100 dollárból, 100 ezer dollárig? A legjobb 5 altcoin, ami fel fog robbanni!

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin átlépte a 72.000 dolláros határt, miután a brit FCA jóváhagyta a kripto ETN-eket.

Ennek a fejlődésnek a közepette elmozdulás látható a kriptopénzek területén. Cikkünk a potenciális „rejtett drágakövekre” fókuszál.

Ezeknek a legjobb altcoinoknak figyelemreméltóan megugorhat a felívelése ezen a kiszámíthatatlan, mégis virágzó piacon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Elemzéseink célja, hogy megragadjuk a lehetőségeket ezen az előrelépésen belül, kiemelve azt a lényeges szerepet, amelyet ezek az altcoinok játszhatnak.

A BlastUP előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt: Az altcoinok következő nagy dobása várható

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja a közelmúltban nagy port kavart a kriptovilágban a fejpörgető indulásával, néhány hét alatt több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze.

A projekt nagy port kavar, és egyre több korai befektetőt vonz, akik már felismerték a BlastUP nagy potenciálját.

altcoin

A BlastUP dübörgő sikerre készül, és tervei szerint a Web3 eszközöket AI innovációval fogja felruházni a gyors és minőségi startupok indítása érdekében.

Egy átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek a fedélzetre.

A BlastUP jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszát bonyolítja, és a BlastUP tokeneket a legalacsonyabb áron kínálja.

Ha most 0,05 dollárért vásárolod meg ezeket a tokeneket, akkor 0,05 dolláros bőséges kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív előnyöket a BlastUP előértékesítésből <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztüli kamatszerzés lehetőségét.

A BlastUP egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon.

A projekt mögött álló, elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptoterület egyszerű és hatékony robbanásának egyedülálló launchpad-á váljon.

A BlastUP széleskörű ütemterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyök felszabadításához <<

A Solana bikás futása folytatódik a piaci volatilitás közepette; az árak elérhetik a 160 dollárt

A Solana lenyűgöző növekedést mutat, új rekordokat döntve a decentralizált tőzsdéken.

A jelenlegi árfolyama 148 dolláron áll, éppen csak túl a legközelebbi ellenállási szinten, 143 dolláron.

A bikás indikátorok, mint például a 10 napos és 100 napos Simple Moving Averages vételi ajánlásai rövid távon a második ellenállási szintjén, 160 dolláron túlra repíthetik. Hosszú távú sikere azonban attól függ, hogy folytatódik-e ez a lendület.

Ne feledjük azonban, hogy a sztochasztikus indikátor eladási akciót javasol, ami lehetséges lefelé irányuló nyomást jelez.

Ha nem sikerül megtartania a jelenlegi lendületét, akkor a legközelebbi és a második támasz szintje felé süllyedhet, ami az 101, illetve a 76 dolláros szinteknél található.

Noha a Solana emelkedése lenyűgöző, a túlságosan optimista feltételezések egy volatilis piacon kockázatot jelenthetnek.

Így a kiegyensúlyozott perspektíva kulcsfontosságú az eszköz navigálásához.

Elon Musk megjegyzései befolyásolhatják a Dogecoin piacát

Elon Musk legutóbbi megjegyzései többféleképpen is befolyásolhatják a Dogecoin piacát. Hosszabb távon, ha Musknak a Bitcoin felé való elmozdulása tovább erősíti a kriptót, az fokozhatja a Dogecoin iránti fokozott érdeklődést.

Az Simple Moving Average mutatókban megfigyelhető lassú, de folyamatos emelkedés miatt a DOGE potenciálisan áttörheti a 0,17 dolláros ellenállási szintet, és új csúcsot állíthat fel.

Másrészről, rövid távon, ha Musk gesztusa miatt a Dogecoinról a Bitcoinra helyeződik át a hangsúly, az némi turbulenciát okozhat.

A jelenlegi ár már a második ellenállási szintnél jár, így bármilyen negatív esemény visszalökheti az árat a 0,08 vagy akár a 0,05 dolláros támaszszintek felé.

A semleges RSI és a sztochasztikus RSI gyors ajánlásai igazodnak ehhez az óvatos nézethez.

Pyth Network árfolyama 0,85 dollárnál: A Nomura Partnership az ellenállást megnyomhatja

A Pyth Network árfolyama jelenleg 0,85 dolláron áll, és kényelmesen a legközelebbi, 0,38 dolláros támaszszint felett helyezkedik el.

A Nomura Laser Digital adatszolgáltatóként való csatlakozásával a megnövekedett felhasználhatóság és az általános adatminőség potenciálisan az árat a legközelebbi ellenálláshoz, a 0,92 dollárhoz, vagy akár a második ellenálláshoz, az 1,18 dollárhoz vezetheti.

Mind a MACD, mind a 10 napos mozgóátlag azt is jelzik, hogy a jelenlegi piaci hangulat a vétel felé hajlik.

Ne felejtsük el azonban a hosszú távú perspektívát sem. Míg az ehhez hasonló partnerségek általában növelik a bizalmat, egyúttal vizsgálatra is ösztönöznek. Bármilyen hiba az adatszolgáltatásban vagy az integrációban negatívan befolyásolhatja az árat.

Mivel a második támaszszint mindössze 0,12 dollár, egy ilyen esemény jelentős esést jelenthet. Mindkét lehetséges eredményt fontos szem előtt tartani.

A Jupiter lehetséges növekedése és kockázatai a Solana Token bevezetése közepette

A Jupiter jelenlegi árfolyama 0,75 dolláron mozog, ami növekedési potenciált mutat a legközelebbi ellenállási szint, a 0,68 dollár felé, és tovább, a második ellenállási szint, a 0,81 dollár felé.

A Solana Token bevezetésén való részvétel, figyelembe véve a Jupiter közelmúltbeli emelkedését, nagyobb kitettséget eredményezhet, ami több vevőt vonz.

Ez a faktor a MACD vásárlási” ajánlással és a 10 napos SMA-val párosulva jelentős árfolyamlökést jelenthet.

Másrészről, tekintettel a piac volatilitására, a kockázatok továbbra is fennállnak. A lefelé fordulás az árfolyamot a legközelebbi, 0,42 dolláros támaszszint, vagy akár a második, 0,30 dolláros támaszszint felé küldheti.

Miközben a jelenlegi mutatók ígéretesnek tűnnek, feltétlenül figyelembe kell venni, hogy a Jupiter Solana token bevezetésében való részvételének bizonyos negatív eredményei lefelé irányuló nyomást okozhatnak.

Ezen ismeretlen tényezők ellenére a semleges RSI egyelőre stabilitást jelez.

Következtetés

Bár a Solana, a Dogecoin, a Pyth Network és a Jupiter mind jelentős potenciált mutattak a fejlődő piaci dinamika közepette, úgy tűnik, hogy a BlastUP az, amelyik az élen fog járni.

A BlastUP jól kidolgozott ütemtervének, a közösség rendíthetetlen támogatásának és a Blast ökoszisztémához való tartozás előnyeinek köszönhetően nemcsak ígéretes potenciált mutat, hanem egy robusztus növekedési platformot is biztosít.

A piaci ingadozásoktól függetlenül a BlastUP egyedülálló koncepciója és pozicionálása úgy tűnik, hogy a projektet a kriptopénzek terén páratlan magasságok felé tereli.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!