A kriptopiacnak aligha van szüksége jelenleg egy bitcoin-ETF-re

-

Brian Kelly, a BKCM kriptobefektetési cég alapító-vezérigazgatója elmondta, hogy egy bitcoin tőzsdén kereskedett alapra (ETF) aligha van szükség az ökoszisztéma fejlődéséhez, mivel a kriptopénz jelenleg is elérhető olyan szabályozott platformokon, mint a Fidelity és a TD Ameritrade.
Kelly a CNBC-nek adott interjút október 11-én, melyben elmondta:

„Olyan cégek is elérhetők, mint a Fidelity és a TD Ameritrade, hogy belépj a szférába. Így egy brókercégen keresztül is vásárolhatsz bitcoint, vagy legalábbis úgy fog tűnni, mintha így tennél. Így nem aggódok amiatt, hogy jelenleg szükség lenne egy bitcoin-ETF-re.”

Azt is elmondta, hogy az Amerikai Határidős Árutőzsde Felügyelet (CFTC) döntése, hogy az ethert árucikként sorolták be, jelentős mértékben hatott az iparágra.

Hozzátette:

„Hatalmas dolog az iparág számára, hogy a CFTC árucikként sorolta be az ethert. Ez tisztázza a szabályozásokat, és lehetővé teszi az intézmények belépését. Mindenki azon aggódik, hogy mi lesz, ha betiltják? A CFTC kimondta, hogy ’amíg nem tiltjuk be, szabályozni fogjuk’ a befektetők pedig mondhatják, hogy ’tegyétek ezt is az árucikkeim közé’.”

Remény a piac számára

Májusban Kelly azt is elmondta, hogy az elkövetkezendő készletcsökkenés, a blokkjutalom feleződése miatt tovább növelheti a bitcon értékét az elkövetkezendő hónapok során.

Olvastad már? Már több mint 5000 francia dohányboltban árulnak bitcoint

Ahogy korábban megírtuk, október 11-én az SEC visszautasította a Bitwise Asset Management javaslatát egy bitcoin-ETF listázására.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon.
Legyen szép napod! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!