A heti altcoinok megfigyelése: Scapesmania, Optimism és a SUI

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca számos tényező által vezérelt fellendülésnek lehet tanúja, nevezetesen a Bitcoin (BTC) 72.000 dollár fölé emelkedésének, amelyet olyan szereplők, mint a BlackRock és a Fidelity táplálnak.

Az intézmények részvétele a piac érettségét jelzi, annak ellenére, hogy a Bitcoin áprilisi felére csökkenése után várható korrekcióra lehet számítani.

Ez a váltás jelzi a Bitcoin átmenetét a mainstream elfogadottság felé, ami a folyamatban lévő bikapiac nagyobb részvételre váró, kialakulóban lévő szakaszát jelzi.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A héten az ígéretes altcoinok kiválasztása mindent összevetve valóban lenyűgöző lehet. A projektek változatosak, és értékük a maga módján rendkívül változatos.

Olvasd tovább, hogy megtudd, melyik opciónak lehet a legfényesebb jövője a kriptopénzek birodalmán belül.

ScapesMania: A lehetőségek feltárása

Egy új kriptoprojekt megjelenésekor gyakori a szkepticizmus. A ScapesMania mégis monumentális sikerével dacol a várakozásokkal.

Ez a korszakalkotó játékvállalkozás megragadta a kriptovilág fantáziáját, és a páratlan növekedés útját jelzi.

A ScapesMania világítótoronyként áll a kripto birodalomban, elkerülve a piramisjátékokat, és valódi kapcsolatokat ápolva a közönségével.

Az innovatív ökoszisztéma zökkenőmentes játékmenetet kínál a játékosok számára, amely mentes a kriptobiznisz bonyolultságától, miközben a tulajdonosok számára lehetővé teszi a projekt jövőjének alakítását.

A Web2 és a Web3 birodalmának összekapcsolásával a ScapesMania egy olyan forgatókönyvet ígér, amely minden érintett számára előnyös.

A tőzsdei bevezetés utáni teljesítmény

A PancakeSwap-on való debütálását követően a ScapesMania figyelemre méltó teljesítményt mutatott:

  • A több mint 2535 vételt és 1651 eladást regisztráló kereskedési aktivitás az első órákban elképesztő 2,25 millió dollárra emelkedett.
  • A tulajdonosok számának stabilizálódása a tőzsdei bevezetést követő első 24 órában lenyűgöző 18,48K-nál állt be, ami azt jelzi, hogy egyre többen ismerik fel a ScapeAmia értékét és potenciálját.

Ezeknek az emelkedéseknek köszönhetően a ScapesMania gyorsan a DEXTools Hot Pairs listájának élére került.

altcoin

Miért érdemes a ScapesMania mellett dönteni?

Kíváncsi vagy a ScapesMania őrületre? Fedezzük fel a vonzerejét:

  • A gondosan kiegyensúlyozott tokenomika biztosítja a stabilitást, a strukturált átruházási ütemterv pedig fenntartja a kereslet-kínálat egyensúlyát.
  • A $MANIA token a fejlődő DAO-n belül irányítási eszközként és játékbeli valutaként is funkcionál, további staking és részvételi ösztönzőket kínálva.
  • A robusztus marketingstratégiával támogatott ScapesMania sikerre emelkedett, több mint 6 millió dolláros előértékesítési diadallal, növekvő birtokos bázissal és 60 ezer követőből álló, folyamatosan bővülő közösséggel.

Jövőkép és kilátások

A ScapesMania ragyogó jövő elé néz, és a ScapesMania a nagyság felé tart.

A csapat egy előrelátó vezérigazgató vezetésével elkötelezett a termékfejlesztés iránt, együttműködve az iparági szakértőkkel a határok feszegetése és a mérföldkövek elérése érdekében.

A ScapesMania szilárd marketingstratégiával felfegyverkezve bővíti hatókörét, sokszínű közösséget vonz, és exponenciális növekedést biztosít.

Közösségi izgalom

A kriptoközösség a ScapesMania iránti izgatottságtól visszhangzik. A közösségi médiától kezdve a befolyásos körökig, a $MANIA körüli zsongás tapintható, és mindenhonnan érdeklődést vált ki.

A 20.000 dollárt meghaladó bálna betétek aláhúzzák a projekt széles körű vonzerejét és növekvő támogatottságát.

Merülj el a ScapesMania-ban

Ahogy a ScapesMania továbbra is folyamatosan szárnyal a kriptójátékok színterén, a projekt a tőzsdei bevezetés után is stabilan tartja árfolyamát, ami a szilárd kezdeti támogatást és az ígéretes kilátásokat tükrözi.

A virágzó közösséggel és a folyamatos fejlesztési erőfeszítésekkel a ScapesMania készen áll arra, hogy vezető szerepet töltsön be az alkalmi játékok evolúciójában.

A ScapesMania éppen a legjobbkor lép a piacra. Most lehet a tökéletes pillanat, hogy beszállj az akcióba, és szerezd meg a $MANIA tokeneket.

altcoin

Ne hagyd ki ezt az izgalmas utazást. Csatlakozz a ScapesManiához még ma!

>>> Ne hagyd ki – szerezd meg a $MANIA-t most! <<<

Optimism (OP): Az NFT művészek és kereskedők új korszaka

Az Optimism (OP) nemrég több mint 10 millió tokent osztott szét 41 millió dollár értékben a negyedik airdropja során az NFT művészeknek.

Ez a stratégia célja, hogy ösztönözze az elkötelezettséget és a kreativitást az ökoszisztémán belül.

A lépés kezdetben az Optimism (OP) árfolyamát a 4,10 dolláros ATH-jára emelte, de ezt követően 12%-os eséssel szembesült.

A kihívások ellenére a további airdrop-ok és a közösségi jutalmak optimizmust jeleznek a növekedéssel kapcsolatban, ami a felhasználói érdeklődés fenntartásától függ a piaci volatilitás közepette.

Sui (SUI): Úttörő szerepet játszik a kriptoelfogadás következő hajtóerejében

A Sui (SUI), a kriptovilág feltörekvő csillaga, gyorsan emelkedett a ranglétrán, 450 millió dollárt meghaladó TVL-rel büszkélkedhet, és erőteljes piaci elfogadottságot mutat.

Az innovatív megközelítése és a korlátozott token-kínálat felpörgette az árfolyamát, és az előrejelzések szerint az év végére további növekedést prognosztizálnak 3,74 dollárra, 2025-re pedig 5,24 dollárra.

A Sui (SUI) egy kritikus fordulópont előtt áll, amelynek pályája a lendület fenntartásától, az ökoszisztéma bővítésétől és a versengő blokklánc környezetben való navigálástól függ.

Következtetés

A mai ígéretes coinok sora mindegyike nagy növekedési potenciállal és egyéb lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekkel érdemes lehet foglalkozni.

A legtöbb szakértő azonban a ScapesMania-t emelné ki itt, mert nagy esélye van a sikerre.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!