A legjobb altcoinokat megvenni & HOLD, a 100X nyereségért az altcoin szezonban

-


Vendégbejegyzés


Az altcoinok megragadták a jelentős hozamokat kereső befektetők figyelmét. A 2024-es bikafutás mozgásban van, az exponenciális növekedés lehetősége forró téma.

Ez a cikk útmutatót kínál a kiemelkedő altcoinokhoz, amelyek nagy hozamot hozhatnak.

Átvizsgálja a hangzavart, hogy olyan érméket emeljen ki, amelyek megérdemlik a közelebbi vizsgálatot azok számára, akik készek befektetni a hosszú távú növekedés érdekében.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A titkok feltárása, melyek azok az altcoinok, amelyek 100-szorosára vagy még többszörösére emelkedhetnek, áll itt a középpontban, és érdekes olvasmányt ígér mindenkinek, aki a virágzó kriptopiacon szeretne eligazodni.

A CYBRO előértékesítése: Ismerd meg a legelső Earn Marketplace-t a Blast-on

A CYBRO a Blast blokklánc innovációját kihasználva egységes piacteret vezet be a következetes kripto keresetekhez.

A 2024 második negyedévében induló platform kedvező belépési feltételek mellett hívja a korai befektetőket az előértékesítésre.

A CYBRO mostantól kezdve vonzó áron kínálja natív tokenjeit, mindössze 0,02 dollárt darabonként, ami elképesztő, 66%-os kedvezményt jelent.

A tokenek birtokosai kedvezményes hozzáférést kapnak a piactéri szolgáltatásokhoz és különböző bónuszokhoz a fokozott kereseti élmény érdekében.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belül és azon túl is lehetővé teszi a kriptónövekedést a Blast ökoszisztémán belüli változatos trezorbefektetéseken keresztül, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig.

A hozamok maximalizálása felhasználóbarát felülettel és hatékony kriptotranzakciókkal élvez prioritást, a jövőbeni fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

A CYBRO tokenek lehetővé teszik a staking jutalmakat, az exkluzív airdropot, a piaci cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a házon belüli biztosítási programot.

Ez a szilárd funkcionalitás pozícionálja a CYBRO-t a potenciális értéknövekedéshez közvetlenül a TGE után, 2024 harmadik negyedévében, ami jelentősen előnyös az előértékesítési befektetők számára.

>>> A CYBRO előértékesítése jelenleg élő <<<<

A NEAR protokoll folyamatos növekedést mutat a piaci ingadozások közepette

A NEAR Protocol jelenlegi árfolyama 6,31 dollár és 8,11 dollár között mozog, és az elmúlt héten 7,08%-os növekedéssel pozitív tendenciát mutat. A múlt hónapban az árfolyam szintén 4,59%-kal emelkedett.

Fél év alatt az értéke 400,13%-kal ugrott meg. Az ár általában felfelé mozog, a 7,42 dolláros 10 napos átlag felett található, de még mindig a 7,03 dolláros 100 napos átlag alatt van.

Az RSI 48,44 közelében van, így a NEAR árfolyammozgása sem túlvásárolt, sem túladott.

Az alacsony Stochastic érték arra utal, hogy potenciális lehetőség lehet egy felfelé irányuló ármozgásra.

A MACD enyhe emelkedő momentumot jelez. A számok alapján úgy tűnik, hogy a NEAR egy impulzív hullám közepén van, amely potenciálisan a következő ellenállást célozza meg 8,72 dollárnál, feltéve, hogy fenntartja jelenlegi lendületét.

Az Aptos árelemzése és előrejelzése

Az Aptos árfolyama a közelmúltban ingadozott. Jelenleg 8,49 és 9,64 dollár között kereskedik, az Aptos 10,05 dollár közelében találhat ellenállást, és támogatást találhat, ha 7,74 dollárra esik.

Az elmúlt héten az árfolyam enyhén, 1,61%-kal csökkent, míg az egy hónapos változás 32,24%-os csökkenést mutat.

Mindezek ellenére a hat hónapos pálya 20,64%-os emelkedést mutat.

Az érme mozgása arra utal, hogy korrekciós fázisban van, tekintve a kevésbé agresszív árfolyamváltozásokat és az olyan technikai mutatókat, mint az RSI és a Stochastic, amelyek az esetleges alulértékeltségre utalnak.

A vevőknek azonban óvatosnak kell lenniük, mivel a MACD enyhén negatív, ami arra utal, hogy az érme talán még nem találta meg a mélypontját.

Optimism (OP) árfolyam teljesítmény és előrejelzés

A 2,44 és 3,21 dollár között kereskedő Optimism az elmúlt 1 hétben több mint 9%-os emelkedést produkált. Az elmúlt hónapban közel 9%-ot esett, de az elmúlt 6 hónapban közel 79%-ot emelkedett.

Az ellenállás és a támasz szintek 3,50 és 1,98 dollárnál vannak. Az RSI 34,43-as értékével az érme nem mutatja sem a túlvett, sem a túladott állapot jeleit.

Az indikátorok arra utalnak, hogy a jelenlegi mozgások inkább korrekciósak, mint impulzívak.

Ha az Optimism fenntartja a lendületét, akkor kihívhatja a következő ellenállást 4,27 dollárnál. Ha azonban nem sikerül, akkor az 1,22 dolláros alsó támaszt tesztelheti.

Az Uniswap (UNI) piaci áttekintése

Az Uniswap árfolyama 6,81 és 8,15 dollár között mozog. A múlt héten 2,11%-kal csökkent, és az elmúlt egy hónapban értékének egyharmadát veszítette el. Az érme azonban az elmúlt hat hónapban több mint 45%-ot erősödött.

A piac jelenlegi hangulata bizonytalannak tűnik, mivel az RSI és a Stochastic sem a túlvásárolt, sem a túladott régióban nincs.

Az UNI árfolyammozgása most inkább oldalazó, amit az is jelez, hogy a mozgóátlagok az elmúlt 10 és 100 napban közel azonosak.

Úgy tűnik, hogy a következő lépés eldöntésére vár, így jelenleg korrekciós mozgásokat látunk. A legközelebbi pontok, ahol az árfolyam irányt változtathat, a 8,69 és a 6,00 dollárnál vannak.

Következtetés

A jelentős nyereségre való vadászatban az olyan altcoinok, mint a NEAR, APT, OP és UNI nem biztos, hogy az azonnali rövid távú növekedés szempontjából a legjobb választás.

Ehelyett a reflektorfényben van a CYBRO, egy egyedülálló platform a Blast blokkláncon, amely magas hozamlehetőségeket ígér a felhasználóinak.

A 2024 második negyedévében induló CYBRO vonzó lehetőségként pozícionálja magát azon befektetők számára, akik korai belépést keresnek egy ígéretes projektbe.

A CYBRO tokenek előértékesítésének megkezdésével ez egy kedvező pillanat lehet azok számára, akik szeretnének tőkét kovácsolni a piac egy friss és innovatív szereplőjében rejlő lehetőségekből.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!