A kripto bálna fogadásokat tesz a legjobb nyertesekre ebben a ciklusban: A DOGE nem volt a kiválasztott

-


Vendégbejegyzés


Egy jelentősebb kripto befektető azzal keltette fel a figyelmet, hogy a jelenlegi piaci ciklus potenciális legnagyobb nyerteseire fogadott.

Figyelemre méltó, hogy a Dogecoin (DOGE), amely egykor a mémérme köreiben a kedvenc volt, hiányzik a választásaik közül, ami heves vitákat váltott ki a kriptopénz-rajongók körében.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Felmerülnek találgatások a Dogecoin (DOGE) jövőjéről és a befolyásos befektető által kedvelt egyéb opciók, például a Fantom (FTM) és a Near Protocol (NEAR) vonzerejéről.

A Dogecoin (DOGE) 0,15 dollárról 0,12 dollárra zuhant, stabilitási aggodalmakat keltve.

A Dogecoin (DOGE) közel egy évtizede tartja meg kiemelkedő jelenlétét a kriptopénzek világában. A humorból született valutából a piaci érték alapján a top 10 kriptovaluta egyikévé történő átalakulása igazán lenyűgöző volt.

Ennek ellenére a közelmúlt piaci mutatói a DOGE megalapozott pozíciójának lehetséges gyengülésére utalnak.

A Dogecoin (DOGE) az elmúlt hónapban jelentős értékvesztést szenvedett el, az árfolyama mintegy 28%-kal csökkent.

Ez a visszaesés azt eredményezte, hogy a Dogecoin (DOGE) a CoinMarketCap korábbi 8. helyéről a 9. helyre csúszott vissza, mivel a Toncoin megelőzte.

A Dogecoin jelenlegi piaci kapitalizációja jelenleg 17 milliárd dolláron áll, ami jelentős távolságra van a korábbi csúcsától.

A DOGE árfolyama jelentős volatilitásnak volt tanúja, az átlagos 0,15 dolláros árfolyamról a jelenlegi 0,1221 dolláros árfolyamra zuhant, ami az elmúlt három hónap leggyengébb teljesítményét jelzi.

Ez az állandóság kétségeket ébreszt a DOGE potenciális újjáéledésével, vagy a piacon egyre nagyobb teret nyerő innovatívabb projektekkel szemben való esetleges jelentéktelenné válásával kapcsolatban.

A Near Protocol 10,01 dolláros célt tűzött ki maga elé, a Fantom (FTM) 0,753 dolláros célt tűzött ki maga elé.

Mialatt a Dogecoin (DOGE) a pozíciójának megtartásával küzd, a kriptobálna fókusza az alternatív digitális valuták felé tolódik.

A Near Protocol (NEAR) és a Fantom (FTM) a közelmúltban erős versenyzőként jelent meg a piacon.

A Near Protocol (NEAR) legújabb kereskedési mintázata figyelemre méltó stabilitást mutatott a 4,89 és 5,67 dollár közötti ársávon belül, ellenállva a piaci ingadozások viharának.

Csak a múlt héten a Near Protocol (NEAR) szerény, 2,55%-os emelkedést könyvelhetett el, ami a projekttel szembeni uralkodó bullish hozzáállást tükrözi.

Az elemzők óvatosan bizakodóak a Near Protocol (NEAR) jövőjét illetően, egyesek rövid távon több mint 20%-os potenciális emelkedést prognosztizálnak, kihívást jelentve a magasabb ellenállási küszöbökkel szemben.

2024-ben a kriptopénz-szakértők a Near Protocol (NEAR) kereskedési árfolyamát átlagosan körülbelül 9,88 dollárra prognosztizálják, 10,14 dolláros potenciális mélyponttal és 10,01 dolláros csúcsponttal.

Amennyiben ezek az előrejelzések valóra válnak, az a jelenlegi szintekhez képest figyelemre méltó, 87,5%-os megtérülést eredményezhet.

A Fantom (FTM) a közelmúltbeli árfolyamcsökkenések ellenére továbbra is vonzza az érdeklődést. A jelenleg 0,542909 dolláron jegyzett Fantom (FTM) az elmúlt 24 órában 7,37%-os csökkenést tapasztalt.

A szakértők 2024-re előre tekintve a Fantom (FTM) átlagos kereskedési árfolyamát 0,753 dollárra prognosztizálják, 0,586 és 0,669 dollár közötti tartományt becsülve.

Míg ezek az előrejelzések szerényebb nyereséget mutatnak a Near Protokoll (NEAR) -hoz képest, még mindig egy potenciális 14,4%-os megtérülésre utalnak a jelenlegi szintekről.

Az Algotech forradalmasítja a kriptokereskedelmet az AI funkciókkal

Az Algotech (ALGT) a befektetők körében megugrott a népszerűsége élvonalbeli funkciói és ígéretes útiterve miatt, jelenleg lenyűgöző 9,7 millió dollárt gyűjtött az előértékesítési fázisban 0,08 dolláros áron. Az előértékesítés a záráshoz közeledik.

Az Algotech vonzereje abban rejlik, hogy a kriptopénzek területén belül az algoritmikus kereskedésnek szenteli magát.

A kezdeményezés a legmodernebb technológiák és az automatizálás kihasználásával igyekszik átalakítani a kereskedés és a befektetés világát.

E stratégiai megközelítés potenciálisan demokratizálja a területet az egyéni befektetők számára, hozzáférést biztosítva számukra olyan bonyolult kereskedési taktikákhoz, amelyek hagyományosan kizárólag az intézményi entitások számára voltak elérhetőek.

Az Algotech a csúcstechnológia, a stratégiai előrelátás és a közösség iránti elkötelezettség keveréke kiemelkedő választássá tette a befektetők körében, és olyan befolyásos szereplők figyelmét is magára vonta, mint az említett kriptomogul.

A projekt azon képessége, hogy forradalmasítja a hagyományos kereskedési normákat és széles felhasználói bázist szolgál ki, jelentős izgalmat váltott ki a kriptoszférában.

További információk:

Látogasson el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozzon az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb altcoinok listája a hosszú távú nyereségért

Conor Kenny elemző és befektető megosztott egy listát azokról az altcoinokról, amelyek szerinte maximális nyereségre képesek a közelgő bikafutás során. A lista első helyén a kriptovaluták...

Szeptemberi kitörésre készülhet a bitcoin

A Bitcoin volatilitási jelzései mindössze kétszer mutattak ilyen erős torzítást a bikák javára a coin története során – derült ki a heti BTC árfolyamgrafikon elemzéséből. Az...

Vége a mémszezonnak? A PEPE és a SHIB megtorpan, a MEME új ATL-el, de a CYBRO új csúcsokat döntöget

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, miközben a következő bikafutásra vár. A befektetők jó belépési ponton keresik az altcoinokat. A legutóbbi trendek vegyes teljesítményt mutatnak a népszerű...

A BlastUP idén nyáron átlépheti az 1 dolláros határt? A befektetők óvatosak a NOT, RNDR és a NEAR tekintetében

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, várva a következő bikafutást. Az altcoinok jó belépési pontokat kínálnak, a nagyobb kitörésre való felkészültség jeleit mutatják. Közülük néhány token, mint a NOT,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!