A Bitcoin feleződése hamarosan eszelős lesz – A legjobb altcoinok megvásárlása és HOLD

-

A Bitcoin várt emelkedés közepette a befektetők az alternatív érmék felé fordítják tekintetüket, és keresik a növekedésre esélyes legjobb versenyzőket.

A lelkes spekuláció ezen légkörében az altcoinokban rejlő lehetőségek feltárása fontosabbá válik, mint valaha.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Vizsgáljuk meg, melyiket érdemes megtartani ebben az átalakuló időszakban.

A BlastUP előértékesítése: A kiszámíthatóság zászlóshajója a változékony kriptopénz világában

Az előértékesített tokenek vásárlása jó ötlet lehet, mivel ezek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel az árfolyamuk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

A BlastUP az első launchpad a Blast-on, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoinok számára.

Ez a platform az előértékesítés mindössze néhány hónapja alatt már több mint 3 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

bitcoin

A BlastUP token előértékesítésének ötödik szakasza folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe.

A token ára jelenleg 45%kal alacsonyabb, mint a jövőbeli tőzsdei jegyzési ára, így most van a legmegfelelőbb pillanat az előértékesítéshez való csatlakozásra.

>> Ne maradj le! Vásárolj BlastUP tokent 45% kedvezménnyel, mielőtt túl késő lenne <<

Akik ebben a szakaszban vásárolnak BlastUP tokeneket, exkluzív hozzáférést kapnak egy airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét.

Ezenkívül extra jutalmakat kaphatnak a staking révén, és részt vehetnek a lépcsőzetes IDO-indításokban.

A BlastUP elkötelezetten támogatja a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök ötvözésére irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán jutalmazó és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes indításaihoz.

A BlastUP fellendülőben van, és a kripto startupokat táplálja a közösséget előtérbe helyező hangulattal és az innovációval a középpontjában. Hamarosan a Blast-ökoszisztéma központjává válik, nagy tervekkel 2026-ig.

A BlastUP hamarosan felrázza a kripto világot, szóval szállj be, még mielőtt ez a rakéta elindul nélküled!

>> Gyorsan cselekedj! A BlastUP tokenek készlete korlátozott – biztosítsd a helyed a BlastUP indulásán! <<

A jelenlegi Render árfolyam erősen tartja magát az ellenállás fölött.

A Render jelenlegi árfolyama 11 dolláron áll, ami szilárd talajt mutat a legközelebbi, 9,12 dolláros ellenállási szint felett, ami egy potenciális emelkedésre utalhat a 10,72 dolláros második ellenállási szint felé.

A 11,02 dolláros 10 napos mozgóátlag felett tartás megerősítheti a vásárlói bizalmat. Mindazonáltal tisztában kell lenni a MACD és a 10 napos SMA rövid távú jelzéseivel, amelyek eladást javasolnak, és az árfolyam lehetséges visszahúzódására utalnak.

A hosszú távú kilátások, amelyeket a 100 napos SMA vételi jele is alátámaszt, folyamatos növekedés felé mutatnak, a jelenlegi árfolyam meghaladja a 6,47 dolláros hosszú távú átlagot, ami a Render árfolyampályájának mögöttes erejét jelzi.

A Render rövid távon a jelek kiegyensúlyozott keverékével néz szembe. Az RSI és a stochasztikus mutatók semlegességet mutatnak, ami arra utal, hogy a jelenlegi 11 dolláros árszint fennmaradhat.

Az 5,09 dolláros jelentős támasz jelenléte és a 2,66 dolláros további támasz jelenléte párnát nyújt az esetleges visszaesésekkel szemben.

Hosszabb távon a második támaszszinthez képest viszonylag magasabb 100 napos SMA optimizmust sugároz a Render árazási pályájával kapcsolatban.

AVAX árelemzés: Momentum és óvatosság

Az Avalanche jelenlegi árfolyama 53,81 dolláron, az 54,95 dolláros 10 napos mozgóátlag felett ígéretes momentumot mutat.

Azonban továbbra is óvatosnak kell maradnunk, tekintettel a 33,98 dolláros legközelebbi támasztól való távolságra.

A 66,32 dolláros legközelebbi ellenállás áttörése rövid távú bikás kilátásokat kínálhat, de mindig figyelni kell a hirtelen elmozdulásokra, amelyek a 26,97 dolláros második támasz felé terelhetik az árat.

Tágabb keretek között a 41,43 dollárnál lévő 100 napos mozgóátlag erős bázisként szolgál. Ha az AVAX e szint felett tartja magát, akkor fokozatos emelkedésre számíthatunk, potenciálisan szemmel tartva az 51,66 dollárnál lévő második ellenállást egy tartósabb emelkedő trendhez.

