A Glassnode négy Bitcoin támogatási szintet jelöl meg

-

A Bitcoin árfolyama jelentős nyomás alatt áll, de a Glassnode szerint négy olyan fontos támaszszint van, amelyet a Bitcoin kereskedőknek nem szabad figyelmen kívül hagyniuk.

A Glassnode szerint a Bitcoin árfolyama kissé a 111 napos mozgóátlaga (DMA) és a 200 hetes mozgóátlaga (WMA) felett van, ami egy támaszterületet biztosít a kriptopénz számára.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ez az első két szintet 26.200 dollár körüli szintre helyezi. Ezek a vonalak árfolyamszintként működnek, ahol a vételi nyomás elég erős lehet ahhoz, hogy megállítsa vagy akár megfordítsa a közelmúltbeli csökkenő tendenciát.

Azonban e szintek alatti volatilis esés esetén az elemzők rámutatnak a 365 DMA és a 200 DMA összefolyására, mint egy másik kritikus támaszzónára.

Ez a 22.300 és 22.600 dollár közötti tartomány döntő csatatér lehet a bikák és medvék számára, amennyiben az árfolyam ezekre a szintekre esik.

Mint ilyen, ez a Glassnode által azonosított négy jelentős támaszszint:

A 111 DMA 26.200 dollárnál, a 200 WMA 26.200 dollárnál, a 365 DMA 22.300 dollárnál és a 200 DMA 22.600 dollárnál.

Jelenleg a Bitcoin árfolyama az 50 és 200 napos exponenciális mozgóátlagok (EMA) között ingadozik.

A kereskedési volumen csökkenő tendenciát mutat, ami a kereskedői aktivitás vagy érdeklődés csökkenésére enged következtetni.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ezzel párhuzamosan a Relatív Erősség Index (RSI) alacsonyan van. Ez arra utalhat, hogy a medvés lendület lassan csökken, ami potenciálisan megnyitja az utat egy bikás rally előtt.

Ezek a támaszszintek egyfajta keretrendszert biztosítanak a potenciális ármozgások megértéséhez, és a kereskedőknek és befektetőknek be kell építeniük őket egy szélesebb körű elemzésbe és kockázatkezelési stratégiába, ahelyett, hogy kizárólag rájuk hagyatkoznának.


Olvastad már? Mi lesz a következő lépés az Ethereum számára?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Mike Novogratz azt állítja, hogy a kripto lustálkodik

Mike Novogratz, a Galaxy Digital alapítója és vezérigazgatója a CNBC-nek adott június 1-jén adott interjújában őszintén értékelte a kriptovaluták jelenlegi helyzetét. "A kriptók " - jegyezte...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!