A kriptobálnák milliárdokat vásárolnak Shiba Inu, PEPE és az Ethereum tokenek közül

-

A kriptobálnák nemrég milliárdokat vásároltak a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) tokenekből, ami a megfelelő kriptotokenek bikás fejlődését jelzi.

Ezeknek a bálnáknak köztudottan masszív szerepük van egy token árfolyamának megállapításában, és a vásárlásaik jelentős árfolyam-emelkedéshez vezethetnek a mémérmék esetében.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ETFSwap (ETFS) egy másik olyan kripto token, amely a közelmúltban a bálnák aktivitásának megugrását tapasztalta.

A nagybefektetők ezen kategóriája több millió darab ETFSwap (ETFS) tokent vásárolt a folyamatban lévő előértékesítés során.

A kriptobálnák 624 milliárdnyi Pepe (PEPE) és Shiba Inu (SHIB) tokent vásároltak meg.

Az on-chain adatok azt mutatják, hogy a kriptobálnák több mint 624 milliárd Pepe (PEPE) és Shiba Inu (SHIB) tokent halmoztak fel az elmúlt 24 órában.

Pontosabban, egy pénztárcacím (0x10Dc) 241,6 milliárd PEPE-t (1,75 millió dollár) és 53 milliárd SHIB-et (1,27 millió dollár) vásárolt.

Közben egy másik bálna úgy tűnik, hogy 329,3 milliárd PEPE-t (PEPE) vont ki a Binance és a MEXC kriptotőzsdékről.

A bálnák, akik kiveszik a kriptobirtokukat a tőzsdékről, bikaként tekintenek rá, mivel ez valószínűleg azt jelenti, hogy a hosszú távú birtoklás mellett döntenek ahelyett, hogy egyhamar eladnák.

A Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) árfolyama pozitívan reagált erre a fejleményre.

A Shiba Inu (SHIB) ára az elmúlt 24 órában 0,00002461 dollárig emelkedett, míg a Pepe (PEPE) ára ugyanezen időszak alatt 0,000007583 dollárig emelkedett.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy mindkét mémérme kereskedési volumenében is ugrásszerű növekedést regisztráltak, ami arra utal, hogy a befektetők (a bálnák mellett) aktívan kereskednek ezekkel a tokenekkel is.

A CoinMarketCap adatai azt mutatják, hogy a Pepe (PEPE) kereskedési volumene több mint 30%-kal nőtt az elmúlt 24 órában, míg a Shiba Inu (SHIB) kereskedési volumene szintén több mint 35%-kal emelkedett.

A befektetők, akik most mindkét mémérmébe szeretnének befektetni, óvatosnak kell lenniük, mivel a Bitcoin árfolyamával erős pozitív korrelációban állnak.

A Bitcoin jelenlegi dömpingjével a Shiba Inu (SHIBIB) és a Pepe (PEPE) is követte a példát. Jelenleg mindkét kriptotoken 0,00002237 és 0,000006781 dollár körül mozog, több mint 5%-kal, illetve 3%-kal csökkent az elmúlt 24 órában.

Mindeközben az ETFSwap (ETFS) mindenhol zöld zászlókat mutatott, aminek hatására a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) bálnák nagymértékben befektetnek az előértékesítésébe.

Shiba Inu

A kriptobálnák beúsznak az ETFSwap-ba (ETFS)

Az újonnan belépő ETFSwap (ETFS) nagy mennyiségű kriptobálna beáramlását látja az ökoszisztémájába.

Ezek a bálnák csak a folyamatban lévő előértékesítés 1. szakaszában több mint 60 millió ETFSwap (ETFS) tokent vásároltak.

E kripto befektetők azt mondják, hogy a kripto tokent egy nagy valószínűségű játéknak tekintik, miután látták, hogy a kripto szakértők mennyire bikásan állnak hozzá.

Ezen kripto szakértők szerint az ETFSwap (ETFS) akár 5 dollárig is emelkedhet, ami 58,000%-os nyereséget jelent a jelenlegi 0,00854 dolláros árához képest.

Közben az ETFSwap (ETFS) megmutatta erejét a kriptopiacon, mivel az értéke az egekbe szökött a közelmúltbeli, egész piacra kiterjedő lejtmenet ellenére, amely más altcoinokat is elnyomott.

Az ETFSwap (ETFS) impozáns árfolyammozgása a lejtmenet közepette még több befektetőt győzött meg arról, hogy a kriptotokenbe való befektetés valóban a legjobb lépés lehet ebben a bikafutásban.

Figyelemre méltó, hogy az ETFS-nek sikerült ezt a futást anélkül, hogy még azt is figyelembe vennénk, hogy az ETFSwap, egy Real World Asset (RWA) kriptoprojekt natív tokenje.

Az RWA-projektek az előrejelzések szerint hamarosan a kriptoterület vezető narratívájává válnak, különösen, mivel az eszköz tokenizáció várhatóan hamarosan egy trillió dolláros piaccá válik.

Ez pedig azt jelenti, hogy az olyan tokenek, mint az ETFSwap (ETFS), hatalmas likviditási beáramlást fognak tapasztalni, ami további árfolyam-emelkedést okozna.

Az ETFSwap (ETFS) emellett egyedülálló kínálatával is kiemelkedik, mivel ez lesz az első olyan decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, amely tokenizált tőzsdén kereskedett alapokat (ETF) kínál.

Így a hagyományos eszközök ezen osztályába befektetni vágyó Web3 bennszülöttek végső soron a platformot fogják özönleni.

Az ETFS tokenekre szükség van a platform befektetési lehetőségeihez való hozzáféréshez, ami egy másik ok, amiért a token megnövekedett keresletet regisztrál a folyamatban lévő előértékesítés során.

Az előértékesítés 1. szakasza ugyan még folyamatban van, de várhatóan a tervezettnél hamarabb véget ér. Vagyis azoknak, akik még nem fektettek be, cselekedniük kell, ha maximálisan profitálni szeretnének ebből az alfából.

A tokeneket jelenleg az előértékesítés első szakaszában megfizethető, 0,00854 dolláros áron árulják, de az ár a tervek szerint a második szakaszban 100%-kal 0,01831 dollárra ugrik, így ez a legjobb időpont a befektetéshez.

További információ az ETFS előértékesítésről:

Látogasson el az ETFSwap előértékesítésre
Csatlakozzon az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!