A legjobb 3 alulértékelt AI kripto drágakő

-


Vendégbejegyzés


A 2024-es bikafutás teljes lendülettel zajlik, a kriptopiac hemzseg a lehetőségektől. A rejtett kincsek felfedezése ezen a piacon rendkívül kifizetődő lehet.

Ez a cikk három alulértékelt, AI-fókuszú kriptovalutát vesz közelebbről szemügyre, amelyek hatalmas potenciált mutatnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezek az ígéretes tokenek jelentős hozamot kínálhatnak, amint egyre nagyobb teret nyernek.

A CYBRO előértékesítése gyorsan zajlik, már 25 millió token elkelt

A CYBRO egy olyan egyedülálló piactér, amely felerősíti a Blast blokklánc natív hozampotenciálját.

A CYBRO a korai befektetők számára kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe, ha csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéshez.

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek több mint 2-szeres kedvezménnyel kaphatók a jövőbeli piaci árukhoz képest, ami 300%-os bőséges megtérülést eredményez.

A tokenek kínálata korlátozott, és közel 25 millió token már elkelt. Minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz.

Emellett azok, akik legalább 1000 dollárt fektetnek be a CYBRO-ba az előértékesítés során, heti ETH jutalmakat szabadítanak fel, amelyek a TGE után vehetők ki.

Vásárolj $CYBRO-t a legjobb áron MOST, hogy 300%-os nyereséget biztosíts magadnak.

A CYBRO token felszabadítja a CYBRO-ban a cashbacket, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjait, a staking jutalmakat, az exkluzív Airdropot és a biztosítási programot.

Ez a stabil hasznosság erős alapot teremt a CYBRO értékének emelkedéséhez a TGE után 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheted kriptodat azáltal, hogy különböző trezorokba fektetsz a Blast-on, az egyetlen Layer 2 blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stablecoinok staking számára.

A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa az egyes stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

Biztosítsd a helyed a CYBRO-ban 58%-os kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

Injective (INJ) árfolyam áttekintése: Impulzív mozgások jelezve

Az Injective (INJ) árfolyama jelenleg 23,65 és 32,27 dollár között mozog. Az árfolyam a közelmúltban 11,59%-ot emelkedett egy hét alatt és 19,94%-ot egy hónap alatt, ami impulzív mozgásokat jelez.

A 10 napos egyszerű mozgóátlag 27,72 dollár, míg a 100 napos SMA 28,14 dollár. A legközelebbi ellenállás 36,69 dollárnál, a legközelebbi támasz pedig 19,46 dollárnál található.

Az 54,57-es RSI és a 86,03-as magas stochastic értékkel az INJ további lendületet kaphat.

Render kripto ár áttekintése: A jelenlegi trendek és előrejelzés

A Render (RNDR) árfolyama 8,18 és 10,57 dollár között mozog. Az érme csökkenésen ment keresztül; az elmúlt héten 18,24%-kal, az elmúlt hónapban 21,83%-kal csökkent, de hat hónap alatt 83,79%-kal emelkedett.

A legközelebbi ellenállás 11,92 dollárnál, a támasz pedig 7,15 dollárnál található. Az RNDR a 10 napos SMA felett, de a 100 napos SMA alatt van.

Az RSI semleges 56,92-nél, a stochastic pedig magas 89,01-nél. Az ár jelenleg korrekciós mozgásban van.

Következtetés

Az INJ és az RNDR rövid távon kevesebb potenciállal rendelkezik. A CYBRO azonban kiemelkedik a Blast blokklánc által működtetett egyedi earn piacterével.

A 2024 második negyedévére tervezett első kibocsátás révén a CYBRO lehetőséget kínál a korai befektetőknek, hogy a CYBRO token előértékesítésben való részvétellel kedvező feltételekkel csatlakozzanak a projekthez.

Ez teszi a CYBRO-t meggyőző opcióvá azok számára, akik a jelenlegi bikafutásból szeretnének tőkét kovácsolni.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!