Bitcoin (BTC) technikai elemzés 03.31.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyamának a 75.000 dollárról való hirtelen esése után sikerült talpra állnia, és jelenleg ismét ezt a szintet célozza meg.

A piaci szereplők türelmetlenül várják, hogy a piac hamarosan új rekordmagasságot érjen el.

A napi grafikonon az árfolyam visszapattant a 60.000 dolláros támaszzónából, és felfelé törte át a 69.000 dolláros ellenállási szintet. A BTC jelenleg ismét a 75.000 dolláros ellenállás felé kapaszkodik fel.

A Relative Strength Index is 50 feletti értékeket mutat, ami azt jelzi, hogy a momentum a bikás folytatás mellett szól.

Lehet, hogy időbe telik, amíg a Bitcoin új rekordmagasra emelkedik.

A 4 órás időkeretet tekintve látható, hogy az árfolyam felfelé tört át a nagy ereszkedő csatornamintából.

A 69.000 dolláros szintet is újratesztelte, miután felette tört, és ismét a 75.000 dolláros ellenállási zóna felé tart.

Az árfolyam-akcióból és abból a tényből ítélve, hogy az RSI azt mutatja, hogy a lendület bikás, rövid távon egy újabb magasabb csúcs tűnik közelinek.

A Bitcoin tőzsdei tartalékok közelmúltbeli csökkenése, amely gyors esések közepette új mélypontokat ért el, a piacon rendelkezésre álló kínálat szűkülésére utal.

A csökkenő tartalékok tendenciája gyakran korrelál a Bitcoin iránti megnövekedett kereslettel, ami potenciálisan előkészíti a terepet a következő hetek árfolyamának megugrására.

Mivel a kínálat csökken, a kereslet pedig stabil marad vagy növekszik, az alapvető gazdasági elvek azt sugallják, hogy a Bitcoin értéke emelkedni fog, ami a befektetők és kereskedők bikás hangulatát tükrözi.

Mégis lényeges megjegyezni, hogy bár a történelmi minták potenciális emelkedésre utalhatnak, a Bitcoin jövőbeli teljesítménye továbbra is bizonytalan és különböző tényezők függvénye, beleértve a piaci hangulatot, a szabályozási fejleményeket és a makrogazdasági trendeket.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!