A KuCoin felfüggeszti a Bitcoin és Litecoin bányászati poolokat

-

„Mélységesen sajnáljuk az ezzel járó kellemetlenségeket, és továbbra is hálásak vagyunk a rendíthetetlen támogatásért és megértésért” – írta a KuCoin ügyfélszolgálata.

A KuCoin Bitcoin és Litecoin bányászpooljai 2023. augusztus 15-én 16:00-tól (UTC) további értesítésig felfüggesztésre kerülnek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tőzsde szerint a döntés „összhangban van a KuCoin fejlődő üzleti stratégiájával”, de nem fejtette ki bővebben.

Nem világos, hogy a döntésnek köze van-e a Litecoin közelgő felére csökkentéséhez.

A KuCoin munkatársai írták:

„Az ideiglenes felfüggesztésünk alatti zavartalan bevétel biztosítása érdekében a kriptopénz bányászattal foglalkozó felhasználóknak azt javasoljuk, hogy a BTC és LTC bányászokat 2023. augusztus 15-én 16:00:00 óra (UTC) előtt állítsák át alternatív bányászpoolokra.”.

A tőzsde arra is figyelmeztette a felhasználókat, hogy augusztus 27. előtt készítsenek biztonsági mentést és őrizzék meg bányászati feljegyzéseiket és a kapcsolódó adatokat.

Jelenleg a KuCoin Bitcoin- és Litecoin-bányászpoolok hash-sebességük 9,08 exahash/másodperc (EH/s), illetve 3,90 terrahash/másodperc (TH/s). Összességében a Bitcoin-hálózat hashrátája 349,19 EH/s, míg a Litecoin-hálózaté 792,16 TH/s.

A Cointelegraph korábban arról számolt be, hogy a KuCoin a személyzet 30%-ának elbocsátására készül.

A tőzsde tagadta ezt, kijelentve, hogy nem kezdeményezett semmilyen elbocsátási tervet. Johnny Lyu vezérigazgató azt írta:

„Először is, a KuCoin zavartalanul működik. A legutóbbi első félév 2023-as jelentésünk erős növekedést mutat a felhasználók és az új listázások tekintetében, és a tehetséges csapatunk folyamatosan bővül”.

Július óta a tőzsde kötelezően bevezette a felhasználókra vonatkozó Know Your Customer (KYC) követelményeket.

A meglévő ügyfeleket kizárják a befizetésekből, ha nem teljesítik a KYC-t. A tőzsde szerint több mint 20 millió regisztrált számlával rendelkezik.

Olvastad már? A Bitcoin (BTC) a várakozásokkal ellentétesen mozog

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

A Kraken kriptotőzsde ebben a két európai országban terjeszkedik

Az amerikai székhelyű Kraken kriptotőzsde nemrégiben engedélyt szerzett két vezető európai országban - Spanyolországban és Írországban. Spanyolországban a tőzsde megkapta a virtuális eszközszolgáltató (VASP) regisztrációt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!