A kripto szakértők ezeket az altcoinokat figyelik, várva a 150k dolláros Bitcoin csúcsra

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin nagy pillanata, a feleződés, a szakértők előrejelzésektől hemzsegnek. Néhányan azt mondják, hogy az értéke akár 200.000 dollárra is emelkedhet.

Ennek az izgalomnak a kereszttüzében a hozzáértő kripto-szakértők az altcoinokat veszik szemügyre, mivel úgy vélik, hogy ezek a digitális eszközök is emelkedni fognak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


E lépések egy szélesebb körű piaci fellendülésre utalnak. Írásunkban azt vizsgáljuk meg, hogy mely altcoinok keltik fel a tapasztalt befektetők figyelmét, akik a potenciális 150 000 dolláros Bitcoin-csúcsra készülnek.

A BlastUP előértékesítése elérte a 3 millió dollárt: A kripto következő nagy dobása várható

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, nemrég nagy port kavart a kriptovilágban a szédületes debütálásával, és néhány hét alatt 3 millió dollárt gyűjtött össze.

A korai befektetők száma, akik már felismerték a BlastUP nagy potenciálját, exponenciálisan növekszik.

altcoin

A BlastUP készen áll arra, hogy dübörgő sikereket érjen el, és tervei szerint a Web3 eszközeit AI innovációval erősíti meg a gyors és minőségi startup indítások érdekében.

Átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek.

Jelenleg a BlastUP ötödik előértékesítési szakasza zajlik, amely a BlastUP tokeneket kínálja a legalacsonyabb áron.

Ha most 0,055 dollárért vásárolod meg ezeket a tokeneket, akkor 45,5%-os jelentős kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív előnyöket a BlastUP előértékesítésből <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-ban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a staking révén kamatot szerezhetnek.

A BlastUP egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon.

A projekt mögött álló, elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptotérben a könnyű és hatékony robbanás egyszerű és hatékony launchpad platformjává váljon.

A BlastUP átfogó ütemterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyök felszabadításához <<

NEAR ár az átlagok felett, a növekedési potenciál

A NEAR jelenlegi árfolyama 7,04 dolláron erősséget mutat, mind a 7,01 dolláros 10 napos átlag felett ül, mind a 4,25 dolláros 100 napos átlag felett, ami arra utal, hogy a pozitív lendület folytatódhat.

Amennyiben az árfolyam a legközelebbi 2,97 dolláros támasz felett marad, akkor a 8,11 dolláros második ellenállási szint felé növekedési potenciál mutatkozhat.

A kereskedők itt lehetőséget láthatnak, de tisztában kell lenniük a szokásos áringadozásokkal.

Az óvatosság indokolt, mivel a jelenlegi árfolyam a legközelebbi 4,49 dolláros ellenállás felett van, ami azt jelzi, hogy korrekcióra lehet szükség.

A MACD eladási jelzése arra utal, hogy a rövid távú trendben csökkenés következhet be.

Hosszú távon a NEAR árfolyama stabilizálódhat és gyarapodhat, ha a 2,07 dolláros második támaszszint felett marad, de a befektetőknek készen kell állniuk az esetleges esésekre az út során.

A Render árfolyama meghaladja a 11 dollárt, és a második ellenállást veszi szemügyre

A Render jelenlegi 11,02 dolláros árfolyama azt mutatja, hogy a legközelebbi, 9,12 dolláros ellenállási szint fölé nyomul, ami erőt jelezhet a piacon.

Ha folytatódik a lendület, akkor a 10,72 dolláros második ellenállási szintet vehetjük célba.

A 10 napos SMA-t 11,03 dollárnál közelről, ez tükrözi a jelenlegi árfolyamot, ami stabilizálódásra utal ezen pont körül.

Az éberség megőrzése azonban kulcsfontosságú, mivel minden alatta történő csökkenés az árakat az 5,09 dollárnál lévő legközelebbi támasz felé terelheti, a 2,66 dollárnál lévő hosszú távú támasz pedig további biztonsági hálót kínál.

A 100 napos SMA 6,47 dollárnál azt jelzi, hogy a Render jelentős nyereséget ért el a hosszú távú átlagtól, ami óvatos optimizmusra ad okot. A rövid távú árfolyamok volatilitást tapasztalhatnak, így a támaszszintek felé történő mozgások a kockázatkezelés szempontjából figyelemre méltóak.

Hosszú távon, ha az árfolyam a 100 napos SMA felett marad, fenntartható növekedésnek lehetünk tanúi, bár a szokásos piaci kockázatokkal.

