A Keplerk bejelentette, hogy „újraindítja” kriptoszolgáltatásait, így az ügyfelek több mint 5000 francia dohányboltban vásárolhatnak bitcoint.

Egy október 10-én kiadott Twitter-bejegyzés szerint a francia kriptostartup kuponokat árul a francia dohányboltokban 50, 100 vagy 250 euró értékben.

A szolgáltatás eredetileg 2019 januárjában indult, mielőtt két hónap után felfüggesztették a szabályozási bizonytalanságok és a francia központi bank nyomása miatt.

Az eredeti programban ugyan csak hat üzlet vett részt, de a Keplerk szerint az ügyfelek országszerte több mint 5200 dohányboltban vásárolhatnak majd bitcoint az újraindulásnak, valamint a fizetésszolgáltatással foglalkozó Bitmediával kötött megállapodásnak köszönhetően.

A Keplerk feltámadása a franciák növekvő érdeklődésének köszönhető a bticoinban és a kriptóban.

A múlt hónap során jelent meg a hír, hogy több mint 25 000 kiskereskedő, köztük a Decathlon sportáruház és a szépségápolási termékekkel foglalkozó Sephora is elfogad bitcoinfizetéseket a jövő év elejétől.

Emellett a francia Domino’s egy versennyel ünnepelte meg 30 éves évfordulóját, melynek fődíja több mint 100 000 dollár értékű bitcoint.

Olvastad már? Felejtsd el a Librát, más közösségi médián keresztül is küldhetsz bitcoint

Forrás: cryptoglobe.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