A Hodlnaut hitelezői a cég felszámolása mellett döntenének

-

A szingapúri illetőségű Hodlnaut tavaly augusztusban függesztette fel a kiutalásokat a platformjáról, és azóta a bírósági felszámoló bizottság irányítása alatt van.

Aaron Loh Cheng Lee, az ügyben eljáró megbízott úgy nyilatkozott, hogy nincs kilátás friss befektetői tőke bevonására.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A legújabb körlevélben azt is elmondta, hogy a hitelezők nagyjából 55,38%-a, akik összesített kárigénye eléri a 170,5 millió dollárt, a felszámolást tartja jobb megoldásnak, szemben az újrastruktúrálással.

„Nem tudunk tőkeinjekcióra számítani, hiszen nincsen megfelelő befektetői igény a vállalat eszközállományára.”

A felhasználóknak mindössze a 2,42%-a támogatta az újrastruktúrálást, és szinte mindegyikük valamilyen vezetői pozíciót tölt be a Hodlnaut szervezetében.

A különösen nagy hitelezők szintén a felszámolást támogatják.

A Hodlnaut befektetői között megtaláljuk a Samtrade Custodian és a S.A.M. Fintech vállalatot is, de a kriptoipar egy másik ismert szereplője, az Algorand Foundation szintén a listán van.

Ők nagyjából 35 millió dollárnyi kitettséggel rendelkeznek a Hodlnautban.

A szingapúri bíróság utasította a Hodlnaut ügyében eljáró biztost, hogy hivatalosan is kezdjék meg a felszámolást.

A Holdnaut pénzügyi problémákkal szembesült tavaly nyáron, és augusztus 8.-án felfüggesztették a platformról való kiutalásokat.

A rákövetkező héten bírósági felügyelet alá helyeztette magát, amely a szingapúri törvények értelmében időlegesen védelmet nyújt a jogi kárigények benyújtása ellen.

A cég úgy nyilatkozott, hogy mindenképpen el akarják kerülni, hogy rákényszerüljenek a kriptopénzeik nyomott, medvepiaci árakon történő értékesítésére, mivel így nagy kárt szenvednének a felhasználóik.

A Hodlnaut rendőrségi vizsgálat tárgya is volt, mivel egyes információk szerint nagy kitettséggel rendelkeztek a tavaly bedőlt Terra ökoszisztémában, egészen pontosan a TerraUSD stablecoinban.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A lánc adatai arra utalnak, hogy a cég körülbelül 150 millió dollárnyi tokent birtokolt, ezek a tokenek pedig mára már semmit sem érnek.

A cég vezetőségi tagjai pedig a jelentések szerint több ezernyi vállalati dokumentumot semmisítettek meg, hogy el tudják titkolni a veszteségeket.

A felszámolás kérdése, a cég teljes megszüntetése pedig idén januárban merült fel.

zeta

Olvastad már? Az FTX megállapodott és eladja a LedgerX-t

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!