A legjobb kriptobálna választások 2024 nyarára: MTAUR, TON, és még néhány!

-


Vendégbejegyzés


Mint mindig, a piac most is dinamikus változásokon megy keresztül, a vezető befektetők a kulcsfontosságú eszközökre összpontosítanak.

A 2024 nyári legjobb választások közé tartozik a Toncoin (TON), a Lido DAO (LDO), az Aave (AAVE) és a Minotaurus (MTAUR).

Ezekre a kriptovalutákra a jelentős nyereségre való potenciáljuk miatt figyeltek fel a befolyásos piaci szereplők.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Toncoin (TON) elsősorban robusztus technológiájával és növekvő elfogadottságával tűnik ki, az elmúlt 30 napban 19%-ot emelkedett.

A Lido DAO (LDO) bálnák száma 2%-kal nőtt, ami a fokozott érdeklődést tükrözi, az Aave (AAVE) árfolyama pedig potenciálisan 29,90%-kal emelkedhet, új történelmi csúcsokat elérve 740,70 dollár felé.

Különös figyelmet érdemel a Minotaurus (MTAUR), amely egyedi értékállománnyal tűnik ki.

Az eszköz gyorsan népszerűvé válik a nagy piaci szereplők körében a kiemelkedő megközelítésének és növekedési potenciáljának köszönhetően.

Olvasd tovább, hogy megtudd, melyik bálnaválogatásban van több potenciál, és miért lehet jelenleg az előértékesítés választása a bölcsebb döntés.

Használd ki a Minotaurus (MTAUR) előértékesítését és nézd meg a saját szemeddel a fejlődési pályáját

Kriptobálna választások - MTAUR, TON

Kezdjünk a dolgokat a bevezetőben felkapott projekttel. Itt az ideje, hogy megismerkedjünk a Minotaurus-szal, egy érdekes új blokkláncjátékkal, amely a megérkezéskor erős eredményeket mutathat.

Ez az új hibrid-alapú játék, amelynek most zajlik az előértékesítése. A játékosok $MTAUR tokeneket (most -80%-os kedvezménnyel) használhatnak majd a játékon belüli current megvásárlására, a szörnyek elleni harcra és a labirintusokon való átkelésre.

A 0,00004 dollár nem tart sokáig.

A közösség iránti elkötelezettség és a tokenek tulajdonosainak ígért valódi előnyök teszik egyedivé a Minotaurust.

Ha időben csatlakozol, sokat spórolhatsz a $MTAUR tokeneken, és hozzáférhetsz olyan egyedi funkciókhoz, mint az ajánlási bónuszok, a játékon belüli díjak és a megszerezhető ösztönzők.

Ezeknek az előnyöknek köszönhetően a közösségi ökológia virágzik, és minden játékos és tulajdonos hatása számít.

Kriptobálna választások - MTAUR, TON

A játék vonzereje a bonyolult játékmechanikában rejlik, amely végtelenített futási módokat, változatos minijátékokat és a $MTAUR által működtetett kiterjedt testreszabási lehetőségeket kínál.

A projekt fejlődésével további funkciók és funkciók kerülnek majd zökkenőmentesen beépítésre, biztosítva a játékosok folyamatos elkötelezettségét és élvezetét.

A Minotaurus a biztonságos és nyílt játékkörnyezetet a tapasztalt szakemberekkel való együttműködéssel és a vezető blokklánc-biztonsági szervezetek általi tanúsítással biztosítja.

A piaci kereslet fenntartása és a tokenek értékének idővel történő potenciális növelése érdekében erős, jól átgondolt tokenomikát alkalmaz.

Gyere és légy részese a Minotaurus előértékesítésének most, hogy megtapasztalj egy vibráló játékvilágot, hozzájárulj egy növekvő közösséghez, és felfedezd a blokklánc technológia végtelen lehetőségeit a casual játékokban.

Toncoin (TON): A piaci bizonytalanság közepette felemelkedő csillag

Nagyszerű hír a Toncoin (TON) tulajdonosoknak: nemrég megelőzte a Dogecoin-t (DOGE), és a piaci tőkeérték alapján a 8. legnagyobb kriptopénz lett, a nagy piaci szereplők jelentős felhalmozásának köszönhetően.

A láncon belüli adatokból kiderül, hogy a Toncoin (TON) bálnák különösen aktívak voltak, csak az elmúlt héten 45 millió Toncoin (TON) tokent vásároltak, ami 342 millió dollárnak felel meg.

Ennek a jelentős felvásárlásnak köszönhetően a Toncoin (TON) piaci tőkeértéke meghaladta a Dogecoinét, és ezzel a kriptotér egyik kulcsszereplőjévé vált.

A Toncoin (TON) gazdasága a több mint 900 millió felhasználóval büszkélkedő Telegram ökoszisztémában is kezd meghonosodni.

Jelenleg a Toncoin (TON) 7,97 dolláron kereskedik, ami 6%-os emelkedést tükröz az elmúlt 7 napban és 20%-os emelkedést az elmúlt hónapban.

Ez a hullámzás körülbelül 5 milliárd dollárral növelte a piaci tőkeértékét 2024 június eleje óta.

A Telegrammal való integráció és a vírusszerű play-to-earn (P2E) ökoszisztéma játékok, mint például a Notcoin (NOT) és a Hamster Kombat népszerűsége jelentősen hozzájárult ehhez az emelkedő trendhez.