Az Avalanche ellenállási szintek fölé emelkedése

Az Avalanche 53,81 dolláron szárnyal, büszkén áll a legközelebbi, 46,32 dolláros ellenállási szint felett, ami növekvő bizalomra utal a befektetők körében.

Ha a trend folytatódik, akkor új alapként szemügyre vehetjük az 51,66 dolláros második ellenállási szintet.

Figyelembe véve, hogy a 10 napos mozgóátlag (SMA) 54,96 dollár körül mozog, lehetséges, hogy az Avalanche rövid távon ezen a területen stabilizálódik.

Az ereje nyilvánvaló, de a 41,43 dolláros 100 napos SMA felett maradni kulcsfontosságú a bikás lendület fenntartásához.

A másik oldalon, ha a jelenlegi lelkesedés alábbhagy, láthatjuk, hogy az Avalanche árfolyama a legközelebbi támasz felé, a 33,98 dollárnál lévő támasz felé húzódik vissza.

Egy további csúszás a 26,97 dolláros második támasz tesztelését jelentheti, egy olyan szintet, amelyet minden befektető szorosan figyel.

Egy ilyen csökkenés rövid távú kihívásokat tükrözhet, ugyanakkor potenciális vételi lehetőséget is kínál az eszköz értékállóságában hosszú távon hívők számára.

Polkadot árelemzés: Még van terület a felemelkedéshez

A Polkadot jelenleg 9,55 dolláron áll, a legközelebbi ellenállási szint 9,26 dollárnál van, ami arra utal, hogy van még hely az emelkedésre. Amennyiben az árfolyam felfelé mozdul, a következő akadály 10,25 dollárnál van. Egy ilyen kedvező mozgás további vevőket vonzhat, ami még magasabbra tolhatja az árfolyamot.

Ha viszont lefelé megy, akkor a 6,91 dollárnál találhat támaszt, mielőtt esetleg az 5,55 dolláros szintet tesztelné.

A közelmúltban elért 9,39 dolláros tíznapos átlag erősödést jelezhet, ugyanakkor a 8,21 dolláros száznapos átlag óvatosságra int.

Rövid távon az árfolyam a közelmúltbeli mozgások alapján mindkét irányba kilenghet. Ha a 9,26 dollár fölé emelkedik, a lelkesedés növekedhet, ami a 10,25 dolláros árfolyam megközelítését eredményezheti.

Ha azonban csökken, akkor 6,91 dollárnál, illetve 5,55 dollárnál van egy potenciális biztonsági háló.

Hosszú távon az árak stabilnak tűnnek, ahogy az átlagok is mutatják, 9,39 dollár tíz napra és 8,21 dollár száz napra.

E számok azt sugallják, hogy van egy tisztességes alap, de arra is utalnak, hogy bármilyen nagy sokk megkérdőjelezheti ezt a stabilitást.

Következtetés

Összefoglalva, míg a különböző altcoinok, mint a NEAR, a Render, az Avalanche és a Polkadot figyelemre méltó növekedési potenciált mutatnak, amit a közelmúltbeli piaci teljesítményük is jelez, a BlastUP kiemelkedik a Blast ökoszisztémán belül.

A BlastUP-ot körülvevő vonzerő nem kizárólag az ígéretes technikai mutatókon alapul, a projekt innovatív koncepciója az, ami a többiek fölé helyezi.

A várható Bitcoin-csúcs előtt a hullámot meglovagolni vágyó befektetők éles szemmel figyelik a BlastUP-ot, megkülönböztetve nagy potenciálját a konzervatívabb elvárásokkal rendelkező versenyzők tengerében.

A szilárd helye egy erős ökoszisztémában tovább erősíti a befektetői bizalmat, és a BlastUp-ot a jelentős hozamokért folytatott verseny élharcosaként jelöli meg.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

A magyar fejlesztésű THE CORE web3-as stratégiai játék, a felfedezői már a Mars felé tartanak

2023 február 29-én indult el a THE CORE, amely egy Civilization-típusú stratégiai játékot vízionál egy Ready Player One által inspirált virtuális világban, ahol a játékosok...

Az USA betiltaná az algoritmussal működő stablecoinokat

Két amerikai szenátor, Cynthia Lummis és Kirsten Gillibrand közös törvényjavaslattal álltak elő a stablecoinok szabályozására. Ez a lépés rávilágít, hogy a jogalkotók egyre nagyobb figyelmet...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!