Cardano (ADA) technikai elemzés 08.02.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) friss árfolyamjelentése kiemelte, hogy a 0,3 dolláros támasz jó vételi szint lehet.

A bikák azonban nem ragadták meg a lehetőséget, mivel az árak továbbra is a kulcsfontosságú támaszszinteken rekedtek.

Miközben a bikák és a medvék a kritikus árszint dominanciájáért küzdöttek, a Bitcoin (BTC) 29.000 dollár fölé emelkedett. A Bitcoin további emelkedése megadhatja a szükséges lökést az ADA bikáknak.

Az ADA a 0,376 dolláros árszintnél történt árvisszautasítás előtt enyhe emelkedő tendenciát mutatott.

Ez éles visszaforduláshoz vezetett, ami az ADA-t a kritikus 0,3 dolláros támaszszintre vitte.

A visszahúzódás ellenére a bikák több mint egy hétig képesek voltak megtartani a támaszszintet.

Az ADA árfolyamának 4 órás időkeretben történő alakulását vizsgálva a Bollinger sávok szűkülése látszott.

Ez azt sugallta, hogy az árfolyam kitörése küszöbön áll. Mivel az árak kritikus szinten állnak, a kitörés bármelyik irányba mehet.

Egy bikás kitörés esetén az ADA a 0,35-0,37 dolláros árszint felé veszi az irányt, a 0,376 dolláros ellenállás pedig kulcsfontosságú akadályt jelent, amelyet át kell lépni a további nyereséghez.

A másik oldalon, a 0,3 dolláros támasz alá történő csökkenés esetén a medvék a 0,25-0,26 dolláros árrégiót célozzák meg.

Eközben a Relatív Erősség Index (RSI) a semleges érték körül mozog, míg a Chaikin Money Flow (CMF) szintén a nulla érték körül tartózkodik.

Mindkét mutató a vevők és az eladók semlegességét mutatta, miközben arra vártak, hogy a cikkírása idején az árszintről egyértelmű trend alakuljon ki.

cardano

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!