Noha a Toncoin (TON) közelmúltbeli teljesítménye erős volt, egyes elemzők arra figyelmeztetnek, hogy a siker nem biztos, hogy hosszú távon fenntartható.

A kutatások azt mutatják, hogy bár a Telegram hatalmas globális eléréssel rendelkezik, a napi aktív felhasználók száma 55-200 millió között mozog, ami viszonylag alacsonyabb, mint más nagy platformok, például a Facebook és a Twitter esetében.

Továbbá a naponta aktív Toncoin (TON) tárcacímek száma az 5 millió feletti csúcsról 400 000 alá csökkent.

Ezen aggályok ellenére a további fejlesztések és a konzisztensebb felhasználói bázis megerősítheti a Toncoin (TON) pozícióját a piacon.

Lido DAO (LDO): Kitörésre készen

A harmadik ma bemutatott projekt a Lido DAO (LDO). A piaci résztvevők fókuszában van, annak ellenére, hogy a közelmúltban medvés nyomással szembesült.

Az elmúlt héten a Lido DAO (LDO) jelentős, 18%-os esést szenvedett el, ami aggodalmat keltett az érdekeltek körében.

A változó piaci hangulat és a közelgő fejlemények azonban optimizmust keltenek egy lehetséges fordulatot illetően.

Az Ethereum (ETH) ETF-ek várható elindítása és a Bitcoin (BTC) közelmúltbeli fellendülése várhatóan új lelkesedést visz a piacra, ami olyan altcoinoknak kedvez, mint a Lido DAO (LDO).

A Lido DAO (LDO) token jelenleg körülbelül 1,8 dolláron kereskedik, a 24 órás kereskedési volumen 155,03 millió dollár, a piaci kapitalizáció pedig 1,56 milliárd dollár.

Az elmúlt 24 órában bekövetkezett 4,79%-os csökkenés ellenére a token fundamentumai a fellendülés lehetőségére utalnak.

A Lido DAO (LDO) elemzők előrejelzései szerint a Lido DAO (LDO) 5,809 dolláros árfolyamot célozhat meg, ami a jelenlegi szintekhez képest 192%-os lehetséges emelkedést jelent.

Az elemzők óvatosan optimisták a Lido DAO (LDO) jövőjét illetően, egyesek 13,52%-os felértékelődést jósolnak, és 2024. július elejére 2,25 dollárt érnek el. A Fear & Greed Index 51-es semleges pontszáma kiegyensúlyozott piaci hangulatot tükröz.

Noha jelentős nyereségre van lehetőség, az olyan kihívások, mint a piaci volatilitás és a külső gazdasági tényezők befolyásolhatják a pályáját.

A Lido DAO (LDO) tartós növekedése szempontjából kulcsfontosságú lesz a folyamatos pozitív piaci feltételek és a stratégiai fejlesztések fenntartása.

Aave (AAVE): GHO stablecoin a horizontok tágulása

A GHO stablecoin, amelyet egy niche leader, az Aave (AAVE) fejlesztett ki, most élesedett az Arbitrumon, az első olyan platformon, amely támogatja a GHO láncokon átívelő terjeszkedését.

Ezzel a lépéssel a felhasználók natívan verhetik és égethetik a GHO-t az Aave (AAVE) v3-as telepítésével az Arbitrumon.

A más hálózatokkal való integráció célja a díjak csökkentése, a gyorsabb tranzakciók kínálata és a likviditás növelése, ami a GHO-t vonzóbbá teszi a felhasználók számára.

Az Aave (AAVE) vegyes teljesítményt mutatott az utóbbi időben, az elmúlt 24 órában enyhe, 3,3%-os csökkenést mutatott.

A jelenlegi piaci dinamika tükrözi a GHO Arbitrumon történő bevezetése által jelentett kihívásokat és lehetőségeket egyaránt.

Az Aave (AAVE) árfolyamának alakulásában jelentős szerepet fog játszani a szélesebb piaci hangulat, amelyet a DeFi-térségben bekövetkező jelentős fejlemények és az új technológiák bevezetése befolyásol.

Az Aave (AAVE) jövője ígéretesnek tűnik, különösen a GHO stablecoin sikeres bevezetése és a további láncközi terjeszkedés tervei miatt.

Az elemzők arra számítanak, hogy ezek a fejlemények az Aave (AAVE) szolgáltatásainak nagyobb mértékű elfogadottságát és kihasználtságát fogják elősegíteni, ami potenciálisan az árfolyam felértékelődéséhez vezethet.

A DeFi-piac azonban rendkívül versenyképes, és az Aave-nek (AAVE) továbbra is innoválnia és alkalmazkodnia kell ahhoz, hogy megőrizze vezető pozícióját.

Következtetés

Figyelemre méltó elmozdulások zajlanak, a Toncoin (TON), a Lido DAO (LDO) és az Aave (AAVE) néhány piaci szereplő számára kiemelkedik mint top választás.

Az okosabb pénz azonban úgy tűnik, hogy a Minotaurus (MTAUR) projektet követi, amely jelenleg jelentős árcsökkentéssel kínálja a tokenjeit.

A stratégiai piaci igazodással, a robusztus monetizációs stratégiával és a meggyőző ösztönzőkkel az alkalmi játékprojekt jó helyzetben van a sikerhez, annak ellenére, hogy erősen versenyképes opciók veszik körül.

Ez valóban arról a minőségi szintről beszél, amit ezzel a projekttel kapunk.

Tudjon meg többet a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/
Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official
Chat: https://t.me/minotaurus_chat
Twitter: https://twitter.com/minotaurus_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!