Craig–Kleiman-ügy: a bíró szerint észszerűtlenek a jogi költségek

-

A Roche Freedman eredetileg több mint 650 000 dollár tiszteletdíjat kért, a bíró azonban úgy találta, hogy ez „túlzás” és „észszerűtlen”, mivel jelentősen magasabb, mint a floridai jogi díjak.

A bíró szerint „észszerűtlenek” Kleimanék jogi költségei

Kleiman jogi csapata arra kérte Wrightot, hogy fedezze a jogi kiadásokat, de ehhez a bírónak is volt pár szava.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A bírósági dokumentumok alapján Bruce Reinhart bíró elutasította a Roche Freedman 658 581,78 dolláros jogi költségeit.
A számlák szerint 592 558 dollár volt az ügyvédek díja és 66 023,78 dollárt költöttek különböző kiadásokra.
A bíró szerint a kiadások listája értelmetlen és észszerűtlen, emellett több precedenst is felhozott példának a jogi szolgáltatások „valós piaci árfolyamáról”.
Reinhart szerint „a bíróságnak közbe kell lépnie”, hogy értelmes és valós díjakat számoljanak fel.
A bíró elemzése szerint Wrightnak 165 800,09 dollárt kell fizetnie, ebből 113 760 dollár az ügyvédek díját és 52 040,09 dollár a kiadásokat fedezi.

A dokumentumok szerint a Roche Freedman lehúzta Kleimant

Reinhart bíró szerint Kleiman jogi csapata, amely Vel Freedman, Kyle Roche, Andrew Brenner és Stephen Lagosból állt, jelentősen túlszámlázta órabérüket.
A bíró szerint Palm Beach megyében – ahol az ügy zajlott – a legmagasabb óradíj 850 dollár volt, így közel 50%-kal csökkentette a Roche Freedman díját.
A túlzott díjak mellett a bíró úgy találta, hogy a leszámlázott órák száma is értelmetlen, mivel az ilyen tapasztalt jogászok biztos nem töltenek ennyi időt a felkészüléssel és a vázlatok áttekintésével.
Egyelőre nem tudni, hogy Wright és jogi csapata hogyan válaszol majd a legújabb fejleményekre. Wright a múlt hónapban azt mondta, hogy nem tud több információt mondani az állítólagos harmadik „tulipán alapról” vagy a titokzatos futárról, aki „hiányzó kulcsokat” adott át, melyekkel hozzá lehet férni az alapban tárolt bitcoinokhoz.
A saját magát Satoshi Nakamotonak tartó Wright az ügyvéd és ügyfele közti titoktartásra hivatkozott több cég és felesége esetén is, azonban az ügyvéd elutasította ezt, mivel Wright ismerten hazudni szokott a bíróságnak.
A múlt héten Wright parancsba kapta, hogy adjon át minden dokumentumot a cégről, melyet közösen vitt korábbi üzlettársával.
Emellett Bloom és Reinhart bírók az Egyesült Királyság legfelsőbb bíróságától kértek segítséget az ügyben.

Olvastad már? Jelentősen csökkent a bitcoinbányászás megtérülése

Forrás: cryptoslate.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!