A Litecoin a 71 dolláros támaszszint körül stagnál – Merre fog menni az LTC ezután?

-

A Litecoin (LTC) június 6-a óta két támaszszint között lebeg. Az árfolyam ekkor 11%-ot zuhant a 71 dolláros támaszszintig, ahol újra tesztelte és visszafordult.

Az LTC június 18-a óta bikás lendületet gyűjt

Az írás pillanatában a CoinMarketCap a Litecoint 74,15 dolláron jegyzi, ami az elmúlt 24 órában 1,81%-os emelkedést, az elmúlt hét napban pedig 5,86%-os esést jelent.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A piaci kapitalizációja 5,55 milliárd dolláron állt, míg a kereskedési volumene 23,20%-kal 272,5 millió dollárra csökkent az elmúlt 24 órában.

Ez arra utalt, hogy az LTC hosszú távon medvés, de rövid távon bikás nyomás halmozódik fel.

A stochastic RSI (46,94) a túladott zónából a semleges zónába lépett át. Ez azt sugallhatja, hogy egy fordulat után az árfolyam megugorhat, bár csökkenő bikás lendülettel.

A moving average divergence convergence-ja számos medvés hisztogramot mutatott. A stochastic RSI-vel ellentétben a MACD medvés jelzést jelez.

A két trend közti különbség

A Santiment adatainak elemzése az aktív címek és a forgalom közötti lenyűgöző kölcsönhatást jelezte. Az Aktív címek több csúcsot mutatott, míg a Körforgás időszakos csúcsokat mutatott.

Ez a divergencia egy összetett piaci dinamikára utalt, ahol a megnövekedett felhasználói aktivitás nem feltétlenül jelent nagyobb kereskedési volument

litecoin
Forrás: Santiment

Az MVRV (piaci érték és realizált érték) Long/Short különbség március óta emelkedő tendenciát jelzett. A márciusi meredek emelkedés után az MVRV folyamatosan csökken.

Az MRVT e csökkenése a hosszú távú tulajdonosok hangulatának lehetséges lehűlésére utalt. A csökkenő jelzés további árnyomáshoz vezethet a Litecoinon.

Forrás: Santiment

Mi vár a Litecoinra?

Az aktív címek ingadozása, az MVRV arány és a technikai mutatók mind vegyes jelzést mutattak. Ez azt sugallta, hogy a Litecoin kritikus ponton van, ahol a befektetők bizonytalanok abban, hogy long vagy short pozíciókat vállaljanak-e.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Az LTC így a szintek körül fog stagnálni, mielőtt a piac állást foglalna, és a „kivárási fázisban” a medvék és a bikák közötti győztes fogja meghatározni.

Olvastad már? A Binance segítségével szereznék vissza a BtcTurktól ellopott 5,3 millió dollárt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!