A kripto guru előrejelzése a méme érmék jövőjére – Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Floki Inu (FLOKI), Pepe (PEPE)

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca egyre szélesedő bikás lendületet mutat, a Bitcoin pedig ebben a hónapban közel 27%-os növekedést ért el.

Ez január óta a legjelentősebb havi százalékos emelkedést jelenti. Számos alternatív kriptovaluta, köztük a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB), a Floki Inu (FLOKI) és a Pepe (PEPE) is követik a Bitcoin teljesítményét, ahogy azt a ByteTree piaci szélességi mutatója is jelzi.

Ez az eszköz azt értékeli, hogy a digitális eszközök száma emelkedik a csökkenő eszközökhöz képest.

Jelenleg a tokeneknek csak 4,7%-a van erős csökkenő tendenciában, ami január óta a legalacsonyabb érték, ami azt jelzi, hogy több coin is részt vesz a Bitcoin rallyban.

Milyen hatással vannak a közelmúltbeli események és a piac egészére kiterjedő növekedés ezekre a valutákra?

Képesek lesznek-e leküzdeni a jelenlegi nehézségeiket, hogy élvezzék a felfelé irányuló mozgást?

Hogyan fog reagálni a közösség, és milyen hosszú távú következményekkel jár a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB), a Floki Inu (FLOKI) és a Pepe (PEPE) esetében?

Ezekre a kérdésekre és még sok másra is választ kaphatsz az Odyssey Telegram-csatornáján.

A kriptopénz kereskedés területén elismert komoly szakemberként Odyssey már régóta mélyen foglalkozik a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB), a Floki Inu (FLOKI) és a Pepe (PEPE) jelenlegi helyzetével, elemzése nagyon tanulságos képet nyújt a dolgok állásáról, és reális kilátásokat ad arra vonatkozóan, hogy ezek és más kriptók hogyan fognak alakulni a közeljövőben.

Az iparágban szerzett gazdag múltjával és több éves szakmai sikertörténetével az Odyssey tud egy-két dolgot arról, hogyan kell olyan előrejelzéseket készíteni, amelyekkel sok-sok pénzt lehet keresni.

Csatlakozz az ő szűk közösségéhez, és azok közé fogsz tartozni, akik megtalálják a módját annak, hogy értelmes módon profitáljanak és hasznot húzzanak, függetlenül attól, hogy a piac milyen irányba tart.

Most pedig nézzük meg, mi a helyzet a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB), a Floki Inu (FLOKI) és a Pepe (PEPE) esetében, és mit jelenthet ez a piac egészére nézve.

Összefoglaló:

A Dogecoin (DOGE) kihívásokkal néz szembe a torz vagyoneloszlás miatt, ami áringadozáshoz vezethet.
A Shiba Inu (SHIB) figyelmet kap a kétszámjegyű növekedésével egyes tőzsdéken, de a volatilis piac óvatos megközelítést tesz lehetővé.
A Floki Inu (FLOKI) ellenálló képességről tesz tanúbizonyságot a tőzsdei jegyzési állításokkal szemben, azonban a piaci bizonytalanságok befolyásolhatják az útját.
A Pepe (PEPE) váratlan 60%-os emelkedése kiemelkedik, de a rally fenntarthatósága bizonytalan, és óvatos megfigyelést igényel.

Dogecoin (DOGE): A tömegek kriptója

kripto

A Dogecoin (DOGE) közösségi bázisa megugrott. Közelebbről megvizsgálva azonban kiderül, hogy a vagyon eloszlása a Dogecoin (DOGE) hálózaton belül továbbra is jelentősen torz, a teljes kínálat nagy része kis számú cím birtokában van.

Jelenleg a Dogecoin (DOGE) ára 0,0583 és 0,0765 dollár között táncol. A 0,0303 és 0,0485 dolláros támaszszintek, valamint a 0,0849 és 0,1031 dolláros ellenállási szintek ütemtervet adnak a lehetséges jövőbeli ármozgásokról, és betekintést nyújtanak a kereskedőknek a lehetséges belépési és kilépési pontokba.

A közösség növekedését és a jelenlegi piaci hangulatot tekintve a Dogecoin (DOGE) potenciálisan emelkedő tendenciát tapasztalhat.

A koncentrált vagyoneloszlás azonban kihívásokat jelent, és áringadozáshoz vezethet.

Shiba Inu (SHIB): Felemelkedés a hamvaiból

A Shiba Inu (SHIB) kétszámjegyű növekedésével került a címlapokra néhány tőzsdén, és ezzel magára vonta a kriptórajongók figyelmét.

