A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

-


Vendégbejegyzés


Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette.

Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120 oldalnyi e-mailt Satoshi és Martti Malmi között, ami további betekintést enged a Bitcoin kezdetébe.

Mindezzel párhuzamosan az AlphaQuest kiadott egy jelentést, amely bemutatja, hogy a Cardano milyen nehézségekkel küzd, különösen a többi hálózathoz képest magas számú „dead coin” (halott érme) számával 2024-ben.

Ezzel ellentétben a Meme Moguls (MGLS) az egyik legjobb most megvásárolható mém érme, amely a hype-on túlmutató hasznosságot és innovációt kínál.

Anatoly Yakovenko játékos Satoshi tweetje: A Solana (SOL) örökségének leleplezése

A Solana alapítójának, Anatoly Yakovenko-nak a közelmúltban megjelent tweetje, amely Satoshi Nakamoto-ra, a Bitcoin megfoghatatlan alkotójára utal, intrikát váltott ki a kripto közösségen belül.

Yakovenko tweetje egybeesett a Satoshi és Martti Malmi közötti 120 oldalas e-mail levelezés közzétételével, amely a Bitcoin korai fejlődésére világít rá.

Maga a Solana (SOL) 2017-ben jött létre, néhány évvel azután, hogy Satoshi Nakamoto eltűnt az internetről.

A Solana célja a meglévő blokkláncok, például a Bitcoin és az Ethereum skálázhatósági problémáinak megoldása volt, lényegesen nagyobb tranzakciós átbocsátóképességet kínálva alacsonyabb költségek mellett.

Yakovenko megjegyzése arra szolgál, hogy rávilágítson a Solanához hasonló projektek innovatív szellemiségére.

A Cardano állapotának értékelése: Az AlphaQuest meglátásai a halott érmékről 2024-ben

Az AlphaQuest nemrégiben készült jelentése rávilágít a Cardano kiemelkedő szerepére a halott érmékkel küzdő hálózatok között 2024-ben.

A tanulmány kimutatta, hogy a Cardano alapú projektek elképesztő 74%-a megszűnt létezni, ami jelentős kihívást jelent a Cardano ökoszisztémán belül.

Az AlphaQuest szigorú kritériumokat alkalmazott a projektek halott érmének minősítéséhez.

A több mint 50%-ban sikertelen projekteket tartalmazó blokkláncokat halottnak minősítették, ami tükrözi a Cardano ökoszisztémájának kemény valóságát.

Az AlphaQuest eredményei aláhúzzák azokat a szélesebb körű kihívásokat, amelyekkel a 2020-2021-es bikapiac során bevezetett kriptovaluták szembesülnek.

A beszámoló szerint 2021 jelentős akadályokat jelentett a feltörekvő kriptopénz-projektek számára, amelyek közül a Cardano viseli az utóhatásokat.

Forradalmasítja a mém érmék piacát: Meme Moguls (MGLS) kerül a középpontba

Miközben sok mémcoinnak nincs célja a hype-on kívül, a Meme Moguls (MGLS) azzal különbözteti meg magát, hogy a Meme Moguls ökoszisztéma irányítási tokenjeként és játékbeli fizetőeszközeként szolgál.

Meme Moguls

E kettős funkció kézzelfogható értéket ad a Meme Mogulsnak, egyértelmű szerepet biztosítva a felhasználóknak a platformon belül.

A Meme Moguls megkülönböztető jellegzetességei közé tartozik az innovatív, játékból nyerhető (P2E) játék.

A játékosok ezen a játékon keresztül elmerülhetnek a tőzsdei kereskedéshez kapcsolódó virtuális élményekben, miközben értékes tanulságokat szerezhetnek a vagyongyarapodásról.

Izgalmas kihívások, mint például a „Beat the Market”, lehetővé teszik a játékosok számára, hogy versenyezzenek az S&P 500 indexek ellen.

A Meme Moguls jelenleg az előértékesítés 6. szakaszában van, ami jelentős vonzerőt mutat a közösségen belül.

A Meme Moguls már 2,6 millió dollárt gyűjtött össze, és már ebben a szakaszban elérheti a 3 millió dollárt, így a befektetők figyelmét is felkeltette.

Bár a Meme Moguls mindössze 0,0042 dolláros tokenenkénti induló árfolyamon kezdte, az árfolyam 90%-os növekedése figyelemre méltó.

Ráadásul a szakértők még nagyobb növekedést jósolnak, amint a Meme Moguls 2024 első negyedévében megjelenik a tőzsdéken, az előrejelzések szerint legalább 100-szoros növekedést valószínűsítenek.

A kizárólag hype által vezérelt mémcoinok többségével ellentétben a Meme Moguls valódi hasznosságot kínál játékon belüli fizetőeszközként és irányítási tokenként, ami a legnagyobb versenyzővé teszi a mémérmék területén.

További információk a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésről:

Webhelyhttps://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegramhttps://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!