Magic Square (SQR) célja, hogy növelje a projektek láthatóságát és a felhasználók elkötelezettségét az ökoszisztémáján belül.

A támogatási program bejelentése érdeklődést váltott ki a befektetők és a fejlesztők körében egyaránt, és a Magic Square (SQR) tokeneket kulcsfontosságú eszközként pozícionálja a Web3 alkalmazásboltok területén.

A 0,55 dolláros árfolyamon beárazott tokenek és az 550 millió dollár körüli piaci tőkefedezet mellett a kezdeményezés a platform jövőbeli növekedésébe és a Web3 technológiák szélesebb körű elfogadásába vetett szilárd bizalmat tükrözi.

A stratégiai lépés, hogy a token-készlet jelentős részét az ökoszisztéma fejlesztésére fordítja, aláhúzza a Magic Square (SQR) elkötelezettségét az innováció és a felhasználói elkötelezettség előmozdítása mellett.

A platformnak ugyanakkor kettős kihívással kell szembenéznie: egyrészt fenn kell tartania a lendületet a versenypiacon, másrészt biztosítania kell, hogy a támogatási program kézzelfogható növekedést és felhasználói elfogadottságot eredményezzen.

A sikeres működés azon múlik, hogy a platform képes lesz-e magas színvonalú projekteket vonzani, valamint fenntartani egy aktív és elkötelezett közösséget.

Izumi Finance (IZI): A DeFi innováció stratégiai finanszírozással történő ösztönzése

Az Izumi Finance (IZI) sikeresen zárt egy 22 millió dolláros finanszírozási kört, és ezeket a forrásokat a zkSync Era hálózaton működő, láncon belüli Order Book DEX termékének, az iZiSwap Pro-nak a korai likviditására szánta.

A neves befektetők e jelentős pénzügyi injekciója aláhúzza az Izumi Finance (IZI) víziójába és a DeFi környezet átformálásában rejlő potenciáljába vetett bizalmat.

A tőkebevonási kör kulcsfontosságú pillanatot jelent az Izumi Finance (IZI) számára, jelezve az erős piaci támogatást és a gyorsuló növekedés lehetőségét.

Az Izumi Finance (IZI) tokenek konkrét áradatait nem hozták nyilvánosságra, de a pénzeszközök termékfejlesztésre és az ökoszisztéma bővítésére történő stratégiai felhasználása várhatóan pozitívan befolyásolja az értékelést és a befektetői vonzerőt.

A friss tőkével az Izumi Finance készen áll arra, hogy továbbfejlessze DeFi kínálatát és megszilárdítsa pozícióját a piacon.

Az iZiSwap Pro bevezetése a zkSync Era-n lehetőséget kínál a DeFi terület jelentős részének megszerzésére.

A kihívás azonban abban rejlik, hogy ezeket az alapokat hatékonyan használják fel az elfogadás és a likviditás ösztönzése érdekében, a rendkívül versenyképes és fejlődő DeFi szektor közepette.

ApeX Protocol (APEX): A kereskedés forradalmasítása a Trade-to-Earn segítségével

Az ApeX Protocol (APEX) a második trade-to-earn (T2E) körének elindításával előremozdítja a kriptopénz-kereskedelmi arénát.

A kezdeményezés célja, hogy a kereskedőket tevékenységükért jutalmazza, kihasználva az új BANANA tokent, hogy megkönnyítse a jutalmazást.

A megújult jutalmazási struktúra és a fokozott ösztönzők bevezetése tükrözi az ApeX Protocol (APEX) elkötelezettségét a kereskedési élmény és a közösségi elkötelezettség gazdagítása iránt.

A T2E program és a BANANA token bevezetése olyan innovatív lépések, amelyek újradefiniálhatják a kereskedők jutalmazását és részvételét.

E kezdeményezések valószínűleg megerősítik az ApeX Protocol (APEX) piaci pozícióját, vonzzák az aktív kereskedőket, és javítják a protokoll általános értékteremtési javaslatát.

Az ApeX Protocol (APEX) T2E 2. fordulója stratégiai erőfeszítést jelent a kereskedési tevékenység ösztönzésére és az élénk közösség előmozdítására.

A kihívás az lesz, hogy hosszú távon fenntartsuk a kereskedők érdeklődését és részvételét, biztosítva, hogy a jutalmazási mechanizmus hatékonyan hozzájáruljon a protokoll növekedéséhez és a decentralizált kereskedési platformok szélesebb körű elterjedéséhez.

Következtetés

A kriptopiac legutóbbi fellendülése, különösen az altcoin szektorban, a vásárlási stratégiákban bekövetkezett sarkalatos változást hangsúlyozza, egyre nagyobb hangsúlyt fektetve a portfóliók diverzifikálására a Bitcoinon túl az alacsonyabb piaci kapitalizációjú kriptovaluták bevonásával.

Ez a tendencia jól szemlélteti a ScapesMania figyelemre méltó teljesítményét, amely a jelentős növekedési potenciáljának köszönhetően március egyik legjelentősebb potenciális választásává vált.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!