A kereskedők a DTX Exchange-re igyekeznek, miközben az Avalanche és a Tron összeomlik

-


Vendégbejegyzés


A piac újabb dömpinget hajtott végre a lejtmenet folytatásában. A piaccal együtt az Avalanche (AVAX) és a TRON (TRX) is jelentős csökkenést szenvedett, míg az Avalanche (AVAX) ezen a héten 3%-ot végzett, a TRON (TRX) pedig 2,5% -ot esett.

A támogató zóna áttörése után az érmékben a kereskedők a pénzüket az új DeFi belépő DTX Exchange-be költöztették.

A DTX Exchange egy kereskedési platform, amely megkönnyíti a kriptók és más digitális eszközök vásárlását, eladását és kereskedését.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A felhasználóknak biztonságos és felhasználóbarát felületet kínál digitális befektetéseik kezeléséhez, és olyan funkciókat biztosít, mint a fejlett kereskedési eszközök, valós idejű piaci adatok és biztonságos tárolási megoldások.

Az Avalanche (AVAX) áttörte a 30 dolláros fő támaszát

Az Avalanche (AVAX) árfolyama idén márciusban indult lefelé, és nem tudta fenntartani magát. Mára áttörte a 30 dolláros fő támaszszintjét, ahonnan az árfolyam számos alkalommal lepattant.

Az Avalanche (AVAX) jelenleg 26,62 dolláron kereskedik, és mind a hosszú távú, mind a rövid távú mozgóátlagok alatt van.

A következő fő támasz az árfolyam számára a 23 dollár, az ellenállás pedig a 30 dollár, amely eddig támaszként működött.

Egy dolog, amit meg kell jegyezni, hogy az Avalanche (AVAX) az RSI 30-as túladott zónája alatt van, ami azt jelenti, hogy hamarosan rövid távú felfelé irányuló mozgást láthatunk az érmében.

A MACD is a középső vonala alatt kereskedik, ami az érme medvehajlamát mutatja. Az Avalanche (AVAX) rövid távú kilátásai bikássá válhatnak, ha a piac támogatja.

A TRON (TRX) fenntartja magát 0,11 dollár felett

A TRON (TRX) is jelentős csökkenést tapasztalt a legutóbbi piaci korrekció során, több mint 20%-ot esett a csúcsról.

Sikeresen tartotta magát azonban a 0,11 dolláros támaszzóna felett. A csúcsról induló csökkenő trendvonal a TRON (TRX) ellenállásaként működik a töréskor, amelynek során egy új lábat láthatunk.

A TRON (TRX) a rövid és hosszú távú mozgóátlagok felett kereskedik, ami az árfolyam erejét mutatja.

Az RSI jelenleg 49,47-es értéken mozog, ami az ár erősségét jelzi. A rövid távú ármozgás a TRON (TRX) számára medvés lehet, de a hosszú távú kilátások bullish az érme számára.

A DTX Exchange innovatív technológiájával vonzza a befektetőket

A piaci korrekció és az Avalanche (AVAX) és a TRON (TRX) lejtmenete közepette a befektetőket az innovatív technológia és a nagyszerű üzleti modell miatt vonzza a DTX Exchange.

A DTX Exchange kitűnik a kereskedés világából a hagyományos pénzügyi (tradFi) megoldásaival, amelyek megelőzik a többi nagy szereplőt.

Hibrid platformjának kiemelkedő jellemzője az 1000-szeres tőkeáttétel, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy nagymértékben felerősítsék piaci pozícióikat, és potenciálisan milliós nyereséget szerezzenek kis kezdeti befektetéssel.

A platform ismert továbbá erős közösségi elkötelezettségéről és egyszerű használatáról is, amely a magas tranzakciós díjak gyakori problémáját kezeli.

A VulcanX frissítéssel és az L1 blokklánc technológiával a DTX Exchange lehetővé teszi a kereskedők számára a tranzakciók gyors és díjmentes végrehajtását, és másodpercenként 0,04 tranzakcióval büszkélkedhet.

Emellett a DTX Exchange elfogadja a no-KYC politikát, ami egyszerűsíti az új kereskedők piacra lépését. A tőzsde nem letéti tárcákat használ, így a felhasználók teljes ellenőrzést kapnak a privát kulcsaik felett, és biztosítva eszközeik biztonságát.

Említésre méltó, mint az első blokklánc layer 1 projekt az ICO szakaszban, gyorsan elnyerve a piaci figyelmet.

A nagy várakozással övezett, 2024 második negyedévében történő mainnet indulását követően a DTX token várhatóan meredeken emelkedik a jelenlegi 0,04 dolláros áráról 1 dollár fölé.

Látogass el a DTX előértékesítésre
Olvasd el a Whitepaper-t
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!