A Litecoin ralizik, 40 milliót mégis egy éve nem mozgattak

-

2020 elején a litecoin egyre nagyobb figyelmet kap, hiszen előre jelezheti az altcoinszezont, sokak szerint pedig még a BTC viselkedését is. Az 50 dolláros szint megközelítésével ismét emelkedőre fordult a coin.

A bálnák nem sietnek az LTC eladásával

Az árfolyamok tekintetében érdemes hozzátenni, hogy egy nagy rakás LTC már legalább egy éve mozdulatlan. A hálózati aktivitás, a tranzakciók száma lecsökkent, de sok nagy játékos és hodler van, akik a jobb időkre várnak.
Egy nemrégiben publikált elemzés megmutatta, hogy a litecoin 63 milliós készletéből 40 millió mozdulatlanul áll már egy éve.
Ezek között van, amely tőzsdék számláin található, de a nagy többségük korai elfogadó vagy új piacra lépő lehet.

Franklyn Richards a litecoin.com-tól így fogalmazta ezt meg:

„Lehet értelmezni máshogyan is, de a mi fő következtetésünk ezen adatok alapján az, hogy az érmék jelentős részét erős kézzel fogják a hosszú távú bikás befektetők. Ők inkább felhalmoznak, ezzel együtt pedig csökkentik az eladási nyomást is a piacon.”

A litecoin új ralira készülhet, a BTC-t is lekörözve

Az LTC csártján új irány rajzolódik ki a legutóbbi visszahúzódás óta. A feleződés jelentős emelkedést hozott, utána viszont az árfolyam összeomlott. A likviditásra mindenesetre nem lehet panasz, jelenleg 4,7 milliárd dolláros volument láthatunk.
Az érme a legtöbb nagy tőzsdén jelen van, az OKEx-en pedig még határidős szerződés is köthető rá. Az LTC megbízható projektnek tűnik, a következő bikafutam esetén komoly emelkedési lehetőséggel.
Sokan abban reménykednek, hogy az LTC előre jelezheti az új bitcoinemelkedést is. A két projekt jó viszonyt ápol egymással, nincs számottevő ellentét a két támogatói közösség között.


Az LTC jelenleg 50 dollár körüli összegért cserél gazdát, ez a múlt héthez képest nagyjából 16%-os emelkedés. Satoshiban számolva is növekedett: 0,005-ről 0,006-ra.


Ezek alapján a litecoin még nagyobb aktivitást mutathat majd a következő hetek során. Az LTC egyike a kevés coinnak, amely likviditást szokott kapni a bitcoin piacáról, köszönhetően a nagy stablecoin piacának.
Ázsiában kifejezetten népszerűnek számít, és az elmúlt csendes hónapok után egy felfutás lehetőségét ígéri.

Olvastad már? Készül a kínai nemzeti blokklánc: a tervek szerint idén áprilisában startol el

Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!