A kereskedők az AI előértékesítése felé fordítják figyelmüket a piaci vérfürdő közepette, a Solana 125 dollárra esett és az ETH elveszíti a 3000 dolláros támaszát

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac közelmúltbeli visszaesése jelentős veszteségeket eredményezett a főbb eszközök esetében.

Mindössze 24 óra alatt több mint 170 milliárd dollárnyi piaci érték semmisült meg, ami arra késztette a befektetőket, hogy gyorsan átértékeljék pozícióikat és stratégiáikat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A medvés piaci környezetben a kereskedők az ígéretes feltörekvő projektek és előértékesítések felé fordítják figyelmüket.

Az egyik ilyen, egyre nagyobb figyelmet kapó projekt az Algotech (ALGT), egy mesterséges intelligencia vezérelt kereskedési platform, amely jelenleg az előértékesítési fázisban van.

A Solana (SOL) és az Ethereum (ETH) válaszút előtt áll, a támogatás egyre csökken.

A közelmúltbeli piaci visszaesés olyan kulcsfontosságú eszközökre is hatással volt, mint a Solana (SOL) és az Ethereum (ETH).

Az egykor pozitív pályán lévő Solana (SOL) mostanra a 125 dolláros szintre esett vissza, visszafordítva a nyereséget, amely korábban 145 dollár fölé emelte az értékét.

Ez a hirtelen csökkenés a Solana potenciális ETF kilátásait övező kezdeti lelkesedés ellenére következik be, ami rávilágít a szélesebb piac jelenlegi medvés hangulatára.

Az Ethereum legutóbbi árfolyammozgása aggodalmat keltett a befektetők körében, mivel a kritikus 3000 dolláros támaszszint alá süllyedt.

Jelenleg az Ethereum (ETH) árfolyama 3000 dollár körül mozog, ami 5%-os csökkenést tükröz az elmúlt napon és több mint 14%-os csökkenést az elmúlt héten.

Az technikai jelek mind a Solana (SOL), mind az Ethereum (ETH) esetében csökkenő tendenciára utalnak.

A kereskedők jelenleg a Solana és az Ethereum (ETH) kulcsfontosságú támaszszintjeit tartják szemmel.

A Solana (SOL) esetében a 120 dolláros szint kulcsfontosságú, mivel áttörése a 110 vagy akár a 100 dolláros szint teszteléséhez vezethet.

Az Ethereum (ETH) hasonlóan akadályokba ütközik, a szakértők a 2800 dolláros szintre összpontosítanak, mint kritikus támaszszintre. Ha ezt nem sikerül fenntartani, akkor a 2.500 dollár felé csökkenhet.

Az Algotech (ALGT) előértékesítése 11 millió dollárt gyűjtött össze a kriptopénzek volatilitása közepette.

A top kriptovaluták fokozott volatilitása sok kereskedőt arra késztetett, hogy a potenciális magas hozam érdekében előértékesítési lehetőségeket keressenek.

E lehetőségek közül az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt algoritmikus kereskedési platform, jelentős figyelmet kapott a jelenlegi token előértékesítési fázisában.

Az Algotech (ALGT) több mint 11 millió dollárt biztosított sikeresen a jelenlegi előértékesítés során, és arra összpontosít, hogy a legmodernebb mesterséges intelligencia és gépi tanulási algoritmusok felhasználásával fejlett kereskedési stratégiákat kínáljon a felhasználóknak a különböző kriptopénzpiacokon.

Az Algotech megkülönböztető jellemzője abban rejlik, hogy elkötelezett amellett, hogy a fejlett kereskedési eszközöket és stratégiákat mindenki számára elérhetővé tegye.

A tervek szerint olyan funkciókat vezet be, mint a közösségi kereskedés, a felhasználók nyomon követhetik és lemásolhatják a sikeres kereskedők módszereit.

Ennek a stratégiának megvan a lehetősége arra, hogy áthidalja az egyéni és az intézményi befektetők közötti szakadékot a kriptopénzek területén.

Az Algotech (ALGT) 1,2 millió dollárt fektet csúcstechnológiás hardverbe

Számos tényezőnek köszönhetően az Algotech (ALGT) iránti befektetői érdeklődés a kihívásokkal teli piaci körülmények ellenére továbbra is erős.

Különösen a projekt jelentős befektetései a legmodernebb hardverekbe, például a H100 GPU-kra elkülönített 1,2 millió dollár, a robusztus technológiai alapok megteremtésére irányuló elkötelezett erőfeszítést mutatja.

Az Algotech közeljövőben bevezetendő layer 2 blokklánc-megoldása a kritikus skálázhatósági és költségproblémákat fogja kezelni, amelyekkel számos jelenlegi kriptovállalkozás szembesül.

Az Algotech (ALGT) a gas költségek potenciális csökkentésével és a tranzakciós sebesség növelésével olyan kereskedési környezet létrehozására törekszik, amely nemcsak hatékonyabb, hanem felhasználóbarátabb is.

A bevett intézmények növekvő érdeklődése az Algotech (ALGT) iránt azt jelenti, hogy felismerték hosszú távú kilátásait.

Ez a tapasztalt piaci szereplők általi támogatás katalizálhatja a szélesebb körű elfogadást és az értéknövekedést a tőzsdei bevezetés után.

Az Algotech előértékesítése kiemelkedik az olyan bevett altcoinok kihívásai közül, mint az Ethereum és a Solana (SOL).

Az Ethereummal (ETH) és a Solana (SOL) ellentétben, amelyek azonnali eladási nyomással és technikai akadályokkal küzdenek, az ALGT tokenek még nem lépnek be a nyílt kereskedési piacra.

Ez egy korai befektetési lehetőséget jelent a kezdeti árfeltárásból és a tőzsdei bevezetés lendületéből származó potenciális nyereségre.

További információk:
Látogasson el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozzon az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!