Chainlink technikai elemzés 04.26.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Chainlink

A legfrissebb Chainlink árelemzés azt sugallja, hogy ahogy a bikák újra lendületbe jönnek, úgy válik egyre valószínűbbé a közelgő szárnyalás.

A coin értéke 7,47 dollár fölé emelkedett, ami erőteljes bikás tendenciát jelez.

Tekintettel arra, hogy az elmúlt hét általában kedvezőtlenül alakult a kriptovaluták számára, ez nagyon biztató jel a közelgő piaci folyamatokra. Jelenleg azonban a bikák azért küzdenek, hogy visszaszerezzék az irányítást és még feljebb hajtsák az árfolyamot.

A napos Chainlink árelemzés a bikákat támogatja, mivel úgy tűnik, hogy a piac visszapattan a súlyos medvehullámról.

Miközben a bikák megpróbálják folytatni az emelkedést, a kriptovaluta piaci forgatókönyve alakul. Sikeresen visszatolták az árfolyamot 7,47 dollárig, ami jelentős javulást jelent.

A kriptopénz értéke 5,63 százalékkal emelkedett az elmúlt nap során, és ha a vásárlási lelkesedés folytatódik, akkor tovább fog emelkedni.

Az árfolyam most lépte át a mozgóátlag (MA) értékét, ami 7,44 dollár.

Az emelkedő volatilitás biztató jel a közelgő piaci változásokra. A felső és alsó Bollinger sávok indikátorának értékei is megváltoztak, a felső Bollinger sáv most 8,34 dolláros értéket mutat ellenállásként, az alsó Bollinger sáv pedig 6,66 dolláros értéket támaszként.

A Relatív Erősség Index (RSI) értéke érezhetően javult, azaz 51-es, mivel erősebb vételi lendületet látunk a piacon.

Ahhoz, hogy a piac tovább mozogjon felfelé, a bikáknak meg kell tartaniuk erejüket.

Ha több vásárló támogatja az érmét, a bikahullám tovább tart majd.

Az árfolyam látványosan 7,47 dollárra emelkedett, és az óránkénti árdiagram közel azonos és még ígéretesebb fejlődést vetít előre.

chainlink

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásTájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!