A Kadena Blokkláncán ezentúl az orvosi marihuána is nyomon követhető

-

A Kadena nyilvános blokkláncának első applikációja egy CBD olajok követésére szolgáló platform. A várható indulás 2020 január 15-én lesz, mikortól a Kadena okosszerződései teljes funkciójukban működőképessé válnak.

A multimilliárd dolláros egészségügyi szektorban a kanabisz-projekt segítségével teszi meg az első lépéseit a csapat, ahogy Will Martina CEO egy interjúban megfogalmazta.

„Nagyra törő elképzeléseink vannak, ezek között pedig egy egészségügyi adatpiac is szerepel.”

Hosszú távon gondolkodva ebben segítségükre lehet a Rymedi vállalattal kötött partnerkapcsolat, amely technológiai cég adatszolgáltatásokat nyújt gyógyszerészeti, egészségügyi, és egyéb élettudományi cégeknek vagy intézeteknek.

A Kadena és a Rymedi így egy olyan platformot tud az ügyfeleinek biztosítani az adatok számára, amely megváltoztathatatlan és felügyelhető. Ez pedig felgyorsíthatja a gyógyszerek engedélyeztetési folyamatait az Államokban.
A fogyasztók beszkennelik a termékeken található QR kódokat, és végignézhetik a termékpályát. A visszajelzések alapján a Kadena eldöntötte, hasonló platformot fog létrehozni a gyógyszerek receptjei számára is a jövőben.

„Ezzel validálhatjuk a vásárlást és meggyőződhetünk az eredetiségről. Egy olyan iparágban, ahol a hamisítás vagy a minőségi problémák életveszélyt okozhatnak, ez különösen hasznos.”

Áprilisban a Rymedi az USA élelmiszerbiztonsági hatóságának, az FDA-nak az engedélyével megalakult konzorcium tagja lett. Ez a társulás a blokklánc-technológia használhatóságát tanulmányozza az egészségügy kapcsán.

Gyógyszer nyomonkövetés, az államokon belüli és azok közötti szállítások, és a gyógyszerhasználat tekintetében keresik a lehetőségeket.
A CEO-juk, David Stefanich így összegezte a partnerkapcsolat létrejöttét a Kadenaval:

„A pénzügyi piacokat, a tranzakciók kezelését érintő hatalmas tapasztalatuk miatt a Kadena egyedülállóan alkalmas partner számunkra.”

A Kadena blokklánca saját bevallásuk szerint az egyik legjobban skálázható proof of work platform, amely láncok közötti tranzakciók kezelésére is képes.
A main net és a bányászat november elején indult, és egy 20 millió dolláros tőkebevonás is tervben van még év végéig.

A KDA tokenek várhatóan december 17-én kerülnek tőzsdére és válnak kereskedhetővé. A platform okosszerződései pedig január közepétől lesznek használhatók.

Olvastad már? Max Keiser: A bitcoin elsődleges funkciója, hogy feltakarítson a fiat pénzek után

Forrás: coindesk.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Bitcoin előrejelzés: Michael Novogratz szerint 150.000 dollárra emelkedhet

A bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körüli lelkesedés nem mutatja a lanyhulás jeleit, és a várakozások szerint az ágazatban tartós növekedés és elfogadás várható. Michael Novogratz,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!