A Glassnode négy Bitcoin támogatási szintet jelöl meg

-

A Bitcoin árfolyama jelentős nyomás alatt áll, de a Glassnode szerint négy olyan fontos támaszszint van, amelyet a Bitcoin kereskedőknek nem szabad figyelmen kívül hagyniuk.

A Glassnode szerint a Bitcoin árfolyama kissé a 111 napos mozgóátlaga (DMA) és a 200 hetes mozgóátlaga (WMA) felett van, ami egy támaszterületet biztosít a kriptopénz számára.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ez az első két szintet 26.200 dollár körüli szintre helyezi. Ezek a vonalak árfolyamszintként működnek, ahol a vételi nyomás elég erős lehet ahhoz, hogy megállítsa vagy akár megfordítsa a közelmúltbeli csökkenő tendenciát.

Azonban e szintek alatti volatilis esés esetén az elemzők rámutatnak a 365 DMA és a 200 DMA összefolyására, mint egy másik kritikus támaszzónára.

Ez a 22.300 és 22.600 dollár közötti tartomány döntő csatatér lehet a bikák és medvék számára, amennyiben az árfolyam ezekre a szintekre esik.

Mint ilyen, ez a Glassnode által azonosított négy jelentős támaszszint:

A 111 DMA 26.200 dollárnál, a 200 WMA 26.200 dollárnál, a 365 DMA 22.300 dollárnál és a 200 DMA 22.600 dollárnál.

Jelenleg a Bitcoin árfolyama az 50 és 200 napos exponenciális mozgóátlagok (EMA) között ingadozik.

A kereskedési volumen csökkenő tendenciát mutat, ami a kereskedői aktivitás vagy érdeklődés csökkenésére enged következtetni.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ezzel párhuzamosan a Relatív Erősség Index (RSI) alacsonyan van. Ez arra utalhat, hogy a medvés lendület lassan csökken, ami potenciálisan megnyitja az utat egy bikás rally előtt.

Ezek a támaszszintek egyfajta keretrendszert biztosítanak a potenciális ármozgások megértéséhez, és a kereskedőknek és befektetőknek be kell építeniük őket egy szélesebb körű elemzésbe és kockázatkezelési stratégiába, ahelyett, hogy kizárólag rájuk hagyatkoznának.


Olvastad már? Mi lesz a következő lépés az Ethereum számára?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!