A KuCoin felfüggeszti a Bitcoin és Litecoin bányászati poolokat

-

„Mélységesen sajnáljuk az ezzel járó kellemetlenségeket, és továbbra is hálásak vagyunk a rendíthetetlen támogatásért és megértésért” – írta a KuCoin ügyfélszolgálata.

A KuCoin Bitcoin és Litecoin bányászpooljai 2023. augusztus 15-én 16:00-tól (UTC) további értesítésig felfüggesztésre kerülnek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tőzsde szerint a döntés „összhangban van a KuCoin fejlődő üzleti stratégiájával”, de nem fejtette ki bővebben.

Nem világos, hogy a döntésnek köze van-e a Litecoin közelgő felére csökkentéséhez.

A KuCoin munkatársai írták:

„Az ideiglenes felfüggesztésünk alatti zavartalan bevétel biztosítása érdekében a kriptopénz bányászattal foglalkozó felhasználóknak azt javasoljuk, hogy a BTC és LTC bányászokat 2023. augusztus 15-én 16:00:00 óra (UTC) előtt állítsák át alternatív bányászpoolokra.”.

A tőzsde arra is figyelmeztette a felhasználókat, hogy augusztus 27. előtt készítsenek biztonsági mentést és őrizzék meg bányászati feljegyzéseiket és a kapcsolódó adatokat.

Jelenleg a KuCoin Bitcoin- és Litecoin-bányászpoolok hash-sebességük 9,08 exahash/másodperc (EH/s), illetve 3,90 terrahash/másodperc (TH/s). Összességében a Bitcoin-hálózat hashrátája 349,19 EH/s, míg a Litecoin-hálózaté 792,16 TH/s.

A Cointelegraph korábban arról számolt be, hogy a KuCoin a személyzet 30%-ának elbocsátására készül.

A tőzsde tagadta ezt, kijelentve, hogy nem kezdeményezett semmilyen elbocsátási tervet. Johnny Lyu vezérigazgató azt írta:

„Először is, a KuCoin zavartalanul működik. A legutóbbi első félév 2023-as jelentésünk erős növekedést mutat a felhasználók és az új listázások tekintetében, és a tehetséges csapatunk folyamatosan bővül”.

Július óta a tőzsde kötelezően bevezette a felhasználókra vonatkozó Know Your Customer (KYC) követelményeket.

A meglévő ügyfeleket kizárják a befizetésekből, ha nem teljesítik a KYC-t. A tőzsde szerint több mint 20 millió regisztrált számlával rendelkezik.

Olvastad már? A Bitcoin (BTC) a várakozásokkal ellentétesen mozog

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Solana (SOL) technikai elemzés 05.28.

Prémium Solana (SOL) A piac napközbeni gyengesége ellenére, ahogy a Bitcoin és az Ethereum küzd, a Solana (SOL) árfolyam trendje fenntartja az optimizmust. Annak ellenére, hogy a múlt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!