A hosszú távú növekedés a támaszszintek megtartásától és az ellenállási jelek áttörésétől függ, hogy új csúcsokat kovácsoljon, figyelembe véve a visszalépés mindig jelenlévő lehetőségét.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

A NEAR Protocol a 4,49 dolláros ellenállást célozza meg

A NEAR Protocol a 7,07 dolláros szinten mutat erőt, ami biztató. Ha a lendület folytatódik, akkor megcélozhatja a legközelebbi ellenállást 4,49 dollárnál, és akár a második ellenállási szint felé is nyomulhat 5,11 dollárnál.

A 10 és 100 napos mozgóátlagok (SMA) 7,01 dollárnál, illetve 4,25 dollárnál vannak, ami potenciális növekedésre utal. A csökkenés azonban tesztelheti a legközelebbi támaszt 2,97 dollárnál, és esetleg a második támaszt 2,07 dollárnál.

Rövid távon a NEAR jelenlegi árfolyama a 10 napos SMA felett pozitív hangulatot sugall. Ha a vevők továbbra is erősek maradnak, stabilizálódhat, vagy akár emelkedhet is.

A kereskedőknek azonban figyelniük kell arra, hogy az RSI, a MACD és a stochasztikus RSI semleges állást mutat. Ez a vegyes jelzés azt jelenti, hogy a NEAR a jelenlegi árfolyam körül lebeghet, mielőtt egyértelmű irányt választana.

Polkadot árelemzés: Bika vs. medve jelzések

A Polkadot aktuális 9,56 dolláros árfolyama érdekes forgatókönyvet vet fel.

A legközelebbi ellenállás áttörése 9,26 dollárnál bikás lendületet sugall, ami potenciálisan a 10,25 dolláros második ellenállást célozza meg.

A 9,39 dolláros 10 napos mozgóátlag alá való süllyedés azonban rövid távú visszahúzódást jelezhet.

A hosszú távú kilátások pozitívnak tűnnek, ha az árfolyam a 8,21 dolláros 100 napos átlag felett tud maradni, ami megerősíti a befektetői bizalmat.

Ellenben, ha a Polkadot nem tudja megőrizni a helyét, akkor a legközelebbi 6,91 dolláros támaszszintet, vagy akár a második, 5,55 dolláros támaszszintet is érintheti.

A hosszú távú tulajdonosok számára ezek az árak optimális belépési pontokat jelenthetnek.

Következtetés

Miközben a kriptopiac felkészül a Bitcoin feleződésére, a hozzáértő befektetők rengeteg altcoin között válogatnak, mindegyiknek megvan a maga potenciálja.

Míg az olyan érmék, mint a Render, az Avalanche, a NEAR Protocol és a Polkadot mindegyike egyedi lehetőségeket és kihívásokat kínál – ahogyan azt ebben a cikkben elemeztük -, az igazi kiemelkedőnek a BlastUp tűnik.

A robusztus Blast ökoszisztémában gyökerező BlastUp nem csak egy meggyőző koncepciót kínál, hanem úgy tűnik, hogy a legnagyobb potenciált is kiaknázza a digitális eszközök ezen a területen.

Ahogy a rajongók türelmetlenül várják, hogyan alakítja az ágazatot a feleződés, a BlastUp egy figyelemre méltó projekt, amelyet érdemes figyelni.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A magyar fejlesztésű THE CORE web3-as stratégiai játék, a felfedezői már a Mars felé tartanak

2023 február 29-én indult el a THE CORE, amely egy Civilization-típusú stratégiai játékot vízionál egy Ready Player One által inspirált virtuális világban, ahol a játékosok...

Az USA betiltaná az algoritmussal működő stablecoinokat

Két amerikai szenátor, Cynthia Lummis és Kirsten Gillibrand közös törvényjavaslattal álltak elő a stablecoinok szabályozására. Ez a lépés rávilágít, hogy a jogalkotók egyre nagyobb figyelmet...

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vendégbejegyzés A kriptoterület az újabb Bitcoin feleződés kellős közepén lázban ég. Míg a BTC a középpontban van, a befektetők ígéretes eszközöket keresnek, hogy maximalizálják hozamukat a...

Cardano (ADA) technikai elemzés 04.18.

Prémium Cardano (ADA) A legtöbb kriptóhoz hasonlóan a Cardano (ADA) medvéi irányították a piacot, mivel a token árfolyamgrafikonjai továbbra is vörösek maradtak. Voltak azonban trendforduló változások, mivel az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!