A Gemini izgatottan nyilatkozik az XRP-ről

-

A Gemini, az iparág egyik kiemelkedő kriptopénz-tőzsdéje élénk érdeklődését fejezte ki a Ripple-hez kapcsolódó digitális valuta, az XRP iránt.

Egy augusztus 8-án közzétett közösségi média posztban a Gemini utalt az XRP körüli izgalmára.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez az incselkedő említés nem sokkal azután történt, hogy ugyanez a platform egy olyan játékos ugratást tett, amely egy jelentős közelgő bejelentésre utalt az XRP-vel kapcsolatban.

A Gemini ezen újdonsült pozitivitása azután következett be, hogy az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) kedvező döntést hozott az XRP számára.

Ez a kulcsfontosságú döntés megállapította, hogy az XRP tokenek másodlagos értékesítése nem minősül értékpapírnak, ami az XRP újbóli bevezetéséhez vezetett a főbb tőzsdék, köztük a Coinbase és a Kraken által.

Tyler Winklevoss, a Gemini egyik kulcsfigurája azt sugallta, hogy a döntés a Coinbase számára is kedvező lehet a SEC-el folytatott folyamatban lévő ügyletei során.

A közösségi médiában Winklevoss így kommentálta:

„A Ripple mai döntése megtizedeli a @SECGov ügyét a @coinbase ellen. Jó szórakozást hozzá @GaryGensler.”

Érdemes megjegyezni, hogy a Gemini jelenlegi lelkesedése az XRP iránt éles ellentétben áll a korábbi álláspontjával.

A tőzsde és társalapítói, a Winklevoss ikrek történelmileg kritikusan viszonyultak az XRP-hez.

Az ikrek az XRP közösséggel kerültek összetűzésbe, és a közösségi médiaplatformokon csetepaték törtek ki.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


2020-ban a Gemini Chainlink (LINK) tőzsdei jegyzése körüli nézeteltérés fokozódott, amikor az XRP közösség megkérdőjelezte a tőzsde ellenérzését az XRP tőzsdei jegyzésével kapcsolatban.

Tyler Winklevoss nevezetesen megdorgált néhány XRP-pártolót, „buta” trolloknak nevezve őket, miután provokatívan megjelölték a SEC-t a Twitteren, hogy lépjen fel a Gemini ellen.


Olvastad már? A Federal Reserve arra utalt, hogy újabb kamatemelés következhet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Az Ethereum ETF kereskedés csütörtökön kezdődik – Mi a következő altcoinok?

A kriptopiac nyugodt marad, a várakozás jeleit mutatja egy potenciális bikafutás előtt. Az alcoinok jelenleg vonzó belépési pontokat kínálnak, ami a közelgő növekedésre utal. Az Ethereum...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!