A Shiba Inu (SHIB) árfolyama 0,00000689 és 0,00000846 dollár között ingadozott, a támaszszintek 0,00000442 és 0,00000599 dollárnál, az ellenállás pedig 0,00000913 és 0,00001070 dollárnál található.

A Shiba Inu (SHIB) növekvő érdeklődése és közelmúltbeli teljesítménye felfelé ívelő tendenciára utal.

A piac volatilitása azonban óvatos megközelítést tesz szükségessé.

Floki Inu (FLOKI): Rugalmas harcos

A Floki Inu (FLOKI) reflektorfénybe került, mivel a 7 napos tőzsdei bevezetési határidő megszegésével kapcsolatos állításokat kivédte, ami megmutatta rugalmasságát.

A Floki Inu (FLOKI) árfolyama 0,00000184 dollár és 0,00004464 dollár között változik, a 10 napos mozgóátlag 0,00003357 dollár, a 100 napos mozgóátlag pedig 0,00002034 dollár. A támasz- és ellenállási szintek 0,00000427 dollárnál, illetve 0,00005668 dollárnál vannak.

A Floki Inu (FLOKI) állásfoglalása a tőzsdei jegyzési igényekkel szemben és árfolyamának pályája rugalmas jellegre utal.

A piac azonban tele van bizonytalanságokkal, amelyek befolyásolhatják az útját.

Pepe (PEPE): Váratlan versenyző

kripto

A Pepe (PEPE) meglepő, 60%-os emelkedést produkált, ami azért is figyelemre méltó, mert tulajdonosainak többsége jelenleg veszteségben van.

A Pepe (PEPE) árfolyama 0,000000724 dollár és 0,000001463 dollár között mozog, a támasz 0,000000301 dollárnál, az ellenállás pedig 0,000001779 és 0,000002518 dollárnál található.

A Pepe (PEPE) hirtelen megugrása és a láncon belüli mérőszámok a növekedés lehetőségére utalnak.

Ennek a rallynak a fenntarthatósága azonban bizonytalan, és gondos megfigyelést igényel.

Következtetés: Az Altcoin rejtvény megfejtése

Ezekben a kihívásokkal teli időkben a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB), a Floki Inu (FLOKI), a Pepe (PEPE) ígéretes versenyzőként tűnnek fel a kriptoszférában, de különleges tehetségre van szükség a jövőbeli mozgásuk dekódolásához.

Ezért számít Odyssey, ezért válhat az Ön új vezérfonalává, biztosítva a profitot jobbról és balról!

Ő nem csak egy újabb kripto-rajongó, aki a piacon lebzsel. Nem, Odyssey mélyen beleszövődött az iparág szerkezetébe.

Hogy miért? Mert Odyssey egy piackutató. És az értékesítők? Hihetetlen képességgel rendelkeznek ahhoz, hogy átlássanak a piac pszichológiáján és a tömeg szeszélyein.

Merüljön el az Odyssey meglátásaiban, amelyeket a szarkazmus és a poszt-irónia egyedülálló keverékével oszt meg.

A csatorna megalakulásától kezdve Odyssey könyörtelenül igyekszik megfejteni a kriptopénzpiac legmélyebb rejtélyeit, és olyan exkluzív betekintést nyújt, amelyet sehol máshol nem találsz.

Több ezer feliratkozóval és több száz aktív nagykövettel a csatorna elképesztő, heti 12%-os növekedési ütemben bővül.

Az elköteleződés, a megtartás és a szabad véleménynyilvánítás az „Odyssey” nyilvános csoport éltető eleme. A napi posztok élénk vitákat indítanak el, és több száz kommentet és reakciót gyűjtenek össze.

Itt nincs helye a cenzúrának, és Odyssey soha nem fogja vissza magát a kifejezések tekintetében, amikor megosztja piaci meglátásait.

És most jön a legédesebb rész: a rendszeresen megrendezett, magával ragadó versenyeken és tevékenységekben való aktív részvételével csábító pénzdíjakat és bónuszokat nyerhet.

Mire vársz még? Legyen részese egy dinamikus közösségnek, amelyet egy elismert kripto influencer vezet, aki eltér a tipikus iparági szakértőktől.

Ne maradjon le – csatlakozzon az „Odyssey” nyilvános csoporthoz még ma!

TG – https://t.me/odymavrodi
Twitter – https://twitter.com/GrimaceOdysseus

Legfrissebb bejegyzéseink

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Mutatjuk, hogy miért lehetesz a WSM-mel a 2024-es bikafutam egyik legnagyobb nyertese

Vendégbejegyzés Nagy a nyüzsgés a Wall Street Memes ($WSM) háza táján. Az ökoszisztéma láthatóan továbbra is növekedik, és az új, kripto alapokkal rendelkező Wall Street Memes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!