A legjobb 4 kriptopiaci opció, hogy növeld a portfóliódat 2024 áprilisában

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac fellendülőben van, és a befektetők alig várják, hogy megtalálják a jelentős növekedésre készülő kulcsszereplőket.

2024 áprilisa az erős lendület folytatását ígéri, bizonyos kriptovaluták pedig a robusztus portfóliók potenciális pilléreként emelkednek ki.

Ez a cikk négy ilyen kriptovalutát emel ki, amelyek mindegyike szilárd múltra tekint vissza, és ígéretes mutatókkal rendelkezik a jelenlegi bikafutás szempontjából.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A befektetési stratégiák javításában rejlő potenciáljuk jelentős mértékű lehet, így a virágzó piacból tőkét kovácsolni kívánók számára kiemelt fontosságúak lehetnek.

A BlastUP előértékesítés: A Blast ökoszisztéma 1. Launchpadja élőben!

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blast-on, az élvonalbeli Layer 2 megoldáson, amely mindössze 35 nap alatt gyorsan elérte az 1 milliárd dollár összértéket zárolva.

A BlastUP sikere is nyilvánvaló, hiszen néhány hét alatt gyorsan összegyűjtött 4 millió dollárt, és ezzel magára vonta a hozzáértő korai befektetők figyelmét.

kripto
Forrás: X

A BlastUP a „Gyorsabban nőj, többet kereshetsz” mottót képviseli.

A launchpad elsődleges célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy már a kezdetektől fogva fel legyenek készülve a sikerre.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO bevezetésekhez, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Gyorsabban növekedjen és többet keres a BlastUP-al! <<

A BlastUP token tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint az airdrop-hozzáférés, különleges jutalmak az IDO-kban, és a staking segítségével kamatot szerezhetnek.

A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat. A BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig nyúlik, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST, hogy a korai előnyöket felszabadítsd <<

Az Uniswap folyamatos emelkedése a piaci kihívások közepette

Ahogy a piac hullámvölgyeken navigál, az Uniswap UNI tokenje vegyes hangulatnak lehet tanúja.

A legutóbbi trendek óvatos optimizmusra utalnak a kereskedői közösségben, mivel az érme úgy tűnik, hogy támogatást gyűjt, és ellenállási szintekkel küzd.

A token azon képessége, hogy a platform jövőjét az irányításon keresztül befolyásolni tudja, továbbra is kulcsszerepet játszik a befektetők számára való vonzerejében.

Az Uniswap továbbra is a DeFi terület éllovasaként gyökerezik, automatizált likviditásával és biztonságos, felhasználó által felhatalmazott kereskedési élményével magával ragadja a felhasználókat.

A szélesebb körű piaci ingadozások ellenére a platform innovatív megközelítése és erős irányítási modellje fenntartja hírnevét a DeFi tevékenység központjaként.

Az UNI token valószínűleg meglovagolhatja ezt a folyamatos növekedési hullámot, kihasználva egyedi ajánlatait a versenyképes kriptotérben.

A Dogwifhat mém érme meglovagolja a Solana hullámot

A Dogwifhat (WIF) token hatalmas hírverést kelt a kriptoközösségben. Ez az új, kutyás témájú digitális eszköz a Solana platformon a játékos eredetével hívta fel magára a figyelmet.

A mémtémájú tokenek egyre nagyobb lendületet vesznek, különösen azok, amelyek a populáris kultúrát és az internetes humort használják ki.

A WIF a Dogwifhat vírusos mém vonzerejét használja ki, és egy szórakoztató, közösségközpontú hangulatot vetít előre, hogy a rajongókat és a befektetőket egyaránt magához csábítsa.

A WIF körüli lelkesedés folyamatosan nő, mivel a mémérmék trendjét követi, amelyek kiszámíthatatlanságukról és erős közösségi elkötelezettségükről ismertek.

Miközben a WIF népszerűsége növekszik, a potenciális vásárlóknak figyelembe kell venniük, hogy a mémérmék értéke hirtelen változásokat mutathat.

A WIF potenciálját erősíti az elkötelezett közösség és a kutyás témájú tokenek széles körű vonzereje, ami kiemelkedővé teszi a zsúfolt mémérme-piacon.

A Jupiter piaci hangulata emelkedik az airdrop közeledtével

A Jupiter kedvező közvéleményt élvez a piacon. A kereskedők és a kripto rajongók egyre nagyobb érdeklődést mutatnak, ami a Jupiter tokenek nagyobb aktivitásához és potenciálisan magasabb árfolyamához vezethet.

A pozitív érzés a közelgő tokenátadás és a platform növekedése körüli izgalomból ered.

A Jupiter által tervezett airdrop várhatóan nagyban megjutalmazza a felhasználókat, és még több embert vonzhat a platformra.

Azzal, hogy nagy mennyiségű tokent oszt szét, megmutatja, hogy értékeli a közösségét.

A Jupiter által kínált funkciók, mint például a tokencsere és a futures, valamint az új stablecoinjuk, a Solana blokkláncon a DeFi terület kulcsszereplőjévé teszik a vállalatot.

A platform sikere tovább nőhet ezekkel a fejlesztésekkel.

Következtetés

Az április 2024-es bikafutás több olyan kriptovalutára is reflektorfénybe helyezte a befektetési portfóliók bővítésére alkalmas potenciállal rendelkező kriptovalutákat.

Közülük az UNI, a WIF és a JUP szilárd lehetőségeket kínál, de rövid távon korlátozott növekedést mutathatnak.

A BlastUP azonban kiemelkedik a legjelentősebb potenciállal azon befektetők számára, akik ki akarják használni az emelkedő piacot.

A BlastUP erőssége az innovatív koncepciójában és a Blast ökoszisztémába való integrációjában rejlik, ami a figyelemre méltó nyereséget keresők számára elsődleges választássá teszi.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

A kereskedők a DTX Exchange-re igyekeznek, miközben az Avalanche és a Tron összeomlik

Vendégbejegyzés A piac újabb dömpinget hajtott végre a lejtmenet folytatásában. A piaccal együtt az Avalanche (AVAX) és a TRON (TRX) is jelentős csökkenést szenvedett, míg az...

Havi mélypontra csökkent a bitcoin

A Bitcoin június 18-án új havi mélypontot ért el, nem tartott ki a 67.000 dollár. A Cointelegraph Markets Pro és TradingView adatai szerint visszatértek a volatilis...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!