Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

-


Vendégebejegyzés


A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz.

Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben az évben a kriptovaluták egy válogatott csoportja kiemelkedik a jelentős hozamot ígérő potenciállal.

A következő cikk öt ilyen kriptovalutát mutat be, amelyek milliomossá tehetik a lelkes befektetőket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Figyelemmel kísérve a piaci trendeket, az ezt követő elemzés útmutatót nyújt az idei év néhány legígéretesebb választásához.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4,7 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrégiben lenyűgöző debütálással keltett hullámokat a kriptovilágban: néhány hét alatt 4,7 millió dollárt gyűjtött össze.

Számtalan talpraesett befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

kripto

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az Airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, és a stackelésen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kitűnik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások launchpadjaként.

A BlastUP mottója a Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra van kihegyezve, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

Az Optimism (OP) jelenlegi árfolyammozgásai és előrejelzései

Az Optimism érmével 1,64 és 3,22 dollár közötti sávban kereskednek. A múlt héten az árfolyam 28,06%-kal esett, egy hónap alatt pedig 33,96%-kal csökkent.

Fél évre visszatekintve azonban az árfolyam erőteljes, 76,76%-os emelkedést mutat. A jelenlegi árfolyammozgás úgy tűnik, hogy korrekciós fázisban van.

Az OP jövőbeni árfolyampályája vegyesnek tűnik. A korábbi teljesítmény alapján van növekedési potenciál, amit a jelentős hathavi nyereség is jelez.

A rövid távú trendek azonban lefelé mutatnak. Mivel az érme RSI értéke 50 közelében van, ez arra utal, hogy az OP nem túlvásárolt vagy túladott.

Az árfolyam bármelyik irányba elmehet, ezért figyeljük, hogy esetleg magasabb ellenállást érhet el, vagy visszaeshet a támaszszintekre.

Az Aptos ármozgásai jelentős ingadozásokat mutatnak

Az Aptos (APT) árfolyamában felfelé és lefelé is megfigyelhetőek voltak hullámzások. Az elmúlt héten az árfolyam több mint 25%-kal esett. Az elmúlt hónapban mintegy 37%-ot esett.

Ha azonban az elmúlt hat hónapot nézzük, akkor több mint 80%-kal emelkedett. Az árfolyam jelenleg 6,03 és 13,79 dollár között mozog. Az ára nem egyenesen felfelé vagy lefelé megy.

Az Aptos előre tekintve akár felfelé, akár lefelé is mehet. Ha minden jól megy, elérheti a közeli 17,98 dolláros csúcsot. Ha nagyobb gondokkal néz szembe, akkor a 2,46 dollár körüli alacsony szintre eshet.

Néhányan úgy gondolják, hogy még feljebb is mehet, talán 25,74 dollárig, de ez nem biztos.

A coin legutóbbi mozgásai és a technikai számok, mint az RSI és a Stochastic azt mutatják, hogy a befektetők nem biztosak abban, hogy merre fog menni. Így az árfolyam emelkedhet, különösen, mivel az elmúlt hat hónapban jól teljesített.

A Celestia árelemzése és kilátásai

A Celestia (TIA) a közelmúltban esést szenvedett el, 1 hetes vesztesége 16,60%, 1 hónapos csökkenése pedig 26,13%. Ennek ellenére az elmúlt 6 hónapban az érme értéke 178,34%-kal megugrott.

Az ára jelenleg 7,71 és 13,14 dollár között ingadozik. Az érme árfolyammozgásai az utóbbi időben korrekciósabbnak tűnnek a magasabb szintekről való visszaesés miatt.

A jövőre nézve a Celestia a 15,73 dolláros legközelebbi ellenállás felé pattoghat, ha a piaci feltételek javulnak, amit a kriptotér általános növekedése vagy a TIA-ra jellemző pozitív frissítések ösztönöznek.

Ugyanakkor tanácsos az óvatosság, mivel a 4,86 dolláros támasz alá törés további veszteségekhez vezethet.

A befektetőnek érdemes figyelemmel kísérnie a piaci trendeket és a Celestia felhasználási eseteivel és partnerkapcsolataival kapcsolatos frissítéseket.

A Starknet (STRK) elemzése: Jelenlegi árfolyam és jövőbeli várakozások

A Starknet árfolyamának alakulása dinamikus volt, hat hónap alatt több mint 500%-os emelkedéssel szárnyalt.

A közelmúltban azonban csökkenéssel szembesült, és ezen a héten 34,75%-os csökkenéssel zárta a hetet.

A coin jelenleg 1,06 és 1,99 dollár között ingadozik. A féléves időtávon elért pozitív eredmények ellenére a közelmúltbeli trendek óvatosságra utalnak, a mozgások arra utalnak, hogy egy korrekciós szakasz lehet folyamatban.

A Starknet várható árfolyamának megjóslása kényes egyensúlyt jelent. Az optimizmus szerint, ha folytatódik a hosszú távú emelkedő trend, a 2,50 dollárnál lévő ellenállás leküzdése utat nyithat a 3,43 dollár felé.

Ugyanakkor, ha az eladási nyomás fennmarad, és az STRK a 0,63 dolláros támasz alá tör, további csökkenés következhet be.

Következtetés

Az említésre kerülő kriptovaluták, az OP, az APT, a TIA és az STRK nem biztos, hogy gyorsan erős hozamot fognak hozni.

A befektetők számára, akik az idei évben jelentős nyereséget várnak, a BlastUP kiemelkedik. Ez a projekt az egyedülálló koncepciója miatt ígéretes.

Emellett előnyös számára, hogy a Blast ökoszisztéma része. Ez a pozícionálás adja a BlastUP-nak a legnagyobb potenciállal rendelkező érmét a megvitatott érmék közül.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!