A Fidelity és a BlackRock uralni fogja a kriptopiacot

-

A Fidelity, a kriptopénzek régi támogatója, továbbra is feszegeti a korlátokat és új utakat nyit a digitális eszközök területén.

A pénzügyi óriás nem csak azt tette lehetővé a nyugdíjasok és a 401K befektetők számára, hogy pénzeszközeiket kriptopénz befektetésekre használják.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A BlackRockkal együttműködve élen jár a hagyományos pénzügyi befektetési cégek és a feltörekvő kriptopiac integrálásában.

Ennek eredményeképpen mind a Fidelity, mind a BlackRock készen áll arra, hogy az elkövetkező években uralják a kriptopiacot, kihasználva szakértelmüket és erőforrásaikat az innováció előmozdítására és a digitális eszközök széles körű elterjedésének elősegítésére.

A kripto felkarolásának története

Annak ellenére, hogy a Fidelity olyan személyiségek kritikájával szembesült, mint Elizabeth Warren massachusettsi szenátor, szilárdan hisz abban, hogy a kriptovaluták jelentik a pénzügyek jövőjét.

Tavaly, amikor a kriptopiac története legnagyobb medvefutásával nézett szembe, a Fidelity bátran megengedte a nyugdíjasoknak és a 401K befektetőknek, hogy alapjaikat olyan digitális eszközökbe fektessék, mint a Bitcoin és az Ethereum.

A Fidelity elkötelezettsége az iránt, hogy az ügyfeleknek hozzáférést biztosítson a feltörekvő eszközosztályhoz, bizonyítja a vállalat jövőbe tekintő hozzáállását a pénzügyekhez, és azt, hogy hajlandó megkérdőjelezni a status quo-t.

A BlackRock és a Fidelity utat tör a hagyományos pénzügyek előtt

A pénzügyi iparág két legbefolyásosabb szereplőjeként a Fidelity és a BlackRock vezető szerepet vállalt a hagyományos pénzügyek és a digitális eszközök feltörekvő világa közötti szakadék áthidalásában.

Larry Fink, a BlackRock vezérigazgatója nemrég egy befektetőknek írt levelében osztotta meg, hogy a vállalat a digitális eszközök ökoszisztémájának különböző aspektusait vizsgálja.

Különösen azokat, amelyek az ügyfelei számára relevánsak, mint például az engedélyezett blokkláncok és a részvények és kötvények tokenizálása.

A Bitcoin közelmúltbeli fellendülése, amely a 2022-es év végi értékéhez képest több mint 50 százalékkal emelkedett, és kilenc hónapos csúcsot ért el, alátámasztja a kriptopiacon rejlő növekedési potenciált.

Bár az eszköz árfolyama még mindig a decemberi mélypontjáról lábadozik, sok befektető ismét erősen hisz a kriptovalutákban rejlő lehetőségekben.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A következő Bitcoin-feleződés közeledtével egyes elemzők úgy vélik, hogy a jelenlegi piaci fellendülés a befektetők és kereskedők előretekintésének tudható be.

Mivel történelmileg minden egyes feleződés jelentős árfolyamlökést eredményez a Bitcoin számára, lehetséges, hogy a közelgő esemény tovább lendíti előre a kriptopiacot.

A Fidelity és a BlackRock folyamatos erőfeszítései a digitális eszközök hagyományos pénzügyi környezetbe való integrálására nemcsak az ügyfeleiknek kedveznek, hanem hozzájárulnak a kriptovaluták szélesebb körű elterjedéséhez és elfogadásához is.

Szakértelmük, erőforrásaik és iparági befolyásuk kihasználásával ez a két pénzügyi erőmű a kriptopiacot fogja uralni, alakítva annak jövőjét és biztosítva annak folyamatos növekedését és sikerét.

zeta

Olvastad már? Robin Brooks felvilágosítást ad a Bitcoin eséséről

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!