A kripto befektetők 500 millió dollárnyi spot ajánlatot tesznek a Bitcoinra és erre az Ethereum tokenre

-


Vendégbejegyzés


Figyelemre méltó bizalomnyilvánításként a kripto befektetők 500 millió dollár értékben tettek spot ajánlatokat a Bitcoinra (BTC) és az Ethereum alapú tokenre, az ETFSwap-ra (ETFS).

A jelentős befektetés aláhúzza a kriptopénzpiac iránti növekvő bizalmat, különösen kiemelve az ETFSwap (ETFS) mint a kripto befektetők számára egyre jövedelmezőbb termék.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ETFSwap (ETFS) innovatív eszközei és infrastruktúrája

Az Ethereum-alapú DeFi platform, az ETFSwap (ETFS) kiemelkedik kivételes funkcióival és infrastruktúrájával, ami a kripto befektetők számára a legjobb választássá teszi.

Az ETF-kereskedés újradefiniálásával zökkenőmentesen integrálja a decentralizált pénzügyek (DeFi) legjobbjait a hagyományos pénzügyi (TradFI) mechanizmusokkal.

Ez az egyedülálló keverék optimális likviditást kínál a fejlett piackutatási szakértelem révén, lehetővé téve a befektetők számára, hogy akár 10x-es tőkeáttétellel folytassanak örökös kereskedést.

Az ETFSwap (ETFS) hozzáférést biztosít az ETF-kereskedelmi eszközök átfogó csomagjához, beleértve a valós idejű piaci adatokat és a fejlett ETF-kereskedési platformokat.

A befektetők rugalmasan kezelhetik a kockázatokat, mivel a platformon bármikor szabadon nyithatnak és zárhatnak pozíciókat.

A befektetések biztonságát robusztus biztonsági intézkedések garantálják. A platform ezt a hálózatának és az okosszerződéseknek a CyberScope, egy vezető kriptoellenőrző cég által végzett szigorú auditálásával erősítette meg.

Jelentése szerint az ETFSwap (ETFS) mentes a kibertámadásoktól vagy hacker sebezhetőségektől, ami tovább erősíti a befektetők bizalmát.

Az ETF stakinből származó magas, akár 87%-os éves hozam is vonzó jövedelmezőségi réteget ad ehhez az Ethereum (ETH) DeFi projekthez.

A platform 24/7 piaci lefedettsége és felhasználóbarát felülete fokozza a kereskedési élményt.

Az ETFSwap (ETFS) 2025-ben tervezi saját ETF-jének elindítását, ami jövőbeli növekedést és innovációt ígér.

A közelgő béta platform 30 nap múlva történő elindítása nagy várakozással tekint a platform folyamatos fejlesztését és a felhasználói élmény javítása iránti elkötelezettségét mutatja be.

Az ETFSwap (ETFS) a valós eszközök tokenizálásában is élen jár, a MiCa-konform szabályozott befektetési bankokkal együttműködve integrálja a blokklánc technológiát az ETF-ekbe.

Ez a stratégiai partnerség biztosítja, hogy a tokenizált eszközök mögött valós értékpapírok állnak, megerősítve a befektetők bizalmát a platform megbízhatóságában és a magas hozamlehetőségekben.

Most a Bitcoinra (BTC) és az Ethereum-alapú tokenre, az ETFS-re 500 millió dolláros spot ajánlatot tevő kripto befektetők javították a DeFi platform stakingjét.

kripto

A Bitcoinra (BTC) tett 500 millió dolláros spot ajánlatok hatása

A Bitcoinra (BTC) tett 500 millió dolláros spot ajánlatok a piaci dinamikában bekövetkezett jelentős változást tükröznek.

A Bitcoin (BTC) továbbra is magával ragadja a figyelmet, mivel a 60.000 dolláros szint felett konszolidálódik, a spot árfolyam alatti jelentős ajánlatok pedig erős támaszzónát hoznak létre.

Az ajánlatok beáramlása megakadályozza a jelentős áresést, ami erős vételi érdeklődést és a Bitcoin (BTC) hosszú távú értékét jelzi.

Az igazi reflektorfényben azonban az Ethereum Defi token, az ETFSwap (ETFS) van, mivel a jelentős spot ajánlatok erősítik a piaci pozícióját.

A platform iránti növekvő érdeklődést az innovatív segédprogramok, a robusztus infrastruktúra és a magas megtérülési kilátások vezérlik.

Az Ethereum-alapú token, az ETFSwap (ETFS) folyamatban lévő előértékesítése során már több mint 250 millió tokent kapkodtak el, ami kiemeli a token vonzerejét a kripto befektetők körében.

A kripto befektetőket arra biztatjuk, hogy ragadják meg a lehetőséget, és fektessenek be az ETFSwap-ba (ETFS) a folyamatban lévő előértékesítés során.

Mivel a jelenlegi 0,01831 dolláros leértékelt ajánlati ár a következő előértékesítési szakaszban 0,03846 dollárra fog emelkedni, ez egy kiváló pillanat arra, hogy egy jelentős hozamot ígérő tokenbe fektessenek.

A spot ajánlatok nem csak a Bitcoin (BTC) pozícióját erősítik, hanem az ETFSwap (ETFS) az ETF- és kriptokereskedés pillanatnyi befektetési platformjává teszik.

Következtetés

A Bitcoin (BTC) és az ETFSwap (ETFS) 500 millió dolláros spot licitje rávilágít a piac bizalmára és ezen eszközök ígéretes kilátásaira.

Miközben a Bitcoin (BTC) továbbra is uralja a címlapokat, az ETFSwap (ETFS) innovatív közműveinek és infrastruktúrájának köszönhetően kiemelkedő választásként tűnik fel a kripto befektetők számára.

A jelenlegi alacsony ajánlati árával a folyamatban lévő előértékesítés kivételes befektetési lehetőséget kínál egy Ethereum-alapú tokenben, amely jelentős növekedésre van kilátásban.

Mivel az előértékesítés véget ér, és az ár emelkedni fog, most itt az ideje befektetni az ETFS tokenbe, és learatni ennek a magas hozamú kilátásnak a gyümölcseit.

További információk az ETFS előértékesítésről:

Látogasson el az ETFSwap előértékesítésre

Csatlakozzon az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!