Lemaradtál a Shiba Inu felemelkedéséről? Ez a 4 token felkészült a fellendülésre

-


Vendégbejegyzés


Az Ethereum az előrejelzések szerint 10.000 dolláros csúcsárat fog elérni egy vezető elemző szerint.

Az előrejelzés ráirányítja a figyelmet az altcoinok dinamikus világára, hiszen folyamatosan jelennek meg befektetési lehetőségek, így a Shiba Inu emelkedése is.

Egyes, a radar alatt lévő tokenek is jelentős ugrás előtt állnak, ami a bővülő kriptopiac jövedelmezőségét mutatja. A kripto rajongók, akik a következő áttörő csillagot keresik, vonzónak találhatják ezeket a szerény tokeneket.

A BlastUP előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt: A kriptopénzek következő nagy dobása várható

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrég nagy port kavart a kriptovilágban a fejpörgető indulásával, néhány hét alatt több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze.

A projekt nagy port kavar, és egyre több korai befektetőt vonz, akik már felismerték a BlastUP nagy potenciálját.

A BlastUP készen áll arra, hogy dübörgő sikereket érjen el, és tervei szerint a Web3 eszközöket AI-innovációval ruházza fel a gyors és minőségi startup-indítások érdekében. Egy átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek a fedélzetre.

A BlastUP jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszát bonyolítja, és a BlastUP tokeneket a legalacsonyabb áron kínálja.

Ha ezeket a tokeneket most 0,05 dollárért vásárolod meg, akkor 0,05 dolláros bőséges kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív előnyöket a BlastUP előértékesítésből <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon.

A projekt mögötti elkötelezett kriptorajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptotérben a könnyű és hatékony robbanás egyszerű és hatékony indítási platformjává váljon.

A BlastUP széleskörű ütemterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyök felszabadításához <<

Az Optimism értéke megugrik, ami rövidtávú bikás tendenciát és nyereségpotenciált jelez

Az Optimism értékének közelmúltbeli megugrása elég nagy izgalmat kelt. A jelenleg 4,60 dolláron lévő árfolyam potenciált mutat a következő ellenállási szint elérésére 4,32 dollárnál.

A mozgóátlagok középpontjában maradva, mind a 10 napos, mind a 100 napos mozgóátlagok „vételt” jeleznek. Ez egy rövid távú bikás trendre utal, amely jelentős nyereséghez vezethet.

Az izgalmak ellenére fontos megnézni a sztochasztikus és az RSI-t, amelyek mindkettő semlegességet jelez.

A legközelebbi támasz 2,95 dollárnál található, míg a második támasz lejjebb, 2,20 dollárnál.

Fennáll annak a lehetősége, hogy az Optimism ezeken a szinteken találhat támaszt, ha megfordul, ami potenciális hosszú távú kockázatot jelent, ha a lendület megváltozik.

A Jupiter (JUP) token potenciális felfelé ívelésének és kockázatainak elemzése

Amint megfigyeljük a Jupiter (JUP) jelenlegi árfolyamát 0,75 dolláron, a felfelé irányuló potenciál nyilvánvaló. Tekintettel a legközelebbi ellenállására 0,68 dollárnál és a második ellenállására 0,81 dollárnál, van lehetőség a nyereségre.

Különösen a legutóbbi hírekkel a Solana potenciális 123 millió dolláros token bevezetése körül, a hosszú távú kilátások fényesnek tűnnek, ha a tőkésítés hatékonyan működik.

Az érme másik oldala lehetséges kihívásokra utal. A 0,42 és 0,3 dollárnál rögzített támaszszintek potenciális buktatóként működnek, ha a medvés tendenciák felülkerekednek.

Miközben ez a token jelentős alapokban való részvételre készül, a piaci dinamikán alapuló ingadozások, a negatív hangulat vagy az előre nem látható akadályok rövid távon megakaszthatják a tervezett növekedést.

A Sei drámai növekedése: Bölcs befektetés volatilitás és piaci ingadozások közepette is

A Sei egy nap alatt hatalmas, 210%-os emelkedést tapasztalt, ami tovább növelte az eszköz volatilitását.

Amennyiben ez a minta folytatódik, rövid távon az 1,05 dolláros legközelebbi ellenállási szint felé tolódhat, esetleg áttörve az 1,27 dolláros második ellenállási szintet is.

A MACD és a 10 napos mozgóátlag jelenlegi vételi jelei támogatják ezt a bikás forgatókönyvet.

Megjegyzendő, hogy az eszköz még mindig alulértékelt a jelenlegi 0,92 dolláros árral.

Eközben a kriptopiacok kiszámíthatatlan természetét tekintve a befektetőknek bármilyen kimenetelre fel kell készülniük.

Míg az ellenállás különböző szakaszainak ledolgozása pozitív jel, ugyanolyan lehetséges, mint például az, hogy a Sei visszahúzódik a legközelebbi, 0,60 dolláros támaszszintre, vagy akár a második, 0,36 dolláros támaszszintre.

Ezenkívül az RSI és a Stochastic RSI gyors akciók semleges ajánlásai alapos megfontolást igényelnek. Ahogy mindig, az egyensúly a kulcs a kripto befektetések kezelésében.

Következtetés

Mivel az olyan kriptovaluták, mint az Optimism, a Sei és a Jupiter izgalmas, de potenciálisan változékony befektetési lehetőségeket kínálnak, a BlastUP továbbra is meghatározó versenyző marad, amelyet a lenyűgöző előértékesítés és a Web3 eszközökre és az AI innovációra való erős összpontosítás támogat.

A tágabb Blast-ökoszisztémában elfoglalt helye tovább hangsúlyozza ezt a potenciált.

Míg a fent említett tokenek potenciális nyereséggel rendelkeznek, nem biztos, hogy olyan ígéretesek, mint a BlastUP, ami egy egyedülálló koncepció jelentőségét mutatja be a kriptójátékban.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!