Litecoin (LTC) technikai elemzés 04.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin (LTC)

A legtöbb kriptovalutához hasonlóan a Litecoin (LTC) árfolyama a piaci viszonyok miatt a múlt héten is a medvék ellenőrzése alatt maradt.

Azonban, ha a legfrissebb adatokat figyelembe vesszük, akkor az LTC hamarosan bikás teljesítményt mutathat, ha sikerül tesztelnie a grafikonján kialakult mintát.

A Litecoin veszített értékéből

Néhány napja számoltunk be arról, hogy a Litecoin árfolyama közel 10%-kal megugrott, és ezzel az altcoin-piaci rally élére állt az akkori napon belüli kereskedés során.

A trend azonban nem tartott sokáig, mivel a medvék hamarosan beadták a derekukat és lefelé nyomták az érme értékét.

A CoinMarketCap szerint az LTC értéke az elmúlt hét napban több mint 5,5%-kal zuhant. Az altcoin azonban a fellendülés jeleit mutatta, mivel értéke az elmúlt 24 órában minimálisan felfelé mozdult.

A cikk írásakor az LTC 103 dolláron kereskedett, piaci kapitalizációja meghaladta a 7,34 milliárd dollárt, ezzel a 20. legnagyobb kripto a chartokon.

Sőt, a World of Charts, egy népszerű kriptoelemző nemrég megosztott egy tweetet, amiben kiemelte az LTC grafikonján kialakult bikamintát. Ugyanezek szerint az LTC árfolyama egy bikás pennant mintázatban mozgott.

A minta feletti kitörés lehetővé teheti az LTC számára, hogy az elkövetkező napokban több mint 20%-kal pumpálja az árfolyamát.

Elkerülhetetlen a bikarally?

Mivel az LTC árfolyama egy bikamintázaton belül mozgott, ellenőriztük az érme mérőszámait, hogy megtudjuk, mennyire valószínű, hogy az LTC kitör a minta fölé.

A Glassnode adatainak elemzéséből kiderült, hogy az LTC hálózat-érték arány (NVT) továbbra is alacsony.

E metrika csökkenése azt jelenti, hogy egy eszköz alulértékelt, ami aláhúzza az árfolyam emelkedésének nagy valószínűségét.

Ezenkívül az altcoin open interest-je is csökkent az árfolyamával együtt. Ez is egy bikás jel, mivel a open interest csökkenése annak a jele, hogy nagy az esélye annak, hogy a folyamatban lévő ártrend megváltozik. Mindazonáltal a Litecoin MVRV-aránya meredeken csökkent.

A cikkírás idején 13,3%-os értéket mutatott, ami azt jelezte, hogy az LTC nem biztos, hogy képes lesz bikarallyt indítani.

Hogy jobban megértsük, hogy az LTC rövid távon megtartja-e a 100 dollárt, ezután elemeztem a napi grafikonját.

Azt mutatta, hogy a MACD technikai indikátor medvés átmenetet villantott. A Chaikin Money Flow (CMF) szintén csökkenést regisztrált, ami tartós árcsökkenést jelez.

Mivel az utóbbi időben a legtöbb piaci mutató medvés volt, érdekes lesz látni, hogy a bikás mérőszámok lefordítódnak-e árfolyam-emelkedésbe, és lehetővé teszik-e az LTC számára, hogy az elkövetkező napokban emelkedjen.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!