A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

-


Vendégbejegyzés


A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban.

Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők számára, akik stratégiailag terveznek a várható altcoin szezon rallyra.

Ezen előrejelzés ismeretében a következő cikkünk a megfontolandó hiteles kriptopiaci választásokat vizsgálja, amelyek nyereséges lehetőségeket ígérnek, ahogy a kriptopiac felkészül az altcoin szezon rallyra.

A BlastUP Game Changer-ként tűnik fel a DApp launch palettán

A BlastUP egy egyedülálló launchpad platform, amely a Blast-on alapul, egy legendás Layer 2 blokkláncon, ami szédületes indulásával uralta a címlapokat, több mint 1 milliárd dollár TVL-t biztosítva mindössze egy hónap alatt.

A BlastUP hatása óriási lehet, mivel a DApp-ok indítására szolgáló innovatív megoldásai a Web3 és az AI eszközök teljes csomagjával a startupok körében nagy sikert aratnak majd.

A BlastUP tokenjeinek előértékesítése folyamatban van, és a befektetés ebben a pillanatban olyan lehet, mintha 2017-ben Ethereum-ot vásároltunk volna néhány dollárért.

Minden egyes újabb előértékesítési fázissal a BlastUP tokenek értéke növekedni fog.

A jelenlegi szakaszban az ár 0,04 dolláron áll, míg a tőzsdei jegyzéskor az ár 0,1 dollár lesz. Itt a tökéletes alkalom, hogy a legjobb áron, 60%-os kedvezménnyel vásároljon BlastUP tokeneket.

>> Kapj el egy igazi Game Changer-t: Vásárolj BlastUP tokeneket 60% kedvezménnyel MOST <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kedvezményhez jutnak hozzá az elsőbbségi tokenértékesítéstől kezdve az IDO-kban található exkluzív hűségjutalmakig.

kripto

A tulajdonosok kamatot is szerezhetnek a BlastUP tokenek stakingbe helyezésével, és élvezhetik a seed staking funkció előnyeit, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem egy újabb kriptoprojekt, erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy széles közönség hűségét megnyerje.

Az átfogó eszközkészlet biztosításával ez a launchpad célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési korlátjait, biztosítva, hogy kezdettől fogva mindenük megvan a sikerhez.

A BlastUP részletesen kidolgozott ütemterve 2026-ig tart, és tervezi egy AI IDO szűrő, AI Startup Team Tools és a közösségi piactér bevezetését.

A BlastUP felkészül arra, hogy a következő nagy durranás legyen a kriptoszektorban, ezért jobb, ha sietsz és felszállsz a szekérre, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a BlastUP-ra? Vásároljon BlastUP tokeneket most és katapultáld a befektetésed <<

A Polygon stabil emelkedő trendje az 1,5 dolláros ellenállási szint tesztelésére készül.

A Polygon teljesítményét tekintve a jelenlegi 1,06 dolláros árfolyam stabil felfelé irányuló trendet mutat, amit a MACD és a 10 napos és 100 napos egyszerű mozgóátlag jelzései is tükröznek.

Az 1,18 dolláros ellenállási szintet áttörve az 1,5 dolláros ellenállási szint tesztelésére készül.

Ha ez a felfelé irányuló lendület folytatódik, az hosszú távon egy potenciális jelentős emelkedést vetíthet előre.

Másrészről érdemes figyelembe venni a kockázatokat. A Polygon emelkedés közben is egy semleges zónában nyugszik, ahogyan azt az RSI és a Stochastic javaslatok is jelzik.

Ha nem sikerül áttörnie az 1,18 dolláros ellenállást, akkor egy visszaesés a 0,64 dolláros, esetleg 0,50 dolláros támaszszintekig lehetséges.

Éppen ezért az óvatos megközelítés előnyös lehet, miközben figyeljük a jövőbeli ármozgásokat.

Az XRP növekedésre készül a jogi vizsgálat közepette: A piaci kockázatok elemzése

Egy optimistább szempontból a fokozott politikai ellenőrzés és a folyamatban lévő jogi csatározások rejtett előnynek bizonyulhatnak a Ripple (XRP) számára, mivel potenciálisan növelhetik az ismertségét és elfogadottságát.

Tekintettel a jelenlegi 0,55 dolláros árfolyamára és a piaci jelzésekre, az XRP rövid távon a 0,60 dolláros ellenállási szintet, hosszú távon pedig potenciálisan a 0,70 dolláros szintet tesztelheti, figyelembe véve az e fejlemények által táplált lendületet.

Ellenben a bikás trend felé történő lehetséges hullámzás ellenére a jogi státusz körül forgó puszta bizonytalanság óvatosságot indukálhat a befektetők körében.

A jelenlegi MACD és RSI indikátorok szintén semleges akciót sugallnak, ami tovább növeli az óvatos hozzáállást. A 0,45 és 0,39 dolláros támaszszintek potenciális visszaesési pontként szolgálnak, ha a piaci reakció a várakozásokkal ellentétesen alakulna.

A fenti összetettségek kiemelik az XRP-vel kapcsolatos rövid és hosszú távú kockázatok fenntartható kezelésének fontosságát.

Az Arbitrum befektetése a filmgyártásba ösztönözheti az árfolyam-ralit

Az Arbitrum Foundation befektetése egy kriptoval kapcsolatos filmprodukcióba a projektre irányuló közfigyelem megugrását generálhatja, és árfolyamrallyt serkenthet.

A 100 napos támogató Simple Moving Average 100 napos egyszerű mozgóátlaggal kombinálva a rövid távú nyereség az ARB-t a 2,28 és 2,80 dolláros ellenállási szintek áttörésére ösztönözheti. A semleges RSI és a sztochasztikus RSI mindazonáltal óvatos optimizmusra int.

A másik oldalon az ARB iránti potenciális közérdeklődés spekulatív kereskedésre is ösztönözhet, ami rövid távú árfolyam-kiugrásokhoz vezethet, amelyeket korrekciók követnek.

A MACD és a 10 napos egyszerű mozgóátlag eladási jelzést ad, ami potenciális lefelé irányuló nyomásra utal.

Következésképp az ARB árfolyama az 1,37 és 0,98 USD közötti támaszszintekig húzódhat vissza, ami vételi lehetőséget biztosít a hosszú távú tulajdonosok számára.

Sei a rövid távú volatilitás és a hosszú távú növekedés között navigál

A Sei távolodik a piac által gyakorolt gravitációs vonzerőtől. A jelenlegi árfolyama 0,87 dolláron mozog, a 0,45 és 0,25 dolláros támaszszintek, valamint a 0,96 és 1,27 dolláros ellenállási szintek között, így az érme szilárdan lehorgonyzott a semleges zónában.

A 100 napos egyszerű mozgóátlag vételi akciót jelez, ami potenciálisan egy hosszabb távú növekedési trendre utal.

A MACD és a rövid távú 10 napos egyszerű mozgóátlag azonban az eladás felé hajlik, ami a lehetséges rövid távú volatilitásra utal.

A Sei rövid és hosszú távú kilátásai közötti összehasonlítás érdekes. A 100 napos egyszerű mozgóátlag által jelzett potenciális hosszú távú növekedés erősséget jelenthet.

Vannak azonban rövid távú kockázatok, amelyeket a MACD és a 10 napos Moving Average (egyszerű mozgóátlag) mutatók jeleznek. A semleges pozícióban lévő RSI és a Stochastic RSI hozzáadódik az óvatos optimizmushoz.

Következtetés

A Polygon, az XRP, az Arbitrum és a Sei ugyan megtérülési potenciált mutatnak, de különféle kockázatoknak és bizonytalanságoknak is ki vannak téve.

Ezzel szemben a BlastUP kiemelkedik, amely nemcsak nagy növekedési potenciállal, hanem egy 2026-ig terjedő, robusztus tervvel is büszkélkedhet.

A projekt a legendás Blast L2 blokkláncban gyökerezik, és innovatív koncepciójának köszönhetően sikeresnek tűnik.

A BlastUP tokenek előértékesítési fázisa kitűnő befektetési lehetőséget jelent azok számára, akik a várható altcoin szezon ralira figyelnek.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vendégbejegyzés A kriptoterület az újabb Bitcoin feleződés kellős közepén lázban ég. Míg a BTC a középpontban van, a befektetők ígéretes eszközöket keresnek, hogy maximalizálják hozamukat a...

Cardano (ADA) technikai elemzés 04.18.

Prémium Cardano (ADA) A legtöbb kriptóhoz hasonlóan a Cardano (ADA) medvéi irányították a piacot, mivel a token árfolyamgrafikonjai továbbra is vörösek maradtak. Voltak azonban trendforduló változások, mivel az...

A PayPal elkezdi leépíteni az NFT üzletágát

A fizetési szolgáltató a PayPal nemrégiben bejelentette, hogy a platformján keresztül vásárolt NFT-k esetében megszűnteti a felhasználóvédelmi funkciókat. Emellett a további, harmadik feleken keresztül indított...

Az ausztrál hatóságok szerint a kriptopénzek értékpapírnak számítanak

Az ausztrál tőzsdefelügyelet, az ASIC elnöke nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a kriptopénzek értékapírnak számítanak, így az ő hatáskörükbe tartoznak. Joe Longo emellett azt is elmondta,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!