A Forma1-ben is kezdenek feltűnni a kriptopénzek

-

A McLaren ausztrál pilótája, Daniel Ricciardo a szingapúri Token2049 konferencián adott interjút a sajtónak, és a 2022-es Szingapúri Nagydíj előtt beszélt a kriptóba való bekapcsolódásáról.

A beszélgetésben részt vett Haider Rafique, az OKX egyik vezetője is. Vele együtt a duó elmélyült a McLaren Racing és a kriptotőzsde közötti partnerségben, feltárva a két márka különböző szórakoztató marketingfogásait.

Ricciardo az év elején bemutatott új OKX-reklámban szerepelt a McLaren MCL36 F1 versenyautó mellett állva, miközben „szellemállata”, a mézes borz ült a jármű pilótafülkéjében.

A szájbarágós reklám rávilágít a kriptopénzek világának viszonylag ismeretlen státuszára, amely továbbra is keresi a lehetőségeket az iparág szélesebb körű elterjedésének előmozdítására.

Első pontként Ricciardo bevallotta, hogy 2021-ben fedezte fel először a kriptovaluták világát, és elmondta, a barátaitól hallott erről először.

„Tavaly kapcsolódtam be először, megkaptam az OKX tárcámat, és ez tényleg a kíváncsiságon keresztül történt. Sok barátom foglalkozott vele, aztán a csapattal való kapcsolat révén én is beszálltam, és minden nap tanulok valamit.”

A Forma1-es versenyzők arról híresek, hogy hajlamosak az életük különböző területein feszegetni a határokat, és Ricciardo viccelődött azzal, hogy a kriptóba való beszállása meglehetősen hamar felgyorsult.

A 33 éves versenyző elmondta, hogy igyekezett bővíteni ismereteit a térben, és látta a kriptopénzpiacok által kínált diverzifikáció jelentőségét.

„Valójában kezdtem eléggé belemerülni, olyannyira, hogy néhány ember a csapatomban azt mondta, egy kicsit túl sok időt töltök ezzel. Ez nagyszerű, és mindenképpen kíváncsi vagyok a diverzifikáció szempontjából, és megpróbálok többet megérteni a témáról.”

Az OKX eközben a McLarennel való többéves partnerségen keresztül kreatív marketingtevékenységet tervez, és bejelentette, hogy az F1-es naptár következő két állomásán az autókra is új festés kerül fel.

A merész, narancssárga OKX márkajelzés a Szingapúri és a Japán Nagydíj futamain kerül előtérbe, és Ricciardo úgy véli, hogy ezek az erőfeszítések még több rajongót vonzanak majd a kriptovaluták világába.

„Az OKX az élvonalban van, ahogy mi is a Forma1-ben, próbálunk újítani és előremutatóak lenni. Ez király, azt hiszem, ez az első alkalom, hogy ilyesmi az autókon is feltűnik.”

Rafique kiemelte a kriptopénz-ipar és a Forma1 közötti szinergiákat, a sportág “innovációs sebessége” párhuzamosan halad a blokklánc és a kriptopénz ökoszisztéma folyamatos fejlődésével.

„Végső soron a szórakozás, amelyet mindannyian élvezünk, abból fakad, hogy együtt vagyunk kreatívak. Csak ennél a festésnél a két tervezőcsapat nagyon szorosan együttműködött, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhattunk a McLaren F1 csapattal, Daniellel, és most már van ez a csodálatos design, amit alig várjuk, hogy a világ lásson.”

A Forma1 2019 óta először tér vissza a szingapúri utcai pályára. A versenyre való felkészülés egybeesett a Token2049 konferenciával, az utcai pálya lassan állt össze, amíg szeptember 29-én életbe nem léptek a teljes útlezárások.

A járvány előtt Ricciardo sikereket ért el a pályán, és reméli, hogy megismételheti korábbi dobogós helyezéseit a városban.

„Jó visszatérni, 2019 volt az utolsó alkalom, és mindig is szerettem az utcai pályákat, és mielőtt minden összeállna, a pályán vagy, és próbálod kitalálni, hogy mi lesz, mert tényleg másképp néz ki, amikor még nincs minden összerakva. Nagyon örülök, hogy visszatérhetek, volt már néhány dobogós helyezésem itt a múltban, szóval mondjuk úgy, hogy nagy várakozásokkal érkezem.”

A Forma1 továbbra is vonzza a marketing- és reklámszerződéseket a kriptovaluták világának legnagyobb cégeivel. Az OKX volt a legutóbbi kriptotőzsde, amely együttműködésbe kezdett egy nagy csapattal. 2022 májusában a McLaren elsődleges partnereként szerződött le.


Olvastad már? Bitcoin újra a 20 ezres szinteket teszteli

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin – technikai elemzés 12.01.

Prémium A Bitcoin árfolyama képes volt áttörni a 17 000 dolláros határt. A konszolidálja a nyereséget, és továbbra is 16 750 dollár felett kaphat támogatást. A Bitcoin...

Az OpenSea bevezette a Binance Chain támogatását

A legnagyobb forgalmat bonyolító NFT-piactér az OpenSea a hét elején jelentette be, hogy integrálja a rendszerébe a Binance Chain blokkláncát. A felhasználóknak így lehetősége lesz,...

Brazíliában törvényes fizetőeszközzé váltak a kriptopénzek

El Salvador hivatalos pénznemmé tette a bitcoint tavaly, Brazíliában a képviselők viszont egyelőre még csak törvényes fizetőeszközzé tettéka kriptopénzeket, egy ezt szabályozó törvény megszavazásával. Ennek...

Éledezik az Ethereum (ETH)

Prémium Az Ethereum utóbbi 2 napja kifejezetten pozitívan alakul, 11%-os emelkedésnek lehetünk szemtanúi Ha a Bitcoinnal állítjuk párja az ETH-t, kijelenthető, hogy sokkal jobban szerepel mint társa. Az...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!