A kriptopiac a fellendülésre készül – Íme, mit mondanak az elemzők

-

A legutóbbi kihívások nyomán, amelyekkel a kriptopiacnak szembe kellett néznie, egyre nagyobb az optimizmus, hogy az iparág jelentős fellendülés előtt állhat.

Michaël van de Poppe neves kriptokereskedési szakértő kulcsfontosságú meglátásokra világított rá, és arra utal, hogy a piac egy kritikus területről pattant vissza, ami potenciális fellendülésre utal.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A 2 billió dollárt célozza meg

Van de Poppe január 26-án egy X posztban megosztott megfigyelései arra mutatnak, hogy a kriptoszektor teljes piaci kapitalizációja a rugalmasság jeleit mutatja.

A grafikonmintázat-elemzése szerint a piac afelé tarthat, hogy visszaszerezze a 2 billió dolláros mérföldkövet, amelyet legutóbb 2022 márciusában ért el.

Ez a cél 2022 április elején veszett el, miután közel egy évig tartotta magát.

A szakértő által kiemelt pozitív fejlemény a Bitcoin (BTC), a decentralizált pénzügyi (DeFi) eszköz kiemelt zászlóshajójának újraéledése.

A Bitcoin mostanra ismét a 40.000 dolláros árfolyamhatár fölé emelkedett, és a következő felezési eseményhez közeledve további emelkedés várható.

kriptopiac
Forrás: coinmarketcap.com

Piaci mutatók és legújabb trendek

A Finbold által a CoinMarketCap oldaláról január 27-én lekérdezett legfrissebb adatok szerint a teljes kriptopiaci tőke 1,59 billió dollár.

Ez 2,73%-os növekedést tükröz az elmúlt 24 órában, 1,85%-os csökkenést az előző hét napban, és 4,22%-os csökkenést a havi grafikonon.

A közelmúltbeli ingadozások ellenére az elemzők úgy vélik, hogy a piac felfelé ívelő pályára áll.

Ha a Van de Poppe-hoz hasonló szakértők előrejelzései valóra válnak, akkor a teljes kriptopiaci piaci tőke idén októberre elérheti a 2 billió dolláros határt.

Továbbá az iparág megcélozhatja a hőn áhított 3 billió dolláros mérföldkövet, amelyet 2021 novemberében 2,8 billió dollárral megközelített.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A jövőbeli növekedés megismerése

Mindeközben úgy tűnik, hogy a kriptopiac a fellendülés jeleit mutatja, és az iparági szakértők optimizmusuknak adnak hangot a következő hónapok tartós növekedési potenciáljával kapcsolatban.

Emellett a befektetők élénken figyelik a piaci dinamikát, és olyan pozitív fejleményekre számítanak, amelyek új magasságokba repíthetik a kriptopénzpiacot.


Olvastad már? A Bonk megelőzi a Shiba Inu-t a kereskedési volumen tekintetében

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!