A Fidelity és a BlackRock uralni fogja a kriptopiacot

-

A Fidelity, a kriptopénzek régi támogatója, továbbra is feszegeti a korlátokat és új utakat nyit a digitális eszközök területén.

A pénzügyi óriás nem csak azt tette lehetővé a nyugdíjasok és a 401K befektetők számára, hogy pénzeszközeiket kriptopénz befektetésekre használják.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A BlackRockkal együttműködve élen jár a hagyományos pénzügyi befektetési cégek és a feltörekvő kriptopiac integrálásában.

Ennek eredményeképpen mind a Fidelity, mind a BlackRock készen áll arra, hogy az elkövetkező években uralják a kriptopiacot, kihasználva szakértelmüket és erőforrásaikat az innováció előmozdítására és a digitális eszközök széles körű elterjedésének elősegítésére.

A kripto felkarolásának története

Annak ellenére, hogy a Fidelity olyan személyiségek kritikájával szembesült, mint Elizabeth Warren massachusettsi szenátor, szilárdan hisz abban, hogy a kriptovaluták jelentik a pénzügyek jövőjét.

Tavaly, amikor a kriptopiac története legnagyobb medvefutásával nézett szembe, a Fidelity bátran megengedte a nyugdíjasoknak és a 401K befektetőknek, hogy alapjaikat olyan digitális eszközökbe fektessék, mint a Bitcoin és az Ethereum.

A Fidelity elkötelezettsége az iránt, hogy az ügyfeleknek hozzáférést biztosítson a feltörekvő eszközosztályhoz, bizonyítja a vállalat jövőbe tekintő hozzáállását a pénzügyekhez, és azt, hogy hajlandó megkérdőjelezni a status quo-t.

A BlackRock és a Fidelity utat tör a hagyományos pénzügyek előtt

A pénzügyi iparág két legbefolyásosabb szereplőjeként a Fidelity és a BlackRock vezető szerepet vállalt a hagyományos pénzügyek és a digitális eszközök feltörekvő világa közötti szakadék áthidalásában.

Larry Fink, a BlackRock vezérigazgatója nemrég egy befektetőknek írt levelében osztotta meg, hogy a vállalat a digitális eszközök ökoszisztémájának különböző aspektusait vizsgálja.

Különösen azokat, amelyek az ügyfelei számára relevánsak, mint például az engedélyezett blokkláncok és a részvények és kötvények tokenizálása.

A Bitcoin közelmúltbeli fellendülése, amely a 2022-es év végi értékéhez képest több mint 50 százalékkal emelkedett, és kilenc hónapos csúcsot ért el, alátámasztja a kriptopiacon rejlő növekedési potenciált.

Bár az eszköz árfolyama még mindig a decemberi mélypontjáról lábadozik, sok befektető ismét erősen hisz a kriptovalutákban rejlő lehetőségekben.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A következő Bitcoin-feleződés közeledtével egyes elemzők úgy vélik, hogy a jelenlegi piaci fellendülés a befektetők és kereskedők előretekintésének tudható be.

Mivel történelmileg minden egyes feleződés jelentős árfolyamlökést eredményez a Bitcoin számára, lehetséges, hogy a közelgő esemény tovább lendíti előre a kriptopiacot.

A Fidelity és a BlackRock folyamatos erőfeszítései a digitális eszközök hagyományos pénzügyi környezetbe való integrálására nemcsak az ügyfeleiknek kedveznek, hanem hozzájárulnak a kriptovaluták szélesebb körű elterjedéséhez és elfogadásához is.

Szakértelmük, erőforrásaik és iparági befolyásuk kihasználásával ez a két pénzügyi erőmű a kriptopiacot fogja uralni, alakítva annak jövőjét és biztosítva annak folyamatos növekedését és sikerét.

zeta

Olvastad már? Robin Brooks felvilágosítást ad a Bitcoin eséséről

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!