A legjobb kriptók, amit a Bitcoin feleződése előtt meg kell vásárolni

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin feleződésének közeledtével, amely várhatóan 2024 áprilisában bekövetkező jelentős esemény, a kriptopiac reflektorfénybe került, és a befektetők élénken figyelik a lehetséges elmozdulásokat, amelyek történelmileg az új bikapiacok kezdetét jelzik.

A Bitcoin viselkedését elemezve a korábbi feleződéseket megelőző időszakokban egy következetes mintát fedezhetünk fel: a feleződést egy jelentős árkorrekció előzi meg, amelyet aztán jelentős piaci rally követ.

A Bitcoin 2024 elejéig 21,17%-os növekedést mutat, ami táplálja a spekulációkat egy közelgő bikafázisról.

A történelmi trendek azonban egy lehetséges korrekcióra utalnak, mielőtt a piac a feleződés után megugrik.

A Bitcoin feleződése biztosan sokkoló hullámokat fog okozni a kriptopiacon. Azonban, ha elég okos vagy, talán képes lehetsz kihasználni a közelgő változást.

Összeállítottunk egy listát azokról az kriptókól, amelyek jelentős növekedési lökést tapasztalhatnak a felezés után. A potenciális felfelé irányuló árfolyammozgásuk oka sokrétű, olvasd tovább, hogy megtudd.

ScapesMania krónikája: Növekedési potenciál kibontakozása

A ScapesMania perspektívája tele van potenciállal, mivel gyorsan átesett a nyilvános eladáson, és elképesztő, 6.000.000 dollárt meghaladó összeget gyűjtött össze.

A több mint 60.000 tagból álló, erős közösség által támogatott ScapesMania vonzereje túlmutat a puszta potenciális nyereségen, a közös jövőképről, az aktív részvételről és a decentralizált autonóm szervezet (DAO) irányításáról van szó.

kripto

Fejlődés a virágzó piacon

A ScapesMania a fellendülőben lévő alkalmi játékrést felkarolva készen áll arra, hogy meglovagolja a Statista előrejelzései szerint 2027-re 19,12 milliárd dollárt meghaladó piac lendületét.

Az iparág az év végére 9%-os növekedést vár, ami termékeny talajt kínál a Web3-rajongók számára a gyarapodáshoz.

A közelgő Token Generation Event (TGE) február 26. és március 09. között, valamint az útitervében felvázolt stratégiai manőverek, mint a tokenégetés, a staking és a visszavásárlás mellett a ScapesMania soha nem látott magasságok felé tart.

A blokkláncos játékökoszisztéma felépítése

Egy nemrég tartott Ask Me Anything (AMA) ülésen a vezérigazgató egy aprólékos tervet vázolt fel a TGE utáni blokklánc-szerencsejáték ökoszisztéma felépítésére.

A koncepciótól a kivitelezésig minden egyes aspektusát szigorú ellenőrzésnek vetik alá, célzott közönségteszteléssel, teljesítményelemzéssel és iteratív fejlesztésekkel.

Miért a ScapesMania?

A potenciális nyereségeken túl a ScapesMania számos előnyt kínál portfoliód megerősítésére:

  1. Optimális TGE feltételek: A közösség hozampotenciáljának maximalizálása.
  2. Magával ragadó marketingstratégia: A jól kidolgozott marketingterv biztosítja a közösség tartós elkötelezettségét, ami a bevezetés után potenciálisan megnöveli a keresletet.
  3. Zökkenőmentes hozzáférés: A decentralizált tőzsdére (DEX) történő bevezetés a készülő központi tőzsdével (CEX) azonnali hozzáférést biztosít a jövedelmező lehetőségekhez.
    Robusztus tokenkezelési keretrendszer: Stabilitást és hosszú távú növekedési kilátásokat kínál.
  4. Szándékos szűkösség: A korlátozott token-kínálat exponenciális értéknövekedést ígér a hosszú távú birtoklással.
  5. Körültekintő tokenomika: A token-dömping megfékezése és a kereslet-kínálat egyensúlyának fenntartása érdekében korlátozó és megszerezési mechanizmusok beépítése.
  6. Az ökoszisztéma diverzifikációja: Több összekapcsolt projekt növeli a potenciális jutalmakat.
  7. Audit ellenőrzés: A BlockSafu jóváhagyási zárjegye és a kriptokövetők kiemelkedő rangsorai megnyugvást nyújtanak a tulajdonosoknak.

Túl késő?

Azok, akik lemaradtak az előértékesítésről vagy a nyilvános eladásról, ne aggódjanak; az utazás még csak most kezdődik. A tőzsdei bevezetés után a tokenek megszerzése könnyedén megy.

A mostani csatlakozás még előnyösebbnek bizonyulhat, mivel tisztább jövőképet és nagyobb hozamlehetőséget biztosít.

Ragadd meg a lehetőséget!

Ne hagyd elszalasztani ezt a lehetőséget. A nagyobb likviditással a projektben való részvétel megvalósíthatóbbá válik, ami felerősíti a potenciális nyereséget.

Iratkozzon fel az alábbiakban, hogy értesítést kapjon a tőzsdei értesítésekről, és induljon el egy izgalmas utazásra a ScapesManiával.

>>> Feliratkozás a listázási értesítésekre – maradj az élvonalban <<<

Ethereum (ETH): A pénzügyek jövője

Az Ethereum (ETH), a második legnagyobb kriptopénz, innovációval és szabályozási vizsgálattal néz szembe. Piaci kapitalizációja meghaladja a 3 milliárd dollárt, sikeresen navigál a szabályozási akadályok között.

Az előrejelzések szerint 2025-re 15 000 dollár fölé emelkedik, amit a DeFi és az NFT-kben betöltött szerepe is támogat.

Az olyan fejlesztések, mint a Deneb és a Cancun a szabályozási és technikai kihívások ellenére a skálázhatóság és az interoperabilitás javítását célozzák.

Ondo (ONDO): A DeFi új korszaka

Az Ondo (ONDO) erőteljesen lépett be a DeFi-be, elérve a 0,30 dolláros szintet, de később visszahúzódott. A valós eszközök intézményi szintű likviditására összpontosítva a DeFi egyik legfontosabb szereplője.

Az elemzők előrejelzése szerint az Ondo (ONDO) jövőre eléri a 0,61 dollárt, amit az APAC terjeszkedés és a 40%-os globális RWA piaci részesedés támogat.

A jövőbeli növekedés az innováción, a terjeszkedésen, a piaci volatilitáson, a méretezésen és a szabályozáson múlik.

Solana (SOL): Fellendülés és terjeszkedés

A Solana (SOL) egy hálózati kiesés után lenyűgözően talpra állt, megerősítve vezető blokklánc státuszát.

Az elemzők idén 114,52 dollárra történő emelkedést jósolnak. A Solana (SOL) árfolyamát spekulációk övezik, amelyek az elfogadás és a piaci trendek által táplált optimizmust tükrözik.

A jövőbeli siker a hálózat stabilitásától, skálázhatóságától, szabályozási tényezőktől és más blokkláncok versenyétől függ.

Következtetés

Nem egyszerű feladat olyan projektet találni, amely nem csak a Bitcoin feleződését követő jelentős zavaroknak áll ellen, hanem potenciálisan villámgyorsan fejlődik és magas színvonalon teljesít.

Mindazonáltal a ScapesMania tökéletes választásnak tűnik a kriptokereskedők számára, mivel jelenleg az egyik legígéretesebb jelöltnek látszik.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Bejelentések: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!