Polygon (MATIC) technikai elemzés 02.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polygon (MATIC)

A Polygon Foundation szerződése szerdán az utolsó 273 millió MATIC tokent is kiosztotta, ezzel véget ért a vesting időszak.

Ez a fejlődés azt jelenti, hogy nincs több feloldandó token, azaz az összes valaha vert MATIC token már forgalomban van.

Az Etherscan szerint a Polygon vesting szerződése nagyjából 15 órával ezelőtt ért véget, mivel kiköpte az utolsó 273 millió MATIC tokent, amelyek értéke a cikk írásakor 253 millió dollár volt.

A Coingecko adatai alapján a MATIC a 15. legnagyobb kriptopénz a piaci kapitalizáció alapján, és 9,28 milliárdos keringő készlettel rendelkezik.

A Polygon (MATIC) árfolyama jelenleg 0,98 dollár körül mozog, a 0,942 dolláros heti támaszszint felett. Egy lepattanás erről a korlátról a közeljövőben masszív emelkedést hozhat a MATIC számára.

A Polygon árfolyama az elmúlt 700 napban két kritikus alsó csúcsot állított fel, de a lengő mélypontok stabilizálódnak, ami egy potenciális fenékképződésre és kiszorításra utal.

Mivel a MATIC lepattant a 0,782 dolláros heti korlátról, háromnapos és heti zárást produkált a 0,942 dolláros közvetlen ellenállási szint felett. Ez a bikás fejlemény a MATIC teljes értékű ralija lehet, ha a 0,942 dolláros szint kitart.

Ilyen esetben a Polygon árfolyama egy közel 30%-os rallyt tapasztalhat, amely újra teszteli a csökkenő trendvonalat, amely a fent említett alacsonyabb csúcsokat és az 1,22 dolláros vízszintes napi ellenállási szintet köti össze.

Másrészről, a 0,942 dolláros szint áttörése a MATIC árfolyamát 15%-kal 0,782 dollárra zuhanhatja.

E szint döntő megdöntése érvényteleníti a bikás tézist, és potenciálisan 11%-os zuhanást indíthat el a január 22-i swing-alacsony szintre, 0,691 dollárra.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!