Felejtsd el a Librát, más közösségi médián keresztül is küldhetsz bitcoint

-

Egyébként is, kit érdekel a Libra? Hiszen ott a Block Matrix, egy olyan cég, melynek alkalmazásával bitcoint küldhetünk különböző közösségi oldalakon keresztül (kivétel a Facebookot).

A startupok betörtnek a közösségi médiába

Felejtsd el a Facebook Libra „kriptopénzét”. Az egyesült királyságbeli Block Matrix a Bottle Pay fejlesztésén dolgozik – ez egy olyan alkalmazás, mellyel közösségi hálókon keresztül küldhetünk és fogadhatunk bitcoint.
A felhasználói élmény kialakításában céljuk, hogy a rendszer minél gördülékenyebb legyen. A felhasználók attól függetlenül küldhetnek bitcoint bármelyik ismerősüknek, hogy rendelkeznek-e Bottle Pay-felhasználóval.

A cégre máris felfigyelt több privát befektető.

Lehet, hogy a tokeneladások még nem állnak készen az Egyesült Királyságban, de a bitcoinprojektek privát finanszírozása úgy tűnik, megtalálta a maga helyét.
A Block Matrix 2 millió dollárnyi finanszírozást szerzett az alkalmazás fejlesztésére, amely – reményeik szerint – mindenki számára még hozzáférhetőbbé teszi a bitcoint, illetve növeli az emberek tudatosságát a digitális valutákról és a blokkláncokról.

1 milliárd felhasználó a cél

A tőkének hála máris nyolc főre növekedhetett a fiatal cég csapata. A befektetés további részét az alkalmazás és a Bottle Pay platform fejlesztésére tették félre.
Érdekességképpen, a Facebook nem szerepel a Bottle-támogatott közösségi médiaoldalai között. A Facebook által üzemeltetett Instagram ennek ellenére helyet kapott a listán.

Forrás: bottle.li

A cég azt is elmondta, hogy hagyományos és kereskedői platformokra is szeretne kiterjeszkedni. Ez lehetővé tenné, hogy a kereskedők és vállalkozások bitcoinban kapják meg fizetéseiket a Bottle Pay segítségével.
Pete Cheyne, a Newcastle-i techcég alapítója elmondta:

 „Próbáljuk áttörni a határokat, hogy mindenki használhassa a bitcoint… Kezdeti célunk a Bottle Pay lesz. Ezzel szedtük össze a kezdő befektetői tőkét, így ez adja termékünk gerincét. Azt akarjuk, hogy az emberek hitelesíthessék magukat az alkalmazáson keresztül egy olyan felhasználóval, amit már ismernek és megbíznak benne.”

A cég jelenleg 11 000 felhasználóval rendelkezik, de elég ambiciózus célokat tűzött ki. Nem kevesebb, mint egymilliárd felhasználóval szeretnének hosszú távon rendelkezni.
Cheyne elmondta:

 „A világ legnagyobb fizetőképes bitcoincsoportjával szeretnénk rendelkezni.”

Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!