A legjobb kriptovaluták, amiket ezen a héten figyelni kell

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin elkövetkező felére csökkenése után a szakértők jóslatoktól hangosak, és egy nagy bikafutást várnak, amely elképesztő magasságokba repítheti az értékét.

E lehetséges emelkedés közepette a hozzáértő befektetők az alternatív kriptovaluták felé fordítják tekintetüket.

Ezen altcoinok jelentős hozamot kínálhatnak, némelyikük exponenciálisan megsokszorozhatja a befektetéseket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptovilág ilyen kulcsfontosságú eseménye után fontosabb, mint valaha, hogy megértsük, mely altcoinokat érdemes figyelni.

A BlastUP vírusként terjed, 3 millió dollárt gyűjtve mindössze egy hónap alatt

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, a közelmúltban hullámokat vert a kriptovilágban a lenyűgöző debütálásával: mindössze egy hónap alatt 3 millió dollárt gyűjtött össze.

Sok intelligens befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökik.

kripto

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az airdropban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a staking révén kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások launchpadjaként.

A BlastUP mottójával Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra van kihegyezve, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

NEAR protokoll árelemzés és növekedési potenciál

A NEAR Protocol jelenlegi 6,89 dolláros ára azt sugallja, hogy van még hely a növekedésre a legközelebbi ellenállásig, 9,66 dollárig.

Ha a bikás hangulat túllöki az árfolyamot ezen a ponton, akkor a 12,01 dollárnál lévő második ellenállás megcélzása jöhet szóba.

A 10 napos mozgóátlag 7,13 dolláron áll, ami a közelmúltbeli stabilitást jelzi. Tartós érdeklődés és elfogadás esetén a NEAR fenntarthatja felfelé ívelő pályáját, ami középtávon ezeket az ellenállási szinteket elsődleges célpontokká teheti.

Ugyanakkor, mivel a 100 napos mozgóátlag 4,35 dollárnál nem sokkal a jelenlegi ár alatt van, bármilyen szélesebb piaci visszaesés esetén a NEAR e szint felé, és esetleg a legközelebbi, 4,29 dolláros támasz felé csúszhat.

Ha a csökkenő nyomás erősödik, az 1,29 dolláros második támaszszint jelentős lefelé irányuló kockázatot jelent.

A NEAR Protocol pozícióinak stratégiai kialakításakor a befektetőknek mérlegelniük kell mind az emelkedés, mind a visszalépés lehetőségét.

A JTO közeledik az ellenálláshoz, és az 5,47 dollárt is elérheti, ha az emelkedő trend kitart.

A JTO jelenlegi lendülete a 4,31 dolláros árfolyam mellett arra utal, hogy hamarosan tesztelheti a legközelebbi, 4,78 dolláros ellenállási szintet.

Amennyiben a pozitív hangulat kitart, lehetőség van arra, hogy még magasabbra, az 5,47 dolláros második ellenállás felé mozduljon.

A piac egyre növekvő bizalma, amelyet a 3,31 és 2,40 dolláros 10 és 100 napos mozgóátlagok feletti emelkedés tükröz, támogatja ezt az emelkedő pályát.

Ha azonban a tendencia megfordulna, az árfolyam a 2,77 dolláros közvetlen támaszszintnél találhat egy kis támaszt, hogy átcsoportosuljon az újabb emelkedés előtt.

A másik oldalon minden negatív fejlemény arra késztetheti a JTO-t, hogy az 1,44 dolláros második támaszszint felé vonuljon vissza, különösen, ha áttöri a legközelebbi támaszt.

Ez a visszahúzódás, bár rövid távon potenciálisan riasztó lehet, egyben vételi lehetőséget is kínálhat a JTO hosszú távú kilátásaira fogadók számára.

A nagyobb képet tekintve a 100 napos átlag feletti stabilitás megnyugtatóan jelzi, hogy a hosszú távú trend továbbra is pozitív maradhat, egyensúlyt teremtve az óvatosság és az optimizmus között.

Avalanche kriptovaluta árfolyam-potenciál és volatilitási kockázatok

Az Avalanche-nak van még mozgástere, tekintve, hogy jelenleg 51,89 dolláron áll, ami az 54,35 dolláros 10 napos átlag alatt van.

Ha a lendület felgyorsul, a 67,85 dolláros első ellenállás megcélzása nem túlzás.

Tartós pozitív trend esetén akár a 81,59 dolláros szintet is megkérdőjelezhetjük. Azonban ne feledjük, hogy a 41,62 dolláros 100 napos átlagnál szilárd támaszunk van, ami némi támaszt nyújt, ha a dolgok délre fordulnának.

Rövid távon az Avalanche kockázatokat hordoz, mivel az árfolyam az 51,89 dollár közelében lebeg, ami volatilitást jelez.

Ha nyomás alá kerül, az eszköz a legközelebbi, 37,89 dolláros támasz felé csúszhat, vagy egy komolyabb visszaesés esetén a 21,67 dolláros második támaszszintre.

Ám egy következetes vételekkel támogatott felfelé irányuló elmozdulás esetén a 100 napos átlag felett kényelmesen megmaradhat, megszilárdítva a befektetők bizalmát a fokozatos emelkedéshez.

Következtetés

Összefoglalva, a hét kiemelkedő esélyei között a BlastUP áll a reflektorfényben, amely a legnagyobb potenciállal rendelkezik virágzó ökoszisztémáján belül.

Bár a NEAR Protocol, a JTO és az Avalanche mindegyike ígéretesnek tűnik, bizonyos növekedési kilátásokkal és ellenállási pontokkal, amelyeket figyelembe kell venni, a BlastUp innovatív koncepciója a robusztus Blast-hálózaton belül különbözteti meg.

A befektetőket arra ösztönzik, hogy tartsák szemmel ezeket a versenyzőket, de úgy tűnik, hogy a BlastUP az újdonság és az ökoszisztéma erejének keveréke miatt a piaci hatásért folytatott versenyben az élen jár.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!