A bálnák belevetették magukat a Sealana kriptó előértékesítésébe

-

A Sealana ($SEAL), az amerikai szakállas fókáról mintázott érme ICO-ja május 1-én indult el a Solana-n, és a startot követő néhány percen belül már 100.000 dollárt hozott a fóka tányérjába.

A pufók fóka egy olyan szektorban próbál meg kereskedni, amelyet a szárazföldön élő kutyák uralnak, de ő még így is hisz a megfoghatatlan amerikai álomban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


E tengeri emlős pofija a South Park népszerű Gamer Guy szereplőjére kíván hasonlítani, szóval innen lehet neked ismerős. Ő a kocka karakter fóka megtestesítője.

Gamer Guy egészen pontosan a sikeres rajzfilm World of Warcraft epizódjában szerepel, és tejüveges okuláréjáról, képernyőbe bámuló, üveges tekintetéről, rendetlen szobájáról valamint a gravitációt meghazudtoló súlyáról bárki felismeri, aki egyszer már látta.

Sealana

Gamer Guy szimbolizálja az internetes kommentszekciók fanyar véleményeket kifejtő egyéneit, az elégedetlen billentyűzetharcosokat, illetve a mindenkiben ott rejlő semmittevő embert is.

A számítógépénél üldögélő Sealana már a Web3 alakja. Olyannyira belefeledkezik a kereskedés minden csínjába-bínjába, hogy ifjúkori karcsú alakját chips és tonhalkonzerv diétával fedte el.

Alapvető célja, hogy feltalálja következő nagy Solana mém érmét, de ereje véges, hiszen közben a szobája úgy fest, mintha egy bomba csapódott volna bele.

Sealana

A fókás projekt előértékesítése fix áras, és a csatlakozáshoz csak egy feltöltött SOL-pénztárcára van szükségünk.

Az ajánlat igen nagyvonalú: az ICO zárultával minden egyes SOL-ért 6900 SEAL jár. A kereskedők vásárlás esetén vezető pozícióba kerülnek ahhoz, hogy kiaknázhassák az érme kitörő felértékelődését egy esetleges Solana mém érme láz esetén.

A felhasználók fizethetnek a honlapon található widget kitöltésével, vagy SOL-t küldhetnek egy decentralizált pénztárcából erre a címre:

DJ15ZYXqUNMYJ3hL7z4ciSaSFAw5cbos3YjGpdvwmF6c

A mém érme rajongók átpártoltak a Solana-hoz?

Amint az ismeretes, a Sealana natív blokklánca, a Solana sebesen legyőzi az Ethereumot, és a közeljövőben a legnagyobb mém érmék bevezetésére szolgáló blokklánc lehet.  

A közelmúltban egy hallatlan eladási hullámnak lehettünk a tanúi: a Bitcoin (BTC) értéke 7 nap alatt mintegy 8% -kkal apadt, és cikkünk írásakor 59 ezer dollár körüli szinten jár.

Ezzel szemben a Solana érme, a Popcat (POPCAT) hét nap alatt majdnem 70% -ot erősödött, míg a Solama (SOLAMA) egy napos eredménye is majdnem 20% -os szárnyalás.

Ráadásul a Dogecoin-t kopírozó lánctársak, péládul a DogWifHat (WIF) és a Bonk (BONK) is sokkal jobban tartják magukat, mint a versenytársaik.

Persze magát a Solana-t sem kell félteni: az elmúlt 24 óra során a SOL ára bő 10%-ot nőtt, és ezzel lekörözte a piacvezető Bitcoin és Ethereum árfolyamát, bemutatva azt, hogy milyen gyorsan képes fellendülni a blokklánc legnagyobb növekvő ökoszisztémája.

A szárnyalás okai több, mint titokzatosak. A Solana egy olyan digitális gazdaság, amely otthont ad 3,637 milliárd dollárnyi lezárt összértéknek (TVL) különböző alkalmazásokban és pénzügyi szolgáltatásokban, valamint 1 millió aktív felhasználó feletti napi tranzakcióval és havonta több mint 2.500 aktív fejlesztővel rendelkezik.

A Sealana kész egy másik, a nemrégiben népszerűvé vált Solana mém érme ICO nyomába eredni.

A Slothana (SLOTH) cuki lajhárja, – kapaszkodj meg -15 millió dollárt gyűjtött össze a nemrég véget érő egy hónapos ICO során.

Ha pedig a már a közkedvelt kripto-lajhároknál tartunk, a pletykák szerint a Sealana csapata állt egy másik sikeres fix áras ICO, a Slerf (SLERF) projekt mögött is, amely az elmúlt 24 órában 12%-ot emelkedett.

Szóval az a szóbeszéd járja, hogy nekiugranak egy újabb sikeres mém érme indításnak, anélkül, hogy egészen véletlenül elégetnének 10 millió dollár értékű tokent.

Nézd meg a SEAL-t a hivatalos honlapját 

Mém érme aranyláz üthet be a Bitcoin feleződése után?

A szakértők úgy vélik, hogy hamarosan napvilágra kerülnek a Bitcoin-felezés hatásai.

A felezés szoftverfrissítése során a bányászati jutalmak blokkonként 6,25 BTC-ről 3,125-re csökkentek, tehát gyakorlatilag megfeleződött az új BTC-k kibocsátása.

Így idénre, miután a BTC számtalan új történelmi csúcsot döntött, az elemzők azt jósolják, hogy a kriptopiac a lecsökkent Bitcoin-kínálatnak hála sokkal értékesebbé válhat.

A történelem azt mutatja, hogy az eddigi három felezés  a frissítést követő egy éven belül felértékelte a piacot. 

Amikor pedig a piacon uralkodóvá válnak a zöld gyertyák, és beindul a mém érme roham, a Solana és a hozzá kapcsolódó projektek biztosan az élbolyban lesznek.

Sealana

Ne hagyd figyelmen kívül a szakállas fóka, Sealana hívását, és segíts neki kijutni anyu pincéjéből. Töltsd fel SOL-lal, és várd a SEAL cunamiját a pénztárcádba az ICO végén!

Naprakész hírekért kövesd a Sealana X fiókját.

Vásárold meg a SEAL-t a hivatalos honlapon 

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!