A magyar fejlesztésű THE CORE web3-as stratégiai játék, a felfedezői már a Mars felé tartanak

-

2023 február 29-én indult el a THE CORE, amely egy Civilization-típusú stratégiai játékot vízionál egy Ready Player One által inspirált virtuális világban, ahol a játékosok az űrfelfedezés izgalmas kalandját élhetik át.

A játék első verziója sikeresen debütált a Holdon, és a legújabb hírek szerint a játékosok 2024. április 29-én fogják elérni a Marsot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Fontos játékelemek és aktualitások

Játékmechanizmus: A THE CORE minden eleme on-chain tárolódik a Polygon hálózaton, ami mikrotranzakciókat von maga után, de a csapat folyamatosan dolgozik a folyamatok egyszerűsítésén.

A játékhoz csak egy MetaMask wallet-re és némi MATIC-ra van szükség a Polygon hálózaton, ami lehetővé teszi a részvételt mind weben, mind mobilon.

Districts: A játék a District-ek lehívásával kezdődik, ahol a játékosok saját területeket jelölhetnek ki. Ezek a District-ek erőforrásokat termelnek, és számos további funkciót kínálnak majd a jövőben.

Jelenleg egy 10% freemium District drop áll rendelkezésre az új játékosok számára, továbbá 90%-os kedvezményt biztosítanak, amíg egy égitest 25%-a birtokba nem kerül.

Giveaway kampányok: Aktív giveaway kampányokat futtatnak, amelyek különféle jutalmakat és kedvezményeket kínálnak a játékosok számára, így most érdemes csatlakozni és kihasználni ezeket az ajánlatokat a már most több ezer érdeklődő mellett.

Tokenomics és előnyök: Az elsőként igényelt District-ek jelentős bónusz erőforrás-kapacitást kaphatnak, ami különösen értékes lehet, mivel a District-ek erőforrás-kapacitása az idő előrehaladtával csökken.

A játék már több különböző Token contract-ot vezetett be, beleértve az Technológiai NFT-ket, az erőforrás tokeneket és játékban kiemelt fontosságú Influence tokeneket.

THE CORE

A THE CORE jövőképe

A THE CORE nem csak egy játék, hanem egy fejlődő univerzum, ahol a játékosok aktívan részt vehetnek a saját birodalmuk építésében és az univerzum felfedezésében.

Ahogy a játék előre halad, új játékelemek és mikrojátékok kerülnek bevezetésre, amelyek tovább színesítik a játékélményt.

A játékosok már most is részt vehetnek az űrhajózás izgalmas világában, előkészítve a terepet a következő nagy lépéshez, a Mars meghódításához.

HonlapDiscordWhitepaper

Olvastad már? A Bitcoin kétszer olyan ritka lesz, mint az arany a felezés után

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!