A legjobb elemzők felfedik a Binance Coin (BNB) és a SUI (SUI) középtávú céljait

-

Miután az elmúlt öt hétben konszolidálódott, a figyelemre méltó fejlesztési aktivitással rendelkező kriptoeszközök az új bikás fellendülés korai jeleit mutatták.

A Bitcoin (BTC) vezetésével, melyet a hongkongi és az amerikai spot BTC ETF-ek megnövekedett kereslete támogat, a legtöbb kriptoeszköz fordulatos mintát hozott létre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ráadásul a Bitcoin árfolyama a múlt héten a korábbi 20-30 százalékos piaci korrekciókhoz hasonlóan emelkedő jegyzéssel zárta a múlt hetet.

Altszezon a láthatáron

Mivel több mint 12 ezer altcoin várja az előttünk álló parabolikus bikapiacot, a teljes altcoin piaci tőke az elmúlt hetekben 1 billió dollár körül stabilizálódott.

Mivel az altcoin piaci kapitalizáció több mint kétszeresére emelkedett a medvepiaci mélypontokról, az altcoin piaci kapitalizáció kiválóan felkészült arra, hogy a közeljövőben újra tesztelje a történelmi csúcsot (ATH).

Továbbá, a Bitcoin dominanciája egy fordulatos mintázatot alakított ki, ahogy az ETH/BTC pár megpróbál visszapattanni a többéves mélypontról.

A BNB és SUI középtávú céljai

A Layer 1 (L1) kriptokategóriákban a BNB és a SUI a rendkívül alulértékelt projektek közé tartoznak, amelyek hatalmas bikapotenciállal rendelkeznek.

Ráadásul mindkét projektnek élénk web3 ökoszisztémája van a digitális eszközök tömeges elfogadása közepette.

BNB

Egy népszerű kriptoelemző alias Captain Faibik szerint a BNB árfolyama egy bikás kitörés esetén 40 százalékos emelkedés előtt áll.

A BNB árfolyama kedden 592 dollár körül mozgott, a kriptoelemző szerint az altcoin hamarosan legalább 840 dollárt fog elérni.

Sui

A Sui (SUI) egy gyors növekedésű Layer 1-es projekt, amely mögött a korábbi Meta blokklánc kutatócsapata áll, és több mint 642 millió dollár összértéket zárolt.

Egy ismert elemző, alias Crypto Patel szerint a közepes kapitalizációjú altcoin, amelynek fully diluted valuation értékelése körülbelül 11 milliárd dollár, egy bikás mintázatot alakított ki.

A kriptoelemző arra számít, hogy a SUI árfolyama több mint a duplájára emelkedik, ha az altcoin az elkövetkező hetekben következetesen 1,15 dollár felett zár.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Nagyot esett a bitcoin-bányászok bevétele

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!