A legjobb Lightning-tárcák Androidra

-

Lightning Network-tárcák és -fizetések kezdenek egyre elterjedtebbé válni, ezért lenne szuper, ha megismernénk őket.
A velük történő fizetés hihetetlenül gyors és szinte nulla költséggel jár. Éppen ezért jött létre. Ideálisak mikrotranzakciókra, és pont ezekből van a legtöbb.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Alább kiválasztottuk az 5 legjobb androidos tárcát azok típusai és felhasználói bázisa szerint. Mindegyiknél azt is eláruljuk, hogy letétkezelők-e vagy sem.

A tárcák nagyobbik hányada letétkezelői, amely azt jelenti, hogy a hozzáféréseket és kulcsokat harmadik fél felügyeli.

A nem letétkezelői tárcák és tokenjeik felett csak neked van felügyeleted.

5. hely – Eclair Mobile

Ötödik helyre került az Eclair kriptotárca. Természetesen nem azért ő az utolsó, mert annyira rossz volna.

Az itt felsoroltak közül ez a legrégibb, már 2017 óta jelen van, vagyis amikor a Lightning Network még csak tesztfázisában járt.

Nagyon népszerű lett, mindössze egyetlen hiányossága van. A tárcát csak fizetsek küldésére tervezték. BTC-fogadásra nincsenek címei. A tárca nem letétkezelői.

4. hely – Wallet of Satoshi

A negyedik helyet a Wallet of Satoshi szerezte meg, amely nagyon rövid idő alatt vált nagyon kedveltté. Talán azért, mert rendkívül felhasználóbarát, és szép környezettel rendelkezik.

A pénztárca gyors és megbízható. Ennek ellenére letétkezelői tárcáról van szó, ezért elvi okok miatt nem tehetjük első helyre. Az elsődleges ugyanis mindig a biztonság!

3. hely – Tippin Me

A Tippin Me egy nagyszerű ötlet, amelyet azonban még hangolni kell. A pénzügyi eszközöket harmadik fél tárolja, amely azért is kár, mert enélkül egyértelműen övé lenne az első hely.

A Tippin Me, ahogy az a nevéből is látszik, elsősorban a tartalomkészítők mikrotranzakciókon keresztül történő támogatására alkották meg.

Ez a tárca bátran használható bloggerek, vloggerek, szerkesztők és más szabadúszók támogatására.

2. hely – Bitcoin Lightning Wallet

A Bitcoin Lightning Wallet lehetővé teszi a gyors fizetések küldését és fogadását. Nem letétkezelői, a pénztárca szilárdan a felhasználó kezében van, akárcsak a hozzáférést biztosító kulcsok.

2018 óta működik, és csak azért nem került az első helyre, már más operációs rendszereket, például az iOS-t nem támogatja. Csak Androidra elérhető.

1. hely – Blue Wallet

A legtöbb felhasználóval rendelkező LN-tárca a Blue Wallet. Androidon és iOS-en ugyanúgy futtatható, ezzel a mobiltelefonok legelterjedtebb tárcáivá vált.
Természetesen nem letétkezelői. 2018-ban hozták létre, azóta pedig fénysebességgel terjed.

A TOP-ok közé még a Joule-t is besorolhattuk volna, ez viszont nem mobiltelefonos alkalmazás, így nem lett volna méltányos helyt keríteni neki a listán.

Fontos azonban hangsúlyozni, hogy az internetes böngészőkbe való kiterjedése a későbbiekben szinte az összes operációs rendszeren való támogatottságot jelent. Szintén nem letétkezelői tárcáról van szó.

Olvastad már? Craig–Kleiman-ügy: a bíró szerint észszerűtlenek a jogi költségek

Forrás: kryptomagazin.sk

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

😲 Érezd az izgalmat: Ezeket a kriptókat robbanás előtt állnak, és Te is beszállhatsz!

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik a lehetőségekben, ahogy a 2024-es bikafutás megindul. Egyes kriptovaluták kiemelkednek a tömegből, jelentős növekedést ígérve. A befektetők, akik a következő nagy lehetőséget keresik,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!