A közelgő zkEVM update segíthet a Polygon növekedésében

-

A várakozás hamarosan véget ér, hiszen a Polygon zkEVM sokat emlegetett indulása már csak 10 napra van.

A bevezetés előtt a Polygon nemrég bejelentette, hogy a zkEVM elkezdte támogatni az Etherscan-t.

Ez egy jelentős fejlemény, mivel az Etherscan az Ethereum [ETH] egyik vezető blokkfeltáró és elemző platformja.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A zkEVM poligon állapota

A zkEVM mérőszámaira pillantva azt sugallta, hogy az elmúlt néhány hónapban jelentős növekedést regisztrált.

A hivatalos adatok szerint eddig több mint 148 000 tranzakció történt a zkEVM-en, és az átlagos blokkolási ideje 1,3 perc volt.

A tárcacímek száma meghaladta a 29 000-et is. A blokklánc társalapítója, Mihailo Bjelic azt is elárulta, hogy a zkEVM tranzakciónkénti átlagos bizonyítási költsége 0,000084 dollár, ami dicséretes adat, bizonyítva a zkEVM hatékonyságát.

A zkEVM segít a Polygon növekedésében

Ahogy a zkEVM körüli hype egyre nőtt, a Polygon hálózat egésze egyre nagyobb vonzerőt kapott.

A Dune adataiból kiderült, hogy az egyedi címek a Polygonon néhány héten keresztül felfelé ívelő lendületet kaptak.

polygon

Forrás: dune.com

Továbbá a blokklánc NFT ökoszisztémája is hasonló növekedésnek volt tanúja, mivel az elmúlt 24 órában több mint 400%-kal nőtt az eladási volumene.

A Polygon Daily, a Polygon hálózattal kapcsolatos frissítéseket közzétevő népszerű Twitter-kezelő egy tweetben említette az elmúlt hét legnépszerűbb NFT-gyűjteményeit.

A tweet szerint a CollectTrump, a The Sandbox és a GN Ape House vezette az elmúlt hét nap legtöbbet forgalmazott Polygon NFT-gyűjteményeinek listáját az OpenSea oldalon.

Ezeken kívül a Lens Protocol, a Meta Force Space és a Polygon Ape YC is felkerült a listára.

Teljesen automatizált kereskedési szoftver, ami éjjel-nappal teszi a dolgát, ez a Zeta Broker! Próbáld ki akár ingyenes demószámlán most!

A MATIC is profitál ebből a forgatókönyvből

A MATIC a közelmúltban zöldre festette grafikonjait, köszönhetően a pozitív piaci hangulatnak.

A CoinMarketCap szerint a MATIC árfolyama az elmúlt 24 órában közel 5%-kal emelkedett, valamint 1,17 dolláron kereskedtek vele, több mint 10,19 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

A jó napok tovább folytatódhatnak. Vegyük ezt figyelembe- a MATIC nettó befizetései a tőzsdéken alacsonyak voltak a 7 napos átlaghoz képest, ami kisebb eladási nyomásra utal.

A súlyozott hangulat viszonylag magas maradt, ami azt jelzi, hogy a befektetők körében megnőtt a bizalom a MATIC iránt.

Ráadásul a MATIC MVRV-aránya jelentősen nőtt az elmúlt napokban, ami ismét bullish jel volt.

Forrás: santiment.net

Olvastad már? Zeta Broker automatikus kriptokereskedési rendszer

Kiemelt kép: crypto market

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Közeledik a 30 ezerhez a Bitcoin árfolyama

Egyes elemzők úgy vélik, ha az USA makrogazdasági adatai kedvezően alakulnak, akkor a BTC akár át is törheti a 30 ezer dolláros ellenállást. A Federal...

A Zeta Broker kereskedési robot beállítása és használata

Ebben a cikkben a Zeta Broker éles számlára történő beállítását mutatjuk be hasznos tanácsokkal, tippekkel és trükkökkel kiegészítve. Weblapunk itt érhető el, ahol regisztráció után ingyen...